! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Panta Rhei sa rozhodla podporiť slovenských spisovateľov

„My v Panta Rhei vieme, aké množstvo výborných spisovateľov na Slovensku tvorí. Našim cieľom je vyzdvihnúť kvalitu slovenských autorov a podporiť menej známych a začínajúcich spisovateľov“ (Miloš Božek, generálny riaditeľ).

Besedy s obľúbenými spisovateľmi

Počas marca Panta Rhei venuje dielam slovenských autorov v kníhkupectvách popredné miesta. Okrem podpory vo forme kúpi knihy sa čitatelia navyše môžu stretnúť so svojimi obľúbenými spisovateľmi aj prostredníctvom besied po Slovensku. Kníhkupectvá Panta Rhei v Košiciach, Banskej Bystrici, Trnave a Bratislave počas tohto mesiaca privítajú najobľúbenejších slovenských spisovateľov, ktorí sa spolu s moderátorom - literárnym kritikom Dadom Nagyom dozvedia niečo viac o živote spisovateľa a o písaní kníh.

Panta Rhei Awards 2016

Počas mesiaca marec sa čitatelia môžu zapojiť aj do online hlasovania a vybrať svojho obľúbeného spisovateľa či dielo v kategóriách: slovenský spisovateľ, spisovateľka, knižný debutant, detská či mládežnícka kniha roka 2016 a vyhrať hodnotné ceny: 3x 1000€ poukaz na zájazd od CK Satur, 10x poukaz v hodnote 30€ do Panta Rhei a 50x smaltovaný hrnček. Slávnostné odovzdávanie cien víťazom a teda najobľúbenejším slovenským spisovateľom a dielam za rok 2016 - Panta Rhei Awards sa uskutoční 30. marca 2017, o 19.30 h. Podujatie budú môcť sledovať aj čitatelia a hlasujúci, a to prostredníctvom live prenosu na www.joj.sk. Večer bude sprevádzať moderátorka, herečka a zároveň víťazka Panta Rhei Awards 2015 v kategórii Slovenský knižný debutant Kristína Farkašová. Súčasťou budú zaujímavé hudobné a tanečné vystúpenia.

Panta Rhei Awards je knižné odovzdávanie, ktoré pripravuje sieť kníhkupectiev už osmy rok. Okrem kategórií, v ktorých o výsledkoch rozhodnú čitatelia, sa dozvieme aj aká bola najpredávanejšia kniha roka 2016 a výhercov kategórií Cena Literárnej Akadémie a Sieň slávy Panta Rhei, o ktorých rozhodne odborná porota v zložení Dado Nagy, šéfredaktor Magazínu o knihách Martin Kasarda, publicista Róbert Kotian, riaditeľka Literárneho informačného centra Miroslava Vallová a šéfredaktor Knižnej Revue Matúš Mikšík. V kategórii Sieň Slávy Panta Rhei sa do poroty zapojí aj Miloš Božek.

 „Čítajme slovenských spisovateľov a objavujme kvalitu slovenských kníh“ (Lukáš Bonk, marketingový riaditeľ). 

← Predchádzajúci blog

Diskutovali sme s Markom Thelenom

Nasledujúci blog →

Nová kniha Dominika Dána a prekonanie míľnika milión výtlačkov