! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Zmena grafikonu prinesie do vlaku aj literatúru

Vlak nesúci meno kníhkupectva a e-shopu Panta Rhei bude štartovať z Košíc o 10:08 a prichádzať do Hlavnej stanice Bratislava denne o 16:05. Na historicky prvú cestu z Košíc vlak vypraví maskot kníhkupectva panda Rei.
 
„Na tento deň sa tešíme a veríme, že práve nový názov vlaku bude motivovať cestujúcich, aby čas vo vlaku trávili napríklad aj čítaním kníh.“ (Lukáš Bonk, marketingový riaditeľ). 
 
Panta Rhei neplánuje iba zmeniť názov vlaku na oznamovacích tabuliach, ale tento deň aj poriadne osláviť. Cestujúci, ktorí budú 11. júna cestovať vlakom Pantarhei.sk sa môžu tešiť aj na drobný literárny program. Budú si môcť prečítať ukážky z kníh, či zodpovedať zopár jednoduchých literárnych otázok a vystúpiť tak z vlaku aj s darčekom. Možno počas cesty stretnú aj nejakých knižných hrdinov. 
 
„Čo sa mňa týka, ak počas cesty vlakom nepotrebujem pracovať, vždy čítam. Pre mňa je to čas, kedy sa môžem stíšiť, začítať do knihy, kedy som vytrhnutý z reality a nevnímam nič iba príbeh. Práve kvôli čítaniu sa vždy na cestu vlakom veľmi teším. Preto vnímam premenovanie tohto vlaku nielen ako reklamu, ale ako to pravé spojenie.“ (Lukáš Bonk, marketingový riaditeľ). 
← Predchádzajúci blog

J. Jonáš, J. Kuchař: Svet prírodných antibiotík

Nasledujúci blog →

Literárna revue 11/2017