- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788071186977
- ISBN: 80-7118-697-X
- Dátum vydania: 12. januára 2009
- Vydavateľstvo : Ikar
101-Pripravujeme kuracinu
Obsah:- kuracinové know-how (čistenie a manipulácia, zmrazovanie, rozmrazovanie)- príprava (rozkrájanie, odstránenie šliach, porciovanie, vykosťovanie, stiahnutie kože, plnenie, drezírovanie, opekanie, skúška prepečenosti)- pečenie (spôsoby a dĺžka
pečenia, plnky do kurčiat, recepty)- dusenie a zaprávanie - smaženie - na grile a na ražni- zapekanie- šaláty a studené jedlá- ryža a cestoviny- vývar- omáčky
pečenia, plnky do kurčiat, recepty)- dusenie a zaprávanie - smaženie - na grile a na ražni- zapekanie- šaláty a studené jedlá- ryža a cestoviny- vývar- omáčky
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788071186977
- ISBN: 80-7118-697-X
- Dátum vydania: 12. januára 2009
- Vydavateľstvo : Ikar
Obsah:- kuracinové know-how (čistenie a manipulácia, zmrazovanie, rozmrazovanie)- príprava (rozkrájanie, odstránenie šliach, porciovanie, vykosťovanie, stiahnutie kože, plnenie, drezírovanie, opekanie, skúška prepečenosti)- pečenie (spôsoby a dĺžka
pečenia, plnky do kurčiat, recepty)- dusenie a zaprávanie - smaženie - na grile a na ražni- zapekanie- šaláty a studené jedlá- ryža a cestoviny- vývar- omáčky
200 950 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách