Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Naty Žúreková Štefková, Kolektív autorov: Kváskovanie
Počet strán: 345
Väzba: tvrdá
EAN: 9788097208523
Jazyk: slovenský
ISBN: 978-80-972085-2-3
Dátum vydania: 17. októbra 2016
Vydavateľstvo:  Plutos Company, s.r.o
Hmotnosť: 1,26 kg

Kváskovanie

Dostupnosť:
Na sklade
Naša cena: 23,92 
Bežná cena: 29,90 €
Zľava 20%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

O knihe: Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl.

Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plného otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych informáciách na internete, ktoré sa vzájomne odlišujú? Nemusíte už viac hľadať, v tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z :-)

V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých i slaných jedál napečených, navarených alebo usmažených pomocou kvásku. A keďže kváskovanie je vhodné aj pre celiatikov, v knihe je aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál.

Kniha je určená nielen pre vás už kváskujúcich ľudí, ktorí sa chcete dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre vás úplných začiatočníkov, ktorí sa podľa knihy naučíte ľahko a dobre kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým i bezlepkovým cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a aj kvásku, ktoré môžu pri pečení nastať.

V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené, dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto priebežne vyzerať.

Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha zameraná na kvások a kváskovanie.

V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdete:

*65 receptov z kvásku

*Bezlepkové recepty z kvásku

*Ako urobiť kvások

*Ako sa starať o domáci kvások

*Celá výroba kvásku

*Príprava kvásku pred pečením

*Chyby chleba a kvásku počas pečenia

*Kvások a jeho zdravotné účinky

*História kvásku

*Zaujímavosti o kvásku

*Ďalšie tipy a triky pri pečení a varení s kváskom

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie
Lenka
Lenka
20. júna 2017

Myslím že najlepšia ,,kuchárska kniha,, akú som kedy držala v rukách. Kto chce začať s kváskovaním určite odporúčam. Tá kniha je priam dokonalá !!! Nájdete v nej naozaj všetko od rôznych druhov chlebu, cez rožky, moravské koláče až po pizzu či sladké lievance. Odporúčam!!! Milujem tu knihu.