Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

David Joachim: Lahodné omáčky k mäsu a cestovinám
Počet strán: 260
Väzba: tvrdá
EAN: 9788089144723
Jazyk: slovenský
Pôvodný názov: The Spaghetti Sauce Gourmet
ISBN: 978-80-89144-72-3
Dátum vydania: 1. januára 2007
Číslo vydania: 1
Rok vydania originálu: 2006
Vydavateľstvo: Fortuna Libri
Orig. vydavateľstvo: Fair Winds Press
Rozmery: 2,1 cm x 13,3 cm x 22,2 cm

Lahodné omáčky k mäsu a cestovinám

Autor: David Joachim

Dostupnosť:
Vypredané
Naša cena: 7,43 
Bežná cena: 7,90 €
Zľava 6%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

O knihe: 160 receptov zo štyroch druhov omáčok. Vynikajúca kuchárska kniha o tom, ako využiť domáce alebo kúpené omáčky nielen na cestoviny a ako s nimi v rámci tradičnej i menej tradičnej kuchyne vyčarovať nové gurmánske špeciality.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie

Naposledy ste videli