! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 96
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788055610450
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-556-1045-0
  • Dátum vydania: 22. októbra 2014
  • Vydavateľstvo : Slovart
  • Hmotnosť: 0,57 kg

Najlepšie zabíjačkové špeciality

Alexander Hlinovský

Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každej kuchyni sa dajú pripraviť vynikajúce jaterničky, krvavničky, klobásy, rôzne tlačenky, salámy či chutné a voňavé paštéty, šunky alebo párky. Starší z nás si určite pamätajú, ako vynikajúco kedysi chutili párky či salámy. Prečo si tento zážitok nedopriať znova? Toto dedičstvo, ktoré nám zanechali starí majstri mäsiari, by malo zostať zachované pre našich potomkov, aby aj oni vedeli, že mäsový výrobok skvelej chuti sa dá pripraviť aj bez rôznych chemických prísad.
  • Počet strán: 96
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788055610450
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-556-1045-0
  • Dátum vydania: 22. októbra 2014
  • Vydavateľstvo : Slovart
  • Hmotnosť: 0,57 kg

Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každej kuchyni sa dajú pripraviť vynikajúce jaterničky, krvavničky, klobásy, rôzne tlačenky, salámy či chutné a voňavé paštéty, šunky alebo párky. Starší z nás si určite pamätajú, ako vynikajúco kedysi chutili párky či salámy. Prečo si tento zážitok nedopriať znova? Toto dedičstvo, ktoré nám zanechali starí majstri mäsiari, by malo zostať zachované pre našich potomkov, aby aj oni vedeli, že mäsový výrobok skvelej chuti sa dá pripraviť aj bez rôznych chemických prísad.
menej

book

200 950 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0

Odporúčania