Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Kendík Konrád: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v ZS
Počet strán: 713
Väzba: tvrdá
EAN: 9788088929604
Jazyk: slovenský
ISBN: 80-88929-60-1
Číslo vydania: 1
Rok vydania originálu: 2004
Vydavateľstvo: Nová práca
Rozmery: 212 cm x 300 cm x 10 cm
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v ZS http://www.pantarhei.sk/media/catalog/product/cache/1/image/250x361/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/n/o/nove-receptury-a-technologia-pripravy-pokrmov-v-zs.jpg ISBN:80-88929-60-1
0 5 0 0

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v ZS

Autor: Kendík Konrád

Dostupnosť:
Vypredané
Naša cena: 24,65 
Bežná cena: 26,22 €
Zľava 6%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Pri nákupe nad 25 € máte poštovné zadarmo.

O knihe: Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie