! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 240
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788055140803
  • Jazyk: slovenský
  • Pôvodný názov: Ich helf Dir backen
  • ISBN: 978-80-551-4080-3
  • Dátum vydania: 15. decembra 2014
  • Vydavateľstvo : Ikar
  • Orig. vydavateľstvo: BLV Buchverlag
  • Hmotnosť: 1,05 kg
  • Preklad: Katarína Bobríková

Pomôžem ti piecť

Stuber Hedwig Maria

Kuchárska kniha o pečení sa stane vaším spoľahlivým sprievodcom. Čokoľvek by ste v domácej cukrárni chceli vyskúšať, všetko sa vám zaručene podarí – a bude skvelo chutiť.

Okolo 400 receptov patriacich ku skutočnej klasike na národné a medzinárodné špeciality. Všetky postupy sú precízne a veľakrát vyskúšané.

Široký výber sladkých aj pikantných pochúťok: múčnikov, koláčov, tort, vianočného a čajového pečiva, chlebov, žemlí a pikantného pečiva . Všetky recepty s podrobným návodom, ako napredovať krok za krokom, doplnené fotografiami dôležitých fáz pracovného postupu.

Základy pečenia vám pomôžu najmä vtedy, ak máte málo skúseností: najdôležitejšie prísady na pečenie, formy a pomôcky, základný opis prípravy jednotlivých druhov cesta, krémov, poliev a glazúr.

Mimoriadny bonus pre celiatikov: v knihe nájdete veľa receptov na špeciality, ktoré možno upiecť bez lepku. Na bezlepkový variant receptu vás upozorní príslušný symbol.
  • Počet strán: 240
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788055140803
  • Jazyk: Slovak
  • Pôvodný názov: Ich helf Dir backen
  • ISBN: 978-80-551-4080-3
  • Dátum vydania: 15. decembra 2014
  • Vydavateľstvo : Ikar
  • Orig. vydavateľstvo: BLV Buchverlag
  • Hmotnosť: 1,05 kg
  • Preklad: Katarína Bobríková

Kuchárska kniha o pečení sa stane vaším spoľahlivým sprievodcom. Čokoľvek by ste v domácej cukrárni chceli vyskúšať, všetko sa vám zaručene podarí – a bude skvelo chutiť.

Okolo 400 receptov patriacich ku skutočnej klasike na národné a medzinárodné špeciality. Všetky postupy sú precízne a veľakrát vyskúšané.

Široký výber sladkých aj pikantných pochúťok: múčnikov, koláčov, tort, vianočného a čajového pečiva, chlebov, žemlí a pikantného pečiva . Všetky recepty s podrobným návodom, ako napredovať krok za krokom, doplnené fotografiami dôležitých fáz pracovného postupu.

Základy pečenia vám pomôžu najmä vtedy, ak máte málo skúseností: najdôležitejšie prísady na pečenie, formy a pomôcky, základný opis prípravy jednotlivých druhov cesta, krémov, poliev a glazúr.

Mimoriadny bonus pre celiatikov: v knihe nájdete veľa receptov na špeciality, ktoré možno upiecť bez lepku. Na bezlepkový variant receptu vás upozorní príslušný symbol.
menej

book

200 950 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0

Odporúčania