Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Bocuse Paul: The Complete Bocuse
Počet strán: 784
Väzba: tvrdá
EAN: 9782080200952
Jazyk: anglický
ISBN: 9782080200952
Dátum vydania: 29. októbra 2012
Vydavateľstvo: Flammarion
The Complete Bocuse http://www.pantarhei.sk/media/catalog/product/cache/1/image/250x361/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/t/h/the-complete-bocuse.jpg ISBN:9782080200952
0 5 0 0

The Complete Bocuse

Autor: Bocuse Paul

Dostupnosť:
Vypredané
Naša cena: 42,29 
Bežná cena: 44,99 €
Zľava 6%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

O knihe: The unequivocal reference tome on the full spectrum of twentieth-century French cooking, interpreted and revised by master chef Paul Bocuse for the home cook. Celebrated chef Paul Bocuse is the authority on classic French cuisine. In this volume, he shares 500 simple, traditional French recipes. Aimed at the beginner but with enough breadth to entice the confident chef, these recipes can be readily prepared at home and emphasize the use of the freshest and simplest ingredients. The book is divided into twenty-two chapters, fourteen covering savory recipes and eight covering sweet recipes, with everything from soups to souffles, by way of terrines, fish, meat, and vegetables. Practical appendixes include average cooking times for different types of meat, conversion tables, and a glossary of key French culinary terms.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie