Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Mäso, Ryby

  • Autor: Will Fleischman

    Domáca udiareň

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 19. septembra 2017
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Predpredaj
    Bežná cena: 14,90 €
    Vaša cena: 11,92 
    Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra v údení Willa Fleischmana, nositeľa viacerých ocenení. Správny výber udiarne a dreva, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: FL Fowler

    Päťdesiat odtieňov kuraťa

    Vydavateľstvo: Fragment
    Dátum vydania: 14. novembra 2016
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 16,49 €
    Vaša cena: 15,50 
    „Cítim, ako sa ma dotýkajú čiesi ruky a jemne ma dvíhajú z vykachličkovanej podlahy. Dlhé a silné prsty ma pevne zvierajú a skúsene mi zasúvajú vypadnuté drobky späť na miesto. Panebože. Cítim, ako ma hlboko vo vnútri niečo zviera. “ Tak začína dobrodružstvo mladej kuracej slečny Koko, vydanej na milosť a nemilosť … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Michal Šanda

    Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi

    Vydavateľstvo: Dybbuk
    Dátum vydania: 11. októbra 2016
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 7,00 €
    Vaša cena: 6,58 
    Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Kromě receptů si v ní můžete přečíst, jak se v minulosti dobytek nakupoval a porážel, jak se maso rozděluje a u proslavených pokrmů je uvedena stručná historie jejich vzniku. Co by bylo, kdyby se Antonín Dvořák nestal hudebním … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Nichola Fletcherová

    Mäso - kuchárska kniha

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 30. septembra 2016
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 24,90 €
    Vaša cena: 23,41 
    Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať, správne pripraviť a tepelne spracovať. Táto kniha vám ponúka vyše 300 medzinárodných receptov z hydiny, bravčového, hovädzieho, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Ako nakupovať a spracovávať mäso

    Vydavateľstvo: BURDA Media 2000 (Apetit)
    Dátum vydania: 14. apríla 2015
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 9,49 €
    Vaša cena: 8,92 
    Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Tibor Kramar

    Guláše

    Vydavateľstvo: Ottovo nakladatelství
    Dátum vydania: 29. októbra 2014
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 16,99 €
    Vaša cena: 15,97 
    Najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Hana Sedláčková

    To najlepšie z hydiny

    Vydavateľstvo: Ottovo nakladateľstvo
    Dátum vydania: 25. júla 2016
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 14,99 €
    Vaša cena: 8,99 
    Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Turan T. Turan

    Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 2. novembra 2016
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 16,95 €
    Vaša cena: 15,93 
    V tejto knihe nájdete viac ako 50 receptov k vlastnoručnej domácej výrobe údených, sušených a nasolených výrobkov z mäsa a rýb - od údených sleďov cez prosciutto a solené tresky či lososa údeného za studena až po lososa údeného horúcim dymom. Kniha je plná zrozumiteľných a jednoduchých návodov na stavbu vlastných … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Alena Doležalová

    Bifteky, řízky a další výborná masíčka

    Vydavateľstvo: Dona
    Dátum vydania: 24. februára 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 5,88 €
    Vaša cena: 5,53 
    Jak správně připravit bifteky, jak můžeme udělat řízek pokaždé jinak, recepty na plátky masa v různých obalech s různými náplněmi, do jakých marinád naložit minutkové plátky masa, to vše obsahuje kuchařka na rychle a chutně upravená masíčka. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Ryby a plody moře (Apetit)

    Vydavateľstvo: BURDA Media 2000 (Apetit)
    Dátum vydania: 12. apríla 2016
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 9,35 €
    Vaša cena: 8,79 
    Další z řady kuchařek Miniedice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Josef Dušátko

    Domácí řeznická kuchařka

    Vydavateľstvo: CPress
    Dátum vydania: 11. januára 2016
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 11,99 €
    Vaša cena: 11,27 
    Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Karsten "Ted" Aschenbrandt

    Domácí klobásy

    Vydavateľstvo: Vašut
    Dátum vydania: 10. júna 2015
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 9,35 €
    Vaša cena: 8,79 
    Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké – existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Jejich výroba vůbec není složitá a máte-li ke kuchyni alespoň trochu vřelý vztah, určitě vás domácí klobásy začnou bavit. Specialista na grilování Karsten „Ted“ Aschenbrandt … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Kolektív autorov

    Maso

    Vydavateľstvo: BURDA Media 2000 (Apetit)
    Dátum vydania: 14. apríla 2015
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 9,35 €
    Vaša cena: 8,79 
    Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Miloš Štěpnička

    Vaříme ryby v Norsku

    Vydavateľstvo: Nakladatelství Dona
    Dátum vydania: 17. decembra 2014
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 11,76 €
    Vaša cena: 11,05 
    Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na rybolov do Norska, seznamuje se základní kuchyňskou úpravou ryb a dalších mořských živočichů i jak naložit s rybami, které povezeme domů. Kniha obsahuje pestrý … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Lucia Jesenská-Horecká

    Kuchárska kniha

    Vydavateľstvo: GEORG
    Dátum vydania: 4. marca 2016
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: U dodávateľa
    Bežná cena: 4,90 €
    Vaša cena: 4,61 
    Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Rozmanité jedlá z rýb (19)

    Vydavateľstvo: EX book
    Dátum vydania: 1. januára 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: U dodávateľa
    Bežná cena: 1,50 €
    Vaša cena: 1,41 
    Obsah: - Rybacia polievka - Šťuka na smotane s chrenom - Rybie filé v zelenom - Marinované plátky z kapra - Kapor pečený s cesnakom a kyslou smotanou - Zmes rýb vo vínovej omáčke - Dorožmanský mlynársky kapor - Grilované rybie plátky - Kapor na južanský spôsob a iné. .. … Zobraziť viac info ►