! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 320
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788055149509
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-551-4950-9
  • Dátum vydania: 30. septembra 2016
  • Vydavateľstvo : Ikar
  • Edícia: Príroda
  • Hmotnosť: 1,79 kg

Mäso - kuchárska kniha

Nichola Fletcherová

Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať, správne pripraviť a tepelne spracovať. Táto kniha vám ponúka vyše 300 medzinárodných receptov z hydiny, bravčového, hovädzieho, jahňacieho mäsa a diviny, ale aj dôležité informácie o tom, ako rozpoznať kvalitné mäso, ako ho správne porciovať a dozviete sa v nej aj o vhodných prísadách, ktoré vylepšia jeho chuť. Pomocou tejto knihy sa stanete ozajstným majstrom v príprave a spracovaní mäsa.
  • Počet strán: 320
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788055149509
  • Jazyk: Slovak
  • ISBN: 978-80-551-4950-9
  • Dátum vydania: 30. septembra 2016
  • Vydavateľstvo : Ikar
  • Edícia: Príroda
  • Hmotnosť: 1,79 kg

Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať, správne pripraviť a tepelne spracovať. Táto kniha vám ponúka vyše 300 medzinárodných receptov z hydiny, bravčového, hovädzieho, jahňacieho mäsa a diviny, ale aj dôležité informácie o tom, ako rozpoznať kvalitné mäso, ako ho správne porciovať a dozviete sa v nej aj o vhodných prísadách, ktoré vylepšia jeho chuť. Pomocou tejto knihy sa stanete ozajstným majstrom v príprave a spracovaní mäsa.
menej

book

202 470 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0

Odporúčania