Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

  • Autor: neuvedený

    Mamma mia!

    Vydavateľstvo: BURDA Media 2000 (Apetit)
    Dátum vydania: 9. augusta 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 15,46 €
    Vaša cena: 14,53 
    Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Eleonora Galassová

    Jak chutná dolce vita

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 29. marca 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 17,95 €
    Vaša cena: 14,36 
    Rím - ťažko by sme vo svete našli mesto viac prestúpené dejinami a tradíciou. Ich obraz sa premieta aj do pestrosti tunajšieho jedla. Eleonora Galassová, talianska novinárka, bloggerka a instagramová hviezda píšuca o jedle, vás zavedie do palácov izašitých uličiek a zoznámi vás so zvykmi, spoločnosťou a skrytými … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Lea Filipová

    Czech Cookery

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 8. júla 2013
    Jazyk: anglický
    Dostupnosť: U dodávateľa
    Bežná cena: 4,65 €
    Vaša cena: 4,37 
    Recepty české kuchyně v angličtině. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: George Agathonikiadis, Veronika Hájková

    Domácí řecká kuchyně

    Vydavateľstvo: Esence
    Dátum vydania: 31. augusta 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 14,05 €
    Vaša cena: 12,93 
    S nadsázkou se někdy říká, že naše civilizace má své počátky u řeckého stolu. Řecká kuchyně je založená na principu kvalitních, jednoduchých surovin a lahodných kombinací chutí. Kuchařka Veroniky Hájkové a George Agathonikiadise přináší ucelený soubor řeckých receptů, díky kterým si můžete i vy kdykoli uvařit … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Kolektív autorov

    Chute Talianska

    Vydavateľstvo: Taliansko-Slovenská obchodná komora
    Dátum vydania: 31. mája 2017
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 11,50 €
    Vaša cena: 9,20 
    Táto kniha je súčasťou projektu, ktorého iniciátorom je Taliansko- Slovenská obchodná komora. Nájdete v nej 55 jednoduchých receptov tradičnej talianskej kuchyne zozbieraných od talianskych manažérov, podnikateľov a kuchárov žijúcich na Slovensku. Autori receptov si na ich výbere dali naozaj záležať. Prinášajú tie najzaujímavejšie … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Ivana Veruzabová

    Česká a slovenská kuchárka

    Vydavateľstvo: Svojtka & Co.
    Dátum vydania: 19. marca 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 11,90 €
    Vaša cena: 11,19 
    Zoznámte sa s tradičnými českými a slovenskými receptami vďaka tejto úžasnej kuchárke! Knižka obsahuje 75 klasických receptov - od polievok, predkrmov a chuťoviek, cez úpravu mäsa, rýb a diviny, až po prípravu sladkých a vegetariánskych jedál. Autorka nezabudla ani na prípravu dezertov a pečiva. Recepty sú … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Nigella Lawson

    Nigellissima - Lákavé talianske inšpirácie

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 30. novembra 2015
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 15,90 €
    Vaša cena: 14,95 
    Gastronomické srdce Nigelly Lawsonovej patrí Taliansku! V tejto knihe ponúka120 receptov, ktoré sú oslavou čerstvého, chutného a nenáročného jedla. Jednoduchosť, priamočiarosť a príťažlivosť talianskej kuchyne tu predstavuje vlastným neodolateľným spôsobom, ktorý ducha Talianska vnesie aj do vašej domácej kuchyne. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Anne-Katrin Weberová

    Moje skvělé recepty z francouzského bistra

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 23. septembra 2015
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 14,95 €
    Vaša cena: 14,05 
    Anne-Katrin Weberová sa narodila v Stuttgarte, doma je v Hamburgu, ale srdce má francúzske. Je milovníčka Francúzska, ktorá vie o tejto krajine, jej ľuďoch i kuchyni zaujímavo rozprávať. Či už jedlo, alebo historky - s touto knihou si jednoducho prinesiete domov kúsok Francúzska. Hlavnú úlohu hrajú každodenné jedlá, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Cestování za jídlem

    Vydavateľstvo: Mladá fronta
    Dátum vydania: 7. novembra 2013
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 16,40 €
    Vaša cena: 15,42 
    Na základě úspěšné rubriky Cestování za jídlem z časopisu F. O. O. D. vychází v knižní podobě reprezentativní soubor krásných i chutných receptů z nejrůznějších kuchyní Evropy a světa. Recepty jsou seřazeny do kapitol podle jednotlivých zemí, kde vedle nich najdete také krátkou charakteristiku příslušné … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Kolektív autorov

    Guláše, perkelty, paprikáše – II. vydanie

    Vydavateľstvo: Topas
    Dátum vydania: 1. januára 2011
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 8,59 €
    Vaša cena: 8,07 
    Kniha obsahuje množstvo chutných receptov, nenáročných na prípravu a cenovo dostupných. Veľmi zaujímavá je obrazová príloha najbežnejších druhov jatočného mäsa deleného pre spracovanie na kuchárske účely. Pre lepšiu orientáciu uvádzame v knihe podrobný register názvov všetkých jedál. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Tomio Okamura, Mie Krejčíková-Okamura

    Veľká japonská kuchárka

    Vydavateľstvo: Fragment
    Dátum vydania: 19. júna 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 14,99 €
    Vaša cena: 14,09 
    Pre všetkých milovníkov ázijskej kuchyne je tu naša Veľká japonská kuchárka. Zoznámi vás s najobľúbenejšími receptami a naučí vás ich pripravovať krok za krokom. Okrem obľúbených sushi prináša aj mnohé ďalšie špeciality. Dozviete sa, ako pripravovať ryby, ryžu či zeleninu a veľa iných užitočných rád a informácií, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Varíme so šéfkuchármi

    Vydavateľstvo: Ottovo nakladateľstvo
    Dátum vydania: 5. septembra 2016
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 59,99 €
    Vaša cena: 29,99 
    Šesťdesiat špičkových šéfkuchárov zo štyroch kontinentov spojilo na vyše tisíc stranách tejto kuchárskej knihy svoje sily, aby obohatili váš stôl o jedinečné kulinárske zážitky. Pomyselnú cestu okolo sveta podniknete od teplých a studených predjedál plných vitamínov a exotických chutí tropického ovocia až po múčniky … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Kolektív autorov

    Bezmäsité recepty talianskej kuchyne

    Vydavateľstvo: Foni book
    Dátum vydania: 25. novembra 2015
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 9,90 €
    Vaša cena: 9,31 
    Táto kniha sa vo svojom úvode zaoberá základnými pravidlami zdravého stravovania. Nájdete v nej klasické jedlá talianskej kuchyne a recepty na báze tradičných i menej známych obilnín a najrôznejších druhov zeleniny vrátane predjedál, omáčok, pizze i koláčov. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Kolektív autorov

    Mamma mia! alebo To najlepšie od talianskych matiek

    Vydavateľstvo: BURDA Media 2000 (Apetit)
    Dátum vydania: 30. októbra 2014
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 12,99 €
    Vaša cena: 12,21 
    Časopis Apetit prichádza na trh s novou edíciou kuchárok, tentoraz zameranú na medzinárodnej kuchyne. Prvý kuchárkou z novej rady je kniha venovaná kuchyni talianskej, ktorá je medzi čitateľmi Apetit toľko obľúbená! V kuchárke nájdete tie najlepšie talianske recepty - na úplnú klasiku (bolonské ragú, caprese, pesto, milánske … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Antonio Carluccio, Gennaro Contaldo

    Dvaja talianski gurmáni ochutnávajú Taliansko

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 16. septembra 2014
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,90 €
    Vaša cena: 18,71 
    Po mimoriadnom úspechu kuchárskej knihy Dvaja talianski gurmáni sa Antonio Carluccio a Gennaro Contaldo vydali na cestu po Taliansku. Všímali si odlišnosti jednotlivých regiónov a ich vplyv na každodenný život obyvateľov vrátane stravovania. Dvaja svetoznámi šéfkuchári precestovali svoje rodisko od zasnežených vrcholkov hôr až … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Petr Jachnin

    Pirôžky

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 2. septembra 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 12,90 €
    Vaša cena: 12,13 
    Dijonské pirôžky s bravčovým mäsom, gruzínske pirohy, židovský kreplach, litovské virtiňaje, moskovské pelmene, grécke manti, provensalské lístkové pirôžky, zelené ravioly v paradajkovej omáčke, cappelletti s hubami a vývarom, banánové pirôžky s čokoládou, maďarské višňové, grécke pečené, naše tradičné … Zobraziť viac info ►