- Počet strán: 380
- Väzba: iná / ostatná
- EAN: 9788075293800
- Jazyk: český
- Pôvodný názov: Culinaria Italia
- ISBN: 978-80-7529-380-0
- Dátum vydania: 2. mája 2018
- Vydavateľstvo : Slovart
- Hmotnosť: 1,26 kg
- Preklad: Věra Bětáková, Dagmar Lieblová, Hana Krejčí
Culinaria Itálie
Claudia Piras
Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový pretlak? Ako odlíšime dobrý a zlý balzamikový ocot? Aké jedlo sa podávalo v antickom Ríme, na akých špecialitách si pochutnávali v stredoveku a aké kulinárske vychytávky sú typické pre renesanciu? Toto všetko a oveľa viac vám zodpovie publikácia Culinaria Itálie. Už v treťom vydaní tejto obľúbenej kuchárskej knihy nahliadneme za oponu talianskych kuchýň a vyskúšame tie najlepšie recepty na talianske špeciality a zoznámime sa samozrejme aj s tými najchutnejšími talianskymi vínami.
- Počet strán: 380
- Väzba: iná / ostatná
- EAN: 9788075293800
- Jazyk: český
- Pôvodný názov: Culinaria Italia
- ISBN: 978-80-7529-380-0
- Dátum vydania: 2. mája 2018
- Vydavateľstvo : Slovart
- Hmotnosť: 1,26 kg
- Preklad: Věra Bětáková, Dagmar Lieblová, Hana Krejčí
Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový pretlak? Ako odlíšime dobrý a zlý balzamikový ocot? Aké jedlo sa podávalo v antickom Ríme, na akých špecialitách si pochutnávali v stredoveku a aké kulinárske vychytávky sú typické pre renesanciu? Toto všetko a oveľa viac vám zodpovie publikácia Culinaria Itálie. Už v treťom vydaní tejto obľúbenej kuchárskej knihy nahliadneme za oponu talianskych kuchýň a vyskúšame tie najlepšie recepty na talianske špeciality a zoznámime sa samozrejme aj s tými najchutnejšími talianskymi vínami.
202 252 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách