Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

neuvedený: To najlepšie z ruskej kuchyne
Počet strán: 208
Väzba: tvrdá
EAN: 9788080464103
Jazyk: slovenský
Pôvodný názov: Practical Encyklopedia of Russ
ISBN: 978-80-8046-410-3
Dátum vydania: 1. januára 2008
Číslo vydania: 1
Rok vydania originálu: 2007
Vydavateľstvo: Perfekt
Orig. vydavateľstvo: ARKAIM Publishing House
Rozmery: 2 cm x 23,3 cm x 30,3 cm
To najlepšie z ruskej kuchyne http://www.pantarhei.sk/media/catalog/product/cache/1/image/250x361/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/t/o/to-najlepsie-z-ruskej-kuchyne.jpg ISBN:978-80-8046-410-3
0 5 0 0

To najlepšie z ruskej kuchyne

Autor: neuvedený

Dostupnosť:
Na sklade
Naša cena: 14,01 
Bežná cena: 14,90 €
Zľava 6%
Do košíka

Pri nákupe nad 25 € máte poštovné zadarmo.

O knihe: Kulinárske umenie je jedno z najstarších umení, ktoré kedy ľudstvo poznalo. Niet sa ani čomu čudovať, lebo, ako sa vraví, človek hladnému žalúdku nerozkáže a maškrtnému jazýčku už vôbec nie. Vynikajúce chute ruskej kuchyne predstavuje nová obrazová kuchárska kniha s receptami najtypickejších ruských jedál. Ako každá kuchyňa, tak i ruská prešla istým vývojom, ktorý zanechal na jej pokrmoch nezmazateľný vplyv a výraznú chuť. Nie je preto náhoda, že v nich môžeme nájsť stopy staroslovanských jedál už od čias Kyjevskej Rusi. Rovnako sa v nich skrýva aj kus kultúry národa, jej mnohorakosť, tradície i osobitosti každodenného života. Charakter tradičnej ruskej stravy je výrazne ovplyvnený i spôsobom obživy obyvateľov, ktorým bolo najmä poľnohospodárstvo. V rozličných regiónoch sa preto pripravovali rôzne chlebové a múčne jedlá, ale aj jedlá z kapusty. Nemalý význam mali tiež ryby, ktoré obohacovali stoly v čase pôstu. Pripravte si typické ruské pochúťky ako boršč, solanka, pascha, mrkvová z

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie