- Počet strán: 260
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788071459644
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 80-7145-964-X
- Dátum vydania: 26. októbra 2005
- Vydavateľstvo : Slovart
Veľká európska kuchárka
Vybrať z európskych kuchýň typické tradičné i modernéjedlá, recepty vhodné na každodenné varenie i naslávnostné príležitosti, nápady na nové využitie známychsurovín i recepty z menej bežných ingredienciínebolo ľahké. Dobrých a zaujímavých jedál sú tisíce.V knihe nájdete recepty z jednotlivých európskychštátov zoradené v kapitolách: Šaláty a studenákuchyňa, Polievky a omáčky, Mäso, Hydina a domáci králik, Zverina, Ryby a plodymora, Zelenina a huby, Strukoviny a obilniny, Cestoviny, Zemiaky a ryža, Sladké tepléjedlá, Múčniky a Dezerty. Vyberať si môžete z takmer 2000 receptov, ktoré sprevádzajúlákavé farebné fotografie. Kniha nadväzuje na úspešnú Veľkú domácu kuchárku,ktorá vyšla v Slovarte. A tak aj vo Veľkej európskej kuchárke najdte Školu varenia,ktorá vás zoznámi so základmi varenia a pečenia.
- Počet strán: 260
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788071459644
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 80-7145-964-X
- Dátum vydania: 26. októbra 2005
- Vydavateľstvo : Slovart
Vybrať z európskych kuchýň typické tradičné i modernéjedlá, recepty vhodné na každodenné varenie i naslávnostné príležitosti, nápady na nové využitie známychsurovín i recepty z menej bežných ingredienciínebolo ľahké. Dobrých a zaujímavých jedál sú tisíce.V knihe nájdete recepty z jednotlivých európskychštátov zoradené v kapitolách: Šaláty a studenákuchyňa, Polievky a omáčky, Mäso, Hydina a domáci králik, Zverina, Ryby a plodymora, Zelenina a huby, Strukoviny a obilniny, Cestoviny, Zemiaky a ryža, Sladké tepléjedlá, Múčniky a Dezerty. Vyberať si môžete z takmer 2000 receptov, ktoré sprevádzajúlákavé farebné fotografie. Kniha nadväzuje na úspešnú Veľkú domácu kuchárku,ktorá vyšla v Slovarte. A tak aj vo Veľkej európskej kuchárke najdte Školu varenia,ktorá vás zoznámi so základmi varenia a pečenia.
202 470 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách