Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Barber Dan: The Third Plate: Field Notes on the Future of Food
Počet strán: 496
Väzba: mäkká, brožovaná
EAN: 9780143127154
Jazyk: anglický
ISBN: 0143127152
Dátum vydania: 22. mája 2015
Vydavateľstvo: Penguin Books
Rozmery: 1,8 cm x 13,7 cm x 21,1 cm
The Third Plate: Field Notes on the Future of Food http://www.pantarhei.sk/media/catalog/product/cache/1/image/250x361/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/t/h/the-third-plate-field-notes-on-the-future-of-food.jpg ISBN:0143127152
0 5 0 0

The Third Plate: Field Notes on the Future of Food

Autor: Barber Dan

Dostupnosť:
Vypredané
Naša cena: 14,57 
Bežná cena: 15,50 €
Zľava 6%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 25 € máte poštovné zadarmo.

O knihe: "Not since Michael Pollan has such a powerful storyteller emerged to reform American food. " --"The Washington Post" Today's optimistic farm-to-table food culture has a dark secret: the local food movement has failed to change how we eat. It has also offered a false promise for the future of food. In his visionary "New York Times"-bestselling book, chef Dan Barber offers a radical new way of thinking about food that will heal the land and taste good, too. Looking to the detrimental cooking of our past, and the misguided dining of our present, Barber points to a future "third plate" a new form of American eating where good farming and good food intersect. Barber's "The Third Plate "charts a bright path forward for eaters and chefs alike, daring everyone to imagine a future for our national cuisine that is as sustainable as it is delicious.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie