Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Kendík Konrád: Nové receptúry a technológia pokrmov II. doplnené a rozšírené vydanie
Počet strán: 1270
Väzba: tvrdá
EAN: 9788089350209
Jazyk: slovenský
ISBN: 978-80-89350-20-9
Dátum vydania: 1. októbra 2010
Číslo vydania: 2
Vydavateľstvo: Nová práca
Nové receptúry a technológia pokrmov II. doplnené a rozšírené vydanie http://www.pantarhei.sk/media/catalog/product/cache/1/image/250x361/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/n/o/nove-receptury-a-technologia-pokrmov-ii-doplnene-a-rozsirene-vydanie.jpg ISBN:978-80-89350-20-9
0 5 0 0

Nové receptúry a technológia pokrmov II. doplnené a rozšírené vydanie

Autor: Kendík Konrád

Dostupnosť:
Vypredané
Naša cena: 35,26 
Bežná cena: 37,51 €
Zľava 6%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

O knihe: Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200

receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských

technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové

kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch

hmotnostných skupinách a používatelia receptúr sa musia rozhodnúť, podľa

ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovať. Pri voľbe hmotnostnej

skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie

základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie