- Počet strán: 110
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 9788081402517
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-8140-251-7
- Dátum vydania: 30. novembra 2016
- Vydavateľstvo : Raabe
- Hmotnosť: 0,40 kg
Éčka v potravinách Metodická príručka pre učiteľov chémie
Viera Machová, Alžbeta Slavkovská
JEDINÁ SVOJHO DRUHU NA TRHU! Metodická príručka pre učiteľov chémie o éčkach v potravinách, ktorá ponúka nielen základné informácie o éčkach, ich pôvode a označení ale aj metodický materiál pre učiteľov ako návod na to, ako pracovať so žiakmi na tému éčiek v potravinách v predmetoch. Zároveň pomáha naplniť výkonový štandard štátneho vzdelávacieho programu.
Obsahuje aj pracovné listy pre žiakov, ktoré sú využiteľné priamo na vyučovaní.Cieľom metodickej príručky je pomôcť učiteľom zorientovať sa v tejto neľahkej téme a napomôcť im v tom, aby vyučovanie (témy ako napr. vlastnosti a použitie prírodných látok, vplyv na chemické procesy v živých organizmoch, výživa a stravovacie návyky, energetická hodnota potravín) bolo pre žiakov zaujímavé.
Obsahuje aj pracovné listy pre žiakov, ktoré sú využiteľné priamo na vyučovaní.Cieľom metodickej príručky je pomôcť učiteľom zorientovať sa v tejto neľahkej téme a napomôcť im v tom, aby vyučovanie (témy ako napr. vlastnosti a použitie prírodných látok, vplyv na chemické procesy v živých organizmoch, výživa a stravovacie návyky, energetická hodnota potravín) bolo pre žiakov zaujímavé.
- Počet strán: 110
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 9788081402517
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-8140-251-7
- Dátum vydania: 30. novembra 2016
- Vydavateľstvo : Raabe
- Hmotnosť: 0,40 kg
JEDINÁ SVOJHO DRUHU NA TRHU! Metodická príručka pre učiteľov chémie o éčkach v potravinách, ktorá ponúka nielen základné informácie o éčkach, ich pôvode a označení ale aj metodický materiál pre učiteľov ako návod na to, ako pracovať so žiakmi na tému éčiek v potravinách v predmetoch. Zároveň pomáha naplniť výkonový štandard štátneho vzdelávacieho programu.
Obsahuje aj pracovné listy pre žiakov, ktoré sú využiteľné priamo na vyučovaní.Cieľom metodickej príručky je pomôcť učiteľom zorientovať sa v tejto neľahkej téme a napomôcť im v tom, aby vyučovanie (témy ako napr. vlastnosti a použitie prírodných látok, vplyv na chemické procesy v živých organizmoch, výživa a stravovacie návyky, energetická hodnota potravín) bolo pre žiakov zaujímavé.
200 078 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách