Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Bukovský Igor: Hneď to bude, Anjelik
Počet strán: 200
Väzba: špirálová
EAN: 9788089719037
Jazyk: slovenský
ISBN: 978-80-89719-03-7
Dátum vydania: 21. októbra 2016
Vydavateľstvo: AKV Ambulancia klinickej výživy
Rozmery: 1,7 cm x 23,7 cm x 22,2 cm
Hmotnosť: 0,64 kg
Hneď to bude, Anjelik http://www.pantarhei.sk/media/catalog/product/cache/1/image/250x361/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/h/n/hned-to-bude-anjelik.jpg ISBN:978-80-89719-03-7
0 5 0 0

Hneď to bude, Anjelik

Autor: Bukovský Igor

Dostupnosť:
Na sklade
Naša cena: 15,04 
Bežná cena: 16,00 €
Zľava 6%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 25 € máte poštovné zadarmo.

O knihe: Charakteristika kuchárskej knihy „Hneď to bude, Anjelik“

- Praktická kuchárska kniha plná receptov na rýchle a zdravé jedlá pre deti

- Špeciálne určená rodičom detí vekovej kategórie od narodenia do 6 rokov, ale aj rodičom, ktorí tehotenstvo ešte iba plánujú

- Presný a praktický postup zavádzania potravín pri dodojčovaní podľa najnovších poznatkov

- Vzorové jedálne lístky – letná a zimná verzia pre všetky vekové kategórie detí od 4 mesiacov do 6 rokov

- Recepty – sú zložené z odporúčaných a na Slovensku ľahko dostupných surovín a všetky jedlá sú „otestované“ deťmi z rodín autorov a spoluautorov

- Omaľovanka a počtovnica: táto kuchárska kniha je okrem informácií a receptov aj plná úloh pre deti – omaľovanky ovocí a zeleniny, jednoduché úlohy na počítanie, kreslenie a „miešanie“ pri varení = kým sú deti menšie a ešte nemôžu byť v kuchyni zapojené do prípravy jedla, zabavia sa pastelkami a zároveň si pestujú vzťah k zdravým potravinám

- Album – kniha obsahuje aj miesta na lepenie fotografií dieťaťa v jednotlivých fázach rastu a vývoja

- Aktuálne a nové informácie

Kniha okrem receptov a kuchárskych tipov obsahuje aj zaujímavé informácie o potravinách, hygiene prípravy potravín, tipy kuchára a lekára a pod.
Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie