! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 222
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788055215853
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-552-1585-3

Úprava potravín a stravovanie

Marta Habánová

Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania.
Obsah:
1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii
2.Spoločné stravovanie
3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov
4.Moderná technológia a technologické zariadenia v gastronómii
5.Technologické postupy a úkony pri úprave potravín
6.Tepelná úprava potravín
7.Zmeny v potravinách počas technologickej prípravy pokrmov
8.Technologická úprava mäsa
9.Bezmäsité jedlá a suroviny na ich prípravu
10.Príprava jednotlivých skupín pokrmov
11.Svetové gastronómie
  • Počet strán: 222
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788055215853
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-552-1585-3

Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania.
Obsah:
1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii
2.Spoločné stravovanie
3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov
4.Moderná technológia a technologické zariadenia v gastronómii
5.Technologické postupy a úkony pri úprave potravín
6.Tepelná úprava potravín
7.Zmeny v potravinách počas technologickej prípravy pokrmov
8.Technologická úprava mäsa
9.Bezmäsité jedlá a suroviny na ich prípravu
10.Príprava jednotlivých skupín pokrmov
11.Svetové gastronómie
menej

book

200 950 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0

Odporúčania