- Počet strán: 345
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788097208523
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-972085-2-3
- Dátum vydania: 17. októbra 2016
- Vydavateľstvo : Plutos Company, s.r.o
- Hmotnosť: 1,26 kg
Kváskovanie
Ing. Daniela Rau, Naty Žúreková Štefková
Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plného otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych informáciách na internete, ktoré sa vzájomne odlišujú? Nemusíte už viac hľadať, v tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z :-)
V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých i slaných jedál napečených, navarených alebo usmažených pomocou kvásku. A keďže kváskovanie je vhodné aj pre celiatikov, v knihe je aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál.
Kniha je určená nielen pre vás už kváskujúcich ľudí, ktorí sa chcete dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre vás úplných začiatočníkov, ktorí sa podľa knihy naučíte ľahko a dobre kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým i bezlepkovým cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a aj kvásku, ktoré môžu pri pečení nastať.
V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené, dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto priebežne vyzerať.
Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha zameraná na kvások a kváskovanie.
V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdete:
*65 receptov z kvásku
*Bezlepkové recepty z kvásku
*Ako urobiť kvások
*Ako sa starať o domáci kvások
*Celá výroba kvásku
*Príprava kvásku pred pečením
*Chyby chleba a kvásku počas pečenia
*Kvások a jeho zdravotné účinky
*História kvásku
*Zaujímavosti o kvásku
*Ďalšie tipy a triky pri pečení a varení s kváskom
- Počet strán: 345
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788097208523
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-972085-2-3
- Dátum vydania: 17. októbra 2016
- Vydavateľstvo : Plutos Company, s.r.o
- Hmotnosť: 1,26 kg
Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl.
Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plného otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych informáciách na internete, ktoré sa vzájomne odlišujú? Nemusíte už viac hľadať, v tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z :-)
V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých i slaných jedál napečených, navarených alebo usmažených pomocou kvásku. A keďže kváskovanie je vhodné aj pre celiatikov, v knihe je aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál.
Kniha je určená nielen pre vás už kváskujúcich ľudí, ktorí sa chcete dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre vás úplných začiatočníkov, ktorí sa podľa knihy naučíte ľahko a dobre kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým i bezlepkovým cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a aj kvásku, ktoré môžu pri pečení nastať.
V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené, dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto priebežne vyzerať.
Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha zameraná na kvások a kváskovanie.
V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdete:
*65 receptov z kvásku
*Bezlepkové recepty z kvásku
*Ako urobiť kvások
*Ako sa starať o domáci kvások
*Celá výroba kvásku
*Príprava kvásku pred pečením
*Chyby chleba a kvásku počas pečenia
*Kvások a jeho zdravotné účinky
*História kvásku
*Zaujímavosti o kvásku
*Ďalšie tipy a triky pri pečení a varení s kváskom
202 734 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách
Hodnotenia (17)
4,9Recenzia
Skvelé
Recenzia
Výborná pomoc
Recenzia
Jednoduché, prehľadné,trefné. Veľmi sa mi páči spracovanie.
Recenzia
VYBORNE
Recenzia
Knižka splnila ocakavania
Recenzia
Perfektná kniha...?
Recenzia
Dobrá kniha, ktorá mi ukázala svet kváskovania. A teším sa na mnoho receptov z kvásku :)
Recenzia
Vynikajúco napísaná kniha, veľmi zrozumiteľne, náš kvások bude už o 2 dni hotový a už sa teším na prvý chlebík :-)
Recenzia
Uzasna kniha,ktora vysvetli vsetko od zalozenia kvasku az po zlozitejsie recepty.Vdaka tejto knihe a jej autorkam som sa nevzdala kvaskovania.Uz sa chystam na Kvaskovanie 2 :)
Recenzia
Vdaka tejto knihe sa mi chlieb konecne vydaril. Vela zaujimavych a chutnych receptov a rad a tipov, vdaka ktorym sa z kvaskovania stala radost a sucast nasho zivota.
Recenzia
Myslím že najlepšia ,,kuchárska kniha,, akú som kedy držala v rukách. Kto chce začať s kváskovaním určite odporúčam. Tá kniha je priam dokonalá !!! Nájdete v nej naozaj všetko od rôznych druhov chlebu, cez rožky, moravské koláče až po pizzu či sladké lievance. Odporúčam!!! Milujem tu knihu.
Recenzia
Kniha bola ako darček...obrovská radosť
Recenzia
Veľmi dobrá kniha pomohla mi v začiatkoch v kvaskovani
Recenzia
Perfektná kniha...
Recenzia
Veľmi podrobná kniha pre začiatočníkov , zrozumiteľne vysvetlené základy kváskovania, je mojou učebnicou v pečení z kvásku. Dávam do pozornosti čitateľom.
Recenzia
Vrelo odporúčam
Recenzia
ok