! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 208
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788097388607
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-973886-0-7

Výroba syrov

Karol Herian

Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom a základnou informáciou o výrobe syrov pre výrobcov syrov a pre všetkých priateľov syrov. Pri písaní využíval najmä svoje bohaté praktické skúsenosti a svoje publikácie v odborných časopisoch a zo školení mliekarenských a farmárskych pracovníkov.
Táto publikácia je vynikajúcim sprievodcom pre všetkých, ktorí majú záujem vyrábať, ale i konzumovať kvalitné syry.
  • Počet strán: 208
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788097388607
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-973886-0-7

Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom a základnou informáciou o výrobe syrov pre výrobcov syrov a pre všetkých priateľov syrov. Pri písaní využíval najmä svoje bohaté praktické skúsenosti a svoje publikácie v odborných časopisoch a zo školení mliekarenských a farmárskych pracovníkov.
Táto publikácia je vynikajúcim sprievodcom pre všetkých, ktorí majú záujem vyrábať, ale i konzumovať kvalitné syry.
menej

book

202 734 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0


Odporúčania