Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

MRAZIVÉ ZĽAVY - AŽ 70% NA STOVKY KNÍH

Emmanuel Hadjiandreou

  • Autor: Emmanuel Hadjiandreou

    Domáci chlieb

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 1. októbra 2014
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,95 
    Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba. Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých a zrozumiteľných receptov, vďaka ktorým zistíte, aká neuveriteľne ľahká je vlastnoručná príprava chleba. Obsahuje podrobné návody na chlieb s droždím, kváskom, so … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Emmanuel Hadjiandreou

    Poctivý domácí chléb

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 16. októbra 2014
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,95 
    Chléb patří již po celá staletí ke zcela základním pokrmům a obyčejný, v peci pečený bochník, který se jedl po celý týden, měl své právoplatné místo u každého rodinného stolu už odedávna. V posledních letech došlo k rozmachu výroby nejrůznějších druhů chleba, jimiž se pekárny, supermarkety a farmářské … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Emmanuel Hadjiandreou

    How to Make Bread

    Vydavateľstvo: Ryland Peters & Small
    Dátum vydania: 8. septembra 2012
    Jazyk: anglický
    Dostupnosť: Vypredané
    Bežná cena: 25,00 €
    Vaša cena: 23,75 
    Today, people are rediscovering the joys of baking their own bread, not only as a cost-saving measure, but with the desire to go back to basics and enjoy making something rewarding. Emmanuel Hadjiandreou is passionate about bread and in this, his first book, he shows you how to make it, step by step. The book starts by explaining the key to good bread: … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Emmanuel Hadjiandreou

    How To Make Sourdough

    Vydavateľstvo: Ryland Peters & Small
    Dátum vydania: 15. apríla 2016
    Jazyk: anglický
    Dostupnosť: Vypredané
    Bežná cena: 23,95 €
    Vaša cena: 22,75 
    Many people are turning their backs on mass-produced, homogenized and bland bread in favour of something natural and nourishing. And what can be more natural than the way bread used to be made - with flour, water and care. Once you've mastered the sourdough 'starter' - the vigorous little mixture of flour and water that helps leaven the bread and develop flavour … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Emmanuel Hadjiandreou

    Making Bread Together

    Vydavateľstvo: Ryland Peters & Small
    Dátum vydania: 15. mája 2014
    Jazyk: anglický
    Dostupnosť: Vypredané
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,95 
    Emmanuel Hadjiandreou is passionate about bread and in his award-winning first book, he showed us how to make it, step by step. Now he invites the kids into the kitchen so that they too can discover the joy of baking but at an early age, just as his own young son has. The book starts by answering key questions such as 'what is flour?' and 'how is it milled?' … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Emmanuel Hadjiandreou

    Hogyan süssünk kenyeret?

    Vydavateľstvo: Sanoma Budapest Kiadó
    Dátum vydania: 6. októbra 2014
    Jazyk: maďarský
    Dostupnosť: Vypredané
    Bežná cena: 17,50 €
    Vaša cena: 16,63 
    A hobbiszakácsok az utóbbi években világszerte újra felfedezik az otthoni kenyérsütés örömeit. A kézműves pékmester, Emmanuel Hadjiandreou egyszerű, lépésről lépésre követhető receptjei alapján több mint 60-féle kenyeret süthetünk, minden egyes darab bizonyítani fogja, hogy érdemes belevágni. … Zobraziť viac info ►