Vladimír Horecký
autor
Múčniky a múčne jedlá - 500 receptov
Kto by nemiloval opojnú vôňu sladkých dobrôt šíriacich sa z kuchyne? Táto úžasne spracovaná farebná kuchárska kniha ponúka bohatý výber receptov nielen na vynikajúce sladké koláče, zákusky, múčniky a múčne jedlá, torty a dezerty, ale aj na slané pečivo, chuťovky, múčniky a iné slané delikatesy.
dostupné aj ako:
To najlepšie z mäsa
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich „kuchárska“ kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život, čoho výsledkom bola séria mimoriadne obľúbených Receptov zo Života. My vám prinášame zbierku tých najchutnejších receptov z mäsa, ktorou potešíme všetkých gurmánov milujúcich tradičné i exotické špeciality z tmavého mäsa, hydiny, rýb a pochúťky z grilu. Vďaka jednoducho a prehľadne písaným návodom si dokážete doma ľahko pripraviť chrumkavú Pekinskú kačicu, šťavnaté Zajačie mäso na pive, či prekvapiť hostí chutnou Nátierkou z pečeného mäsa. Vybrať si môžete z viac ako 200 receptov.
Pomazánky
Kniha plná receptů na pomazánky slané, sladké, z masa i mléčných výrobků, luštěnin, vajíček i zeleniny. Spousta chutných pomazánek - tradičních i méně známých.
Na sklade 1Ks
7,10 €
7,47 €
Chudneme bez hladovania
V knihe Chudneme bez hladovania nájdete tabuľky na výpočet priemernej energetickej hodnoty potravín vyjadrenej v kJ, tabuľku štyroch redukčných diét, niekoľko rád pri chudnutí a kombináciu jedál na 7 dní. Okrem toho v nej nájdete recepty na jedlá, ktoré si môžete kombinovať podľa vlastného výberu.
Tradičná babičkina kuchárka 3
Kniha manželov Horeckých obsahuje najlepšie recepty kačacích a husacích hodov s rôznymi tradičnými prílohami, recepty sviatočných jedál - šaláty, polievky, hlavné jedla z mäsa a rýb, tradičné vianočné múčniky a recepty pre Nový rok a Fašiangy. Dobrú chuť.
Praktická kuchárka obľúbené recepty Zdenky Horeckej
Druhá kuchárska kniha z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg. Ponúka overené recepty pre jedlá zo studenej kuchyne, jedlá zo zeleniny a húb, hydiny, diviny, rýb, múčne jedlá, cestoviny a jedlá z ryže, zemiakov a strukovín.
Praktická kuchárka - sladké recepty Zdenky Horeckej
Tretia kuchárska kniha z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg. Ponúka overené recepty sladkých múčnych jedál ako sú nepečené múčniky a poháre, drobné pečivo, koláče, koláče z kysnutého cesta, záviny, zákusky a rezy, torty a rolády, bábovky a chlebíčky.
Praktická kuchárka
Balenie troch najúspešnejších kuchárskych kníh Zdenky Horeckej. Vydané v limitovanej edícii k 60-tinám autorskej dvojice.
Tradičná babičkina kuchárka 4
Ak chcete poznať chuť tradičných chalupárskych a záhradkárskych kutilov, tradičná babičkina kuchárka 4 je určená priamo do vašich rúk. V knihe nájdete tradičné polievky, pomazánky, zeleninové, mäsové a grilované jedlá, sladkosti a zaváranie plodov našich záhrad. Dobrú chuť.
Hrnčeková kuchárka
Kniha ponúka osvedčené recepty na prípravu sladkých múčnikov na všedné, ale aj na sviatočné dni, recepty na slané koláče i na domáci chlieb. Skúsení autori nahradili váženie surovín meraním pomocou hrnčeka, v niektorých prípadoch použili aj iné miery ako lyžicu, hrsť a pod. Prípravu pečených i nepečených múčnikov tým výrazne urýchlili a zjednodušili, takže si s nimi hravo poradí aj zaneprázdnená gazdinka.
Tradičná babičkina kuchárka 5
Je tu opäť nové vydanie knihy z úspešnej edície Tradičná babičkina kuchárka a najlepších receptov jesene a zimy od manželov Horeckých. Kniha vám ponúka jedlá z tekvíc, strukovín, kelu, diviny, rýb, domácej zabíjačky a múčnikov.
Dobrú chuť.
Chutné šaláty
Šaláty sa v súčasnosti, keď sa do popredia dostáva myšlienka zdravého stravovania, tešia stále väčšej obľube, najmä pre svoju rozmanitosť, jednoduchú prípravu a priaznivú energetickú hodnotu. Podávajú sa ako príloha k hlavným jedlám, mnohé aj ako hlavné jedlo. Ich popularitu zvyšuje aj skutočnosť, že suroviny vhodné na ich prípravu sú bežne dostupné počas celého roka, takže čerstvé zeleninové šaláty dnes už nie sú iba sezónnou záležitosťou. Táto kniha skúsených autorov vám ponúka 150 receptov na prípravu zeleninových, mäsových, strukovinových, ryžových, zemiakových, cestovinových, ale aj ovocných šalátov.
Varíme a pečieme
V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál ? na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka kompletná, na konci knihy autori pripojili aj zopár receptov na jednoduché múčniky.
Torty a zákusky
Prvá z pripravovanej edície malých kuchárskych kníh. Nájdete v nej 90 receptov na torty a sviatočné zákusky, ale aj recepty na rezy, koláče, bábovky a sladké chlebíčky. Vychutnajte si príjemnú atmosféru s priateľmi či s rodinou pri šálke čaju alebo kávy s vlastnoručne pripraveným múčnikom.
Tradičná babičkina kuchárka 6
Najlepšie recepty zo slovenskej, českej a maďarskej kuchyne nájdete v tejto knihe úspešných autorov manželov Horeckých. Recepty sú rozdelené na časť: predjedlá, nátierky, šaláty, polievky, jedlá z mäsa, hydiny, rýb a zeleniny, prívarky, omáčky, slané a sladké múčne jedlá a koláče. Vezmite do rúk, pripravte si podľa knihy a želáme „dobrú chuť“.
Kuchárka pre začiatočníkov
Ostrieľaní autori pripravili novú kuchárku knihu obsahujúcu recepty určené pre menej skúsených, ktorí tak môžu zdokonaliť svoje umenie.
Recepty síce na prípravu nie sú náročné, no chuťovo ničím nezaostávajú za tými zložitejšími. Kniha je obohatená aj o užitočné rady a návody do kuchyne.