Vašu objednávku vám stihneme (podľa vybranej dopravy) doručiť do Vianoc, ak si objednáte do tohto dátumu:

Packeta - Doručenie na adresu

19. 12.

Balík na poštu

19. 12.

Balikobox

19. 12.

Slovenská pošta - na adresu

19. 12.

Kuriér SPS

18. 12.

balíkovo (Alzaboxy)

18. 12.

Doručenie na predajňu

18. 12.

Osobný odber v sklade

22. 12.

Packeta - Výdajné miesto a Z-BOX

19. 12.

Fruzsina Papp

autor

Dear Aaron - Kedves Aaron!


Csak egy dologgal nem számolt… Ruby Santos pontosan tudta, mire vállalkozik, mikor jelentkezett, hogy egy tengerentúlon állomásozó katonával levelezzen. Az utasítások egyszerűek: egy levél vagy e-mail hetente, ameddig a bevetése tart. Egyéb csomagok küldése nem szükséges. Ruby már túl volt mindezen. Azt hitte, tudja, mire számíthat. Csak azzal nem számolt, hogy beleszeret a srácba. Üdítően őszinte romantikus történet, egyedi stílusban. Vidd el magaddal!
U dodávateľa darček
12,26 € 12,90 €

Written in the Scars - Sebhelyeinkbe írva


Beleszeretni valakibe egyszerű. Kiszeretni pedig a legnehezebb dolog a világon. És Elin és Tyler Whittnek borzasztóan nem megy. Elin sorsa abban a pillanatban megpecsételődött, ahogy a helyi kosárlabdasztár rámosolygott. Rettenetesen egyszerű volt beleszeretni a városka sötét hajú sármos mosolyú és erős, atlétikus alkatú nagymenőjébe. Ezernyi álmos mosoly, céltalan vidéki kocsikázás és a hátsó ajtó nyikorgó csukódása után beköszönt a valóság. És mindenkit ledönt a lábáról. Szerelembe esni volt a dolgok könnyebbik fele. Nézni, ahogy minden darabjaira hullik, lehetetlenség. Mikor Ty felbukkan azzal az elhatározással, hogy megmenti a családját a széthullástól, Elin a múlt veszekedései és egy új kezdet ígérete között kezd őrlődni. Ty az a férfi, akinek a kezébe helyezte a szívét, a férfi, akit mindennél jobban szeret. De ő az a férfi is, aki a világon a legtöbb fájdalmat képes okozni neki. Az élet nem mindig egyszerű. A szerelmet nem a nyúlszívűeknek találták ki. De az élet tanulságos, és ezt Ty és Elin sebhelyei bizonyítják. A szerelmük van megírva azokban a sebhelyekben, amik vagy együtt tartják őket... vagy szétszakítják őket örökre. Adriana Locke sikerkönyve, egy rendhagyó, komoly romantikus történet. Mélyedj el benne! Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog! 18 éves kortól ajánljuk!
U dodávateľa darček
11,64 € 12,25 €

Különös kalandok 2: Cheater's Regret - A visszavágó


Még egy esély az elveszített lánnyal. Pont ezt írta fel az orvos. Austin Rogers családi boldogságról szőtt álmait többek között az jelentette, hogy élete szerelmével Netflix-darálásba és hot dog falatozásba feledkezik. De aztán megcsalták. És szakítottak vele - mintha az egész az ő hibája lett volna. Hogy megőrizze büszkeségét és visszaszerezze a józan eszét, úgy dönt, bosszút áll. Rendkívül kielégítő érzés a volt pasija bukásának tervezgetése - de vele csókolózni is. Thatch Holloway a rezidensi éveit épp csak maga mögött hagyó plasztikai sebész. Tudja, hogy tönkretette a legjobb dolgot, ami valaha történt vele. De nem minden hűtlen ugyanolyan. Ezt a zűrzavaros helyzetet saját magának köszönheti - ez igaz -, de megvolt a maga jó oka a történtekre, és újra megtenné mindezt, hogy megóvja Austint. Még nem tette magát túl a nőn. És a nő sem tette túl magát a férfin. Austin lezárásra vágyik, de mivel Thatch nem hajlandó ezt megadni neki, a saját kezébe veszi a dolgokat. Repkednek a szikrák, ahogy kénytelenek együtt dolgozni. De Thatch sem fél cserébe piszkos módon játszani. És még mindig titkol valamit - valamit, ami nemcsak Austin sorsát döntheti romba, hanem a második esélyüket is, hogy megtalálják az örökkön örökkét...
U dodávateľa darček
10,70 € 11,26 €

My Life With The Walter Boys - Életem a Walter fiúkkal


Átkozott tökéletesség! Jackie nem szereti a meglepetéseket. A káosz maga az ellenség! A legjobb módja annak, hogy a sikeres, elfoglalt szülei felfigyeljenek rá, az, ha tökéletes lesz ő is. Tökéletes külső, tökéletes jegyek - a tökéletes gyerek. És akkor... 1. sokk: Jackie családja életét veszti egy szörnyű autóbalesetben. 2. sokk: Jackie-nek az ország másik végébe kell költöznie, hogy a Walter családdal éljen - az új gyámjaival. 3. sokk: Walteréknek tizenkét fiuk van. (Vagyis tizenegy, de Parker teljesen úgy viselkedik, mint egy fiú.) Jackie-nek le kell cserélnie az A típusú személyiségét és New York-i lakását egy coloradói tanyára és a hozzá járó vad Walter fiúkra. A lányt az ellenség veszi körül - hangos, rendetlen, idegesítő fiúk, akiknek gőzük sincs a személyes tér fogalmáról. Oké, a legidősebb srácok közül néhányan kifejezetten gyönyörűek. De attól még idegesítők mind. És Jackie nem nagyképű vagy unalmas, bármit is mondanak! De ezt bebizonyítani már más kérdés. Hogyan tud majd beilleszkedni és továbblépni, miközben a szülei emlékét is életben kell tartania azzal, hogy mindenben a tökéletességre törekszik? A Wattpad-szenzációként induló történet, melyet a kirobbanó sikere a hivatalos kiadásig röpített.
U dodávateľa darček
12,04 € 12,67 €

A férfiak végnapjai 2: Jackal


Jackal Emerson soha nem vette magát komolyan. Beceneve az "orgiakirály", és a legvadabb Utolsó Férfi hírében áll. De a küszöbönálló felkelés és a legjobb barátja eltűnése mellett Jackalnek nehezére esik változatlanul folytatni gondtalan életét. Aztán találkozik egy tolvajjal, és minden megváltozik. Phoenix Moyo, egy híres balett-társulat vezető táncosa életét a merevség jellemzi. Amikor az események egymás közelébe sodorják őket Jackallel, a köztük lévő kémia mindenki számára nyilvánvaló, a lányt kivéve. Arra kényszerül, hogy összefogjon a férfival a régiók legértékesebb portékájának ellopása érdekében, és túl későn döbben rá, hogy Jackal karizmája elől nincs menekvés. Amikor elképesztő bűntettekre derül fény, a régiók elkezdenek összeomlani. Senki sincs biztonságban. Családok hullanak szét és titkok kerülnek napvilágra, a veszély minden oldalról fenyeget. Egyesek számára az áldozathozatal egyenlő azzal, hogy mindent elveszítenek. Bűnös élvezet? Hagyd, hogy magával ragadjon!
U dodávateľa darček
8,83 € 9,29 €

The Charm Offensive – Sármháború


AZ IGAZI SZERELMI TÖRTÉNET A KULISSZÁK MÖGÖTT JÁTSZÓDIK. Dev Deshpande mindig is hitt a tündérmesékben. Így nem csoda, hogy egész karrierjét a megalkotásukra építette, a régóta futó Örökkön Örökké című társkereső valóságshow keretei között. A franchise történetének legsikeresebb producereként Dev mindig megírja a tökéletes szerelmi történetet a versenyzői számára, bár a saját szerelmi élete a katasztrófával egyenlő. De aztán a show következő sztárja a techvilág kegyvesztett csodagyereke, Charlie Winshaw lesz. Charlie messze nem az a romantikus Szőke Herceg, akire az Örökkön Örökké számított. Nem hisz az igaz szerelemben, és csak végső kísérletként vállalta a műsort, hogy helyreállítsa az imidzsét. A kamerák előtt merev, szorongó szerencsétlenség, akinek fogalma sincs, hogyan randizzon húsz nővel az ország szeme láttára. A színfalak mögött rideg, esetlen és érzelmileg bezárkózott. Miközben Dev azon küszködik, hogy Charlie összemelegedjen a versenyzőkkel egy szédületes, világ körüli turné során, a két férfi kezd megnyílni egymás előtt, és Charlie rájön, hogy Devvel sokkal jobb közöttük a kémia, mint bármelyik női partnerével. De még a valóságshow-k is forgatókönyv szerint történnek, és ahhoz, hogy megtalálják az utat a boldog befejezéshez, el kell gondolkodniuk azon, kinek a szerelmi történetét is mesélik el. SZELLEMES ÉS SZÍVMELENGETŐ ROMKOM, AMI A VÖRÖS, FEHÉR ÉS KIRÁLYKÉKET IDÉZI.
Na sklade 1Ks darček
11,77 € 12,39 €