! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Petra Tóthová

autor

Lacná kniha Sladké zdobenie - Rady a nápady (-25%)


Petra Tóthová je jedna z najznámejších profesionálnych cukrárok na Slovensku. Jej spoluprácu často vyhľadávajú špecializované printové médiá, ktoré sa venujú jedlu a svadbám. Spolupracovala na rôznych projektoch, ako sú reklamné kampane, knihy, učebné texty pre cukrárov a televízne programy. Pravidelne sa zdokonaľuje vo svojich znalostiach absolvovaním zahraničných kurzov. Certifikát PME aj kurz u Peggy Porschenovej ukončila v Londýne a pokračovala kurzom prípravy čokolády v Peru. Posledné kurzy absolvovala v New Yorku a na najlepšej kuchárskej škole na svete v Le Cordon Bleu London. Petrinou srdcovou záležitosťou sú luxusné, ručne modelované kvety z cukru, ktoré vyzerajú ako živé, navyše sú sladké, jedlé a trvácne. Ručná práca zaručuje každému kvietku originalitu a hodnotu. Luxusné kvety sú jedinečnou ozdobou svadobných dezertov a z každej torty vyčarujú umelecké dielo. Petra Tóthová Založila značku Art Cakes a spolu s manželom otvorili vlastnú kaviareň v centre Bratislavy. Pravidelne organizuje cukrárske kurzy pre všetkých priaznivcov cukrárskeho umenia. www.artcakes.sk Photos © 2018 by Dušan Křistek
Na sklade 1Ks
22,43 € 29,90 €

dostupné aj ako:

Cukráreň Petry Tóthovej


Pripravte si dezerty ako z francúzskych cukrární! Petra Tóthová, porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko, vás zaškolí do elegantného umenia cukrárstva. Jej kniha je plná nádherných zákuskov a tort, na aké človek len tak nenatrafí. Retro recepty oblečené do moderného šatu vás zanechajú v nemom úžase nad tým, aké umelecké dielo môže vzniknúť napríklad zo sloních sĺz alebo z punčových rezov. Medzi dezertmi zachytenými objektívom Dušana Křísteka, experta v oblasti kulinárskej fotografie, nájdete okrem dobre známych tradičných receptov aj cukrárske špeciality ako úžasné kávové zrná, realistické plnené broskyne či dizajnové okrúhle krémeše, ktorými zapôsobíte na akúkoľvek návštevu. Túžili ste vedieť ako pracovať s karamelom? Máte jedinečnú príležitosť zdokonaliť svoje cukrárske zručnosti! A ak by vám kniha nestačila, Petra Tóthová vás privíta aj na svojich kurzoch pečenia a zdobenia. Na jej sociálnych sieťach nájdete podrobnosti o príprave dezertov, videá s návodmi, ale i profesionálne tipy na to, ako si čas v kuchyni uľahčiť a spríjemniť.
Na sklade > 5Ks
23,66 € 24,90 €

Sladké zdobenie - Rady a nápady


Petra Tóthová je jedna z najznámejších profesionálnych cukrárok na Slovensku. Jej spoluprácu často vyhľadávajú špecializované printové médiá, ktoré sa venujú jedlu a svadbám. Spolupracovala na rôznych projektoch, ako sú reklamné kampane, knihy, učebné texty pre cukrárov a televízne programy. Pravidelne sa zdokonaľuje vo svojich znalostiach absolvovaním zahraničných kurzov. Certifikát PME aj kurz u Peggy Porschenovej ukončila v Londýne a pokračovala kurzom prípravy čokolády v Peru. Posledné kurzy absolvovala v New Yorku a na najlepšej kuchárskej škole na svete v Le Cordon Bleu London. Petrinou srdcovou záležitosťou sú luxusné, ručne modelované kvety z cukru, ktoré vyzerajú ako živé, navyše sú sladké, jedlé a trvácne. Ručná práca zaručuje každému kvietku originalitu a hodnotu. Luxusné kvety sú jedinečnou ozdobou svadobných dezertov a z každej torty vyčarujú umelecké dielo. Petra Tóthová Založila značku Art Cakes a spolu s manželom otvorili vlastnú kaviareň v centre Bratislavy. Pravidelne organizuje cukrárske kurzy pre všetkých priaznivcov cukrárskeho umenia. www.artcakes.sk Photos © 2018 by Dušan Křistek
Vypredané
28,41 € 29,90 €

dostupné aj ako:

CUKRÁREŇ - Dezerty, ktoré milujeme


Sladká kuchárska kniha CUKRÁREŇ obsahuje 40 klasických receptov na zákusky, dezerty a torty, ktoré tak, ako sa píše v jej podnadpise, všetci milujeme. Dnes ich voláme socialistické či retro dezerty. Väčšina z nich však má svoj ctihodný pôvod ešte v časoch európskych monarchií. Prežili všetky zriadenia a dodnes sa tešia obrovskej obľube. Aj vy určite dôverne poznáte robustné veterníky s karamelovými sombrerami, lahodnú Dobošovu tortu, krehko-krémové laskonky, výstredne ružové punčáky „v nálade“, elegantné šamrole či ctihodné krémeše. Jednoducho sladká nostalgia. A práve tá bola za zrodom tejto knihy. Mať všetky tieto dobroty zase raz pokope, ako v cukrárenskej vitríne. Autorkami knihy sú umelecká cukrárka a porotkyňa najsladšej šou Petra Tóthová a autorka textov a foodstylingu Patricia Zlámalová. Všetky dezerty, ktoré v knihe nájdete, napiekli v klasických receptúrach a dizajne, ktorý môže smelo konkurovať ponuke dnešného moderného cukrárstva, no je rovnako realizovateľný aj pre amatérskych nadšencov pečenia. Otvorte knihu, stlačte pomyselnú kľučku a vstúpte do Cukrárne plnej obľúbených dobrôt.
Vypredané
20,81 € 21,90 €

Lacná kniha Sladké zdobenie - Rady a nápady (-70%)


Petra Tóthová je jedna z najznámejších profesionálnych cukrárok na Slovensku. Jej spoluprácu často vyhľadávajú špecializované printové médiá, ktoré sa venujú jedlu a svadbám. Spolupracovala na rôznych projektoch, ako sú reklamné kampane, knihy, učebné texty pre cukrárov a televízne programy. Pravidelne sa zdokonaľuje vo svojich znalostiach absolvovaním zahraničných kurzov. Certifikát PME aj kurz u Peggy Porschenovej ukončila v Londýne a pokračovala kurzom prípravy čokolády v Peru. Posledné kurzy absolvovala v New Yorku a na najlepšej kuchárskej škole na svete v Le Cordon Bleu London. Petrinou srdcovou záležitosťou sú luxusné, ručne modelované kvety z cukru, ktoré vyzerajú ako živé, navyše sú sladké, jedlé a trvácne. Ručná práca zaručuje každému kvietku originalitu a hodnotu. Luxusné kvety sú jedinečnou ozdobou svadobných dezertov a z každej torty vyčarujú umelecké dielo. Petra Tóthová Založila značku Art Cakes a spolu s manželom otvorili vlastnú kaviareň v centre Bratislavy. Pravidelne organizuje cukrárske kurzy pre všetkých priaznivcov cukrárskeho umenia. www.artcakes.sk Photos © 2018 by Dušan Křistek
Vypredané
8,97 € 29,90 €

dostupné aj ako: