! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Extra - Veľká sviečka strana 2 z 2

Yankee Candle sviečka veľká Vanilla


Čistá vôňa vanilky, ktorá je sladká ale zároveň veľmi jemná príjemná vôňa.
Vypredané
23,93 € 31,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Cherry Blossom


Očarujúca náruč jarných najčerstvejších čerešňových kvetov, premenia každú miestnosť na ružovú a šťastnú. TOP vône čerešňa. SRDCE vône ruža, jasmín, čerešňový kvet. ZÁKLAD vône santalové drevo a prachové pižmo.
Vypredané
23,93 € 31,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Fluffy Towels


Svieža vôňa čistých uterákov práve vybraných zo sušičky s tónmi citrónu, jablka, levandule a ľalie. Veľmi osviežujúca  vôňa čistoty.
Vypredané
23,93 € 31,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Christmas Magic


Klasická vianočná vôňa balzamu a ihličia sotisfikovaná vôňou brezy a eukalyptu. TOP vône je mandarinka, bergamot, eukalyptus. SRDCE vône je jedľový balzam, borovicové ihličie , kadidlo, smrek. ZÁKLAD vône je cedrové drevo a breza.
Vypredané
23,18 € 30,90 €

Yankee Candle sviečka veľká All is Bright


Zmes šumivých citrusových vôní  v kombinácii s teplým pižmom. Vôňa je jemná a elegantná . TOP vône je grapefruit a pomaranč. SRDCE vône je červená ríbezľa ZÁKLAD vône je sladké pižmo.
Vypredané
23,18 € 30,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Warm Cashmere


Zabaľte sa do  luxusu s luxusnými tónmi upokojujúceho santalového dreva a exotického patchouli. TOP vône sú pomaranče, SRDCE vône je kašmírové drevo, zlatý amber, kardamón, ZÁKLAD vône je krémové santalové drevo, sušené pižmo, biele patchouli, francúzska vanilka.
Vypredané
23,93 € 31,90 €

Yankee candle sviečka veľká Farm fresh peach


Popis vône: Svieže vône broskýň, marhúľ a vanilky vás lákajú ochutnať miestnu pochúťku. TOP: zelené listy, marhuľa, pomaranč SRDCE: broskyňa, sušená slivka ZÁKLAD: pižmo, slivka, vanilka Popis produktu: Tradičný dizajn sviečky Yankee Candle odráža teplo domova a uvoľnený štýl. Sviečka je vyrobená z najlepších surovín, vrátane čistých prírodných vonných výťažkov a parafínu v potravinárskej kvalite. Rovnomerne prevoňaný parafín Vám zabezpečí príjemnú vôňu od prvého zapálenia sviečky až do jej úplného vyhorenia. Naša stredná sviečka Vám ponúka 65 až 75 hodín skutočného potešenia z vône.
Vypredané
15,95 € 31,90 €
  • 5 /5

Yankee candle sviečka veľká Road trip


Popis vône: Prechádzka vo dvojici jesennou krajinou s lákavými vôňami jazmínu, vetiveru a hrejivých semišových tónov. TOP: zelená mandarinka, jazmín, biela ruža SRDCE: douglasská jedľa, biely vetiver, hlina, šalvia ZÁKLAD: madagaskarský vanilkový lusk, biely semiš, labdanum Popis produktu: Tradičný dizajn sviečky Yankee Candle odráža teplo domova a uvoľnený štýl. Sviečka je vyrobená z najlepších surovín, vrátane čistých prírodných vonných výťažkov a parafínu v potravinárskej kvalite. Rovnomerne prevoňaný parafín Vám zabezpečí príjemnú vôňu od prvého zapálenia sviečky až do jej úplného vyhorenia. Naša stredná sviečka Vám ponúka 65 až 75 hodín skutočného potešenia z vône.
Vypredané
23,18 € 30,90 €

Yankee Candle sviečka veľká A Calm & Quiet Place


Meditačná - upokojujúca vôňa vyvážená s jemnou vôňou jasmínu, pačuli  a teplým jantárovým pižmom. TOP vône sú listy mandarínky. SRDCE  vône je jasmín a cedrové drevo . ZÁKLAD vone je  pačuli , santalové drevo, amber musk.
Vypredané
23,93 € 31,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Midnight Jasmine


Vôňa večerného jazmínu je vôňou z kategorie kvetinových. Tento kvet je kráľovnou noci a žiari v svetle mesiaca. Nechajte sa uchvátiť harmóniou jasmínu, sladkého zimozelu, neroli a mandarinkového kvetu. Vôňa, vďaka ktorej sa budete cítiť ako na romantickej nočnej  prechádzke jasmínovou záhradou.
Vypredané
23,93 € 31,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Mango Peach Salsa


Sladká a pikantná. Šťavnaté broskyne a mango spestrené citrusovými plodmi, tropickými kvetmi, zázvorom a ružovým korením. Sviečka vďaka ktorej sa po zapálení rozplynie svieža ovocná vôňa.
Vypredané
23,93 € 31,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Beach Escape


Top vône je vzduch, tóny zelených vodných rastlín.  Srdce vône je  konvalinka, morské tona a a jasmín. Základ vône je jačmeň, tráva , pižmo a drevité tóny.
Vypredané
15,95 € 31,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Pink Sands


Tradičný dizajn sviečky Yankee Candle odráža teplo domova a uvoľnený štýl. Sviečka je vyrobená z najlepších surovín, vrátane čistých prírodných vonných výťažkov a parafínu v potravinárskej kvalite. Rovnomerne prevoňaný parafín Vám zabezpečí príjemnú vôňu od prvého zapálenia sviečky až do jej úplného vyhorenia. Naša veľká sviečka Vám ponúka 110 až 150 hodín skutočného potešenia z vône. Táto vôňa Vás zavedie na exotický ostrov plný krásnych, sviežich, žiarivých citrusových plodov, sladkých kvetinových tónov a korenistej vanilky. Osviežujúca, jemná a žensky delikátna vôňa. Tejto vôni neodolá žiadna žena.
Vypredané
15,95 € 31,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Lemon Lavender


Tradičný dizajn sviečky Yankee Candle odráža teplo domova a uvoľnený štýl. Sviečka je vyrobená z najlepších surovín, vrátane čistých prírodných vonných výťažkov a parafínu v potravinárskej kvalite. Rovnomerne prevoňaný parafín Vám zabezpečí príjemnú vôňu od prvého zapálenia sviečky až do jej úplného vyhorenia. Naša veľká sviečka Vám ponúka 110 až 150 hodín skutočného potešenia z vône. Čistá vôňa zmesy šťavnatého citrónu a sladkých levanduľových kvetov. Po zapálení sa Váš dom prevonia sviežou vôňou plnou slnka a ukludňujúcej.
Vypredané
15,95 € 31,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Afternoon Escape


Tradičný dizajn sviečky Yankee Candle odráža teplo domova a uvoľnený štýl. Sviečka je vyrobená z najlepších surovín, vrátane čistých prírodných vonných výťažkov a parafínu v potravinárskej kvalite. Rovnomerne prevoňaný parafín Vám zabezpečí príjemnú vôňu od prvého zapálenia sviečky až do jej úplného vyhorenia. Naša veľká sviečka Vám ponúka 110 až 150 hodín skutočného potešenia z vône. Piknik v tieni stromu, obklopený divokými kvetmi a borievkovými púčikmi s jemným dotykom nektarinky nakláňajúcejsa vo vánku. TOP: svieži vzduch, eukalyptus SRDCE: aroma tická borievka, nektarinka ZÁKLAD: ihličie, drevité tóny
Vypredané
23,18 € 30,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Dried Lavender and Oak


Tradičný dizajn sviečky Yankee Candle odráža teplo domova a uvoľnený štýl. Sviečka je vyrobená z najlepších surovín, vrátane čistých prírodných vonných výťažkov a parafínu v potravinárskej kvalite. Rovnomerne prevoňaný parafín Vám zabezpečí príjemnú vôňu od prvého zapálenia sviečky až do jej úplného vyhorenia. Naša veľká sviečka Vám ponúka 110 až 150 hodín skutočného potešenia z vône. Vôňa ručne viazanej kytičky levandule sa prelína s drevitými tónmi a koreniami z farmárskeho trhu.
Vypredané
23,18 € 30,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Soft Blanket


Tradičný dizajn sviečky Yankee Candle odráža teplo domova a uvoľnený štýl. Sviečka je vyrobená z najlepších surovín, vrátane čistých prírodných vonných výťažkov a parafínu v potravinárskej kvalite. Zabaľte sa do sladkých snov s najnežnejšou uspávankou čistých citrusov, luxusnej vanilky a hrejivej ambry. Táto vôna je nádherná, nevtieravá, nežná a krémová. Rovnomerne prevoňaný parafín Vám zabezpečí príjemnú vôňu od prvého zapálenia sviečky až do jej úplného vyhorenia. Naša veľká sviečka Vám ponúka 110 až 150 hodín skutočného potešenia z vône.
Vypredané
31,90 €

Yankee Candle sviečka veľká Vanilla French Toast


Tradičný dizajn sviečky Yankee Candle odráža teplo domova a uvoľnený štýl. Sviečka je vyrobená z najlepších surovín, vrátane čistých prírodných vonných výťažkov a parafínu v potravinárskej kvalite. Rovnomerne prevoňaný parafín Vám zabezpečí príjemnú vôňu od prvého zapálenia sviečky až do jej úplného vyhorenia. Naša veľká sviečka Vám ponúka 110 až 150 hodín skutočného potešenia z vône. Vôňa dozlatista opečeného francúzskeho toastu, pokvapkaného sladkým sirupom. TOP: skaramelizovaný cukor SRDCE: zlatý sirup, vanilka ZÁKLAD: karamel, fazuľka tonka, mliečna aróma
Vypredané
27,95 €

Sviečky Yankee Candle sú vyrobené z prírodných extraktov a esenciálnych olejov. Vydržia horieť dlhé hodiny. Majú tiež krásny dizajn, ktorý spríjemní vašu domácu atmosféru. Veľká sviečka má až 623 gramov a vydrží horieť 110 - 150 hodín.