! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Aladine Detské pečiatky s príbehom Stampo MINOS Domáce zvieratká 10 ks


Súprava obsahuje 10 rôznych tampónových pečiatok Stampo Minos, ktoré robia naozaj veľké obtlačky, a 1 podušku s čiernou pečiatkovacou farbou. Veľkosť motívov: menšia cca 4,5 cm, väčšia cca 7 cm.
Vypredané
16,99 €

Aladine Gélové pečiatky Stampo CLEAR Kvietky a vlčie maky 12 ks


Súprava dekoračných gélových pečiatok s kvetinovým motívom. Jednoduché a presné umiestnenie pečiatky vďaka transparentnému prostrediu. Vhodné použiť s akrylovým blokom pre ľahšiu manipuláciu. Možno využiť aj na potlač textilu - s ohľadom na jemnú grafiku odporúčame využiť textilný vankúšik. Veľkosť hárku 15,5 x 16 cm.
Vypredané
10,99 €

Aladine Akrylový priehľadný blok Stampo CLEAR 5 x 8,5 cm


Transparentný akrylový blok na upevnenie gélovej pečiatky. Jednoduchá aplikácia bez použitia lepidla. Pre ľahšiu manipuláciu a presné umiestnenie pečiatky. Veľkosť 5 x 8,5 cm, s kvalitnými zabrúsenými hranami.
Vypredané
7,99 €

Aladine Gélové pečiatky Stampo CLEAR Lapač snov 13 ks


Súprava dekoratívnych gélových pečiatok. Jednoduché a presné umiestnenie pečiatky vďaka transparentnému prevedeniu. Vhodné použiť s akrylovým blokom pre ľahkú manipuláciu. Možno využiť aj na potlač textilu – s ohľadom na jemnú grafiku, odporúčame využiť textilný vankúšik. Atraktívne dizajny pre tvorenie všetkého druhu.
Vypredané
10,99 €

Janod Pečiatky Dinosaury 15 ks od 3 rokov


Detské pečiatky pre deti od 3 rokov s motívom dinosaurov, sú vhodné na rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Roarrrrr! Nechajte svojho malého prieskumníka stretnúť sa tvárou v tvár s dinosaurami. Diplodocus, T-Rex, ich stopy, skaly, stromy a sopka čakajú na vytvorenie nového sveta. Týchto 15 penových pečiatok je ideálnych na rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Vhodné pre deti od 3 rokov. Materiál: plast Rozmer: 20 x 6 x 14 cm
Vypredané
15,89 €

Janod Pečiatky Baby Savana 5 ks od 18 mesiacov


Detské pečiatky Baby pre najmenších od 1,5 roka s motívom savany, sú vhodné na rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Poďme na safari cez savanu a hľadajme spolu slona, opicu, zebru, leva a žirafu. S týmito 5 pečiatkami si vaše dieťa bude myslieť, že je skutočným objaviteľom. Ich ergonomický tvar je vhodný pre malé ručičky. Ideálna hračka pre rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Vhodné pre deti od 1,5 roka. Materiál: plast Rozmer: 20 x 6 x 14 cm
Vypredané
15,89 €

Janod Pečiatky Jednorožec 15 ks od 3 rokov


Detské pečiatky pre deti od 3 rokov s motívom jednorožca, sú vhodné na rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Ďalšia zastávka, je krajina jednorožcov! Táto skvelá súprava obsahuje 15 penových pečiatok:rozprávkové fantastické zvieratká, sladkosti, srdiečka a dúhu... všetko, čo bude váš drobec potrebovať, aby mohol uniknúť do rozprávkového sveta jednorožcov. Ideálna hračka pre rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Vhodné pre deti od 3 rokov. Materiál: plast Rozmer: 20 x 6 x 14 cm
Vypredané
15,89 €

Janod Pečiatky Baby Farma 5 ks od 18 mesiacov


Detské pečiatky Baby pre najmenších od 1,5 roka s motívom farmy, sú vhodné na rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Bééé... odkiaľ pochádzajú tieto zvuky? Áno, hádate správne... uprostred farmy nájdete ovečku, zajačíka, prasiatko, húsku a sliepočku. Popustite uzdu fantázii vášho dieťaťa – a zvieratkám – spolu s atramentovou podložkou a 5 roztomilými ilustrovanými pečiatkami. Ich ergonomický tvar je vhodný pre malé ručičky. Ideálna hračka pre rozvoj jemnej motoriky a predstavivosti. Vhodné pre deti od 1,5 roka. Materiál: plast Rozmer: 20 x 6 x 14 cm
Vypredané
15,89 €

Aladine Textilný pečiatkovací vankúšik IZINK zelená


Textilný pečiatkovací vankúšik vhodný skôr pre svetlejšie textílie. Stála, výrazná farebnosť, farba drží aj po opraní textilu. Fixácia dôkladným zažehlením. Vystúpené okraje podušky umožňujú ľahko naniesť farbu na pečiatky rôznych veľkostí. Farba priľne len na povrchu tlačidla, vďaka tomu vzniká minimum odpadu. Jednoduchá a čistá manipulácia s tlačou na textil, vhodné aj pre deti. Výborná stálosť pri praní. Priemer pečiatkovej podušky: 8,5 cm.
Vypredané
5,99 €
  • 5 /5

Aladine Detské pečiatky s príbehom Stampo MINOS Zvieratká na statku 23 ks


Detské tematické pečiatky z mäkkej peny pre ľahké a zábavné tvorenie. Dynamická grafika rozvíja detskú fantáziu, podporuje grafomotoriku a rozvoj slovnej zásoby. Motív pečiatky je vyobrazený na hornej strane. Veľkosť motívov cca 7 a 4,5 cm. Precízny otlačok vďaka hlbokým razítkovacím štočkom. Vankúšik napustený vyprateľným, vodou zmývateľným a zdravotne nezávadným atramentom. Atrament sa na papieri nerozmazáva, ihneď je možné natlačený motív vyfarbovať, aj vodovými farbami. Je možné pečiatkovať aj na textil a modelovaciu hmotu. Vhodné pre deti od 3/4 rokov. Súprava obsahuje sadu tematických pečiatok a vankúšik s čiernym atramentom.
Vypredané
16,99 €

Kategória "Pečiatky" v našom eshope je určená pre všetkých kreatívcov, remeselníkov, učiteľov a nadšencov do scrapbookingu, ktorí hľadajú jedinečný spôsob, ako pridať osobitý a profesionálny dotyk svojim projektom.

Ponúkame široký výber pečiatok rôznych tvarov, veľkostí a motívov, vrátane abecedy, čísel, zvierat, kvetov a mnoho ďalších tematických dizajnov.

Naše pečiatky sú ideálne pre označovanie, dekoráciu pozvánok, zápisníkov, pohľadníc, darčekových balení a ďalších umeleckých a kancelárskych projektov. Či už hľadáte tradičné gumové pečiatky, samonamáčacie pečiatky alebo špeciálne pečiatky pre scrapbooking, naše produkty sú navrhnuté tak, aby podporovali vašu kreativitu a umožnili vám dosiahnuť úžasné výsledky každým použitím.