! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Drevené hračky strana 3 z 3

Drevené puzzle Čo jedia?


Veľmi obľúbené drevené puzzle s roztomilými obrázkami. Tieto zvieratká Vaše deti určite poznajú - kravička, medvedík, myška, žabka, koník, psík a ďalšie. Pod každým dielikom je obrázok a za pomoci príbehu sa Vaše dieťa dozvie, čo papá kravička, že myška má najradšej syr, vtáčik obilie a psík voňavú kocku. Puzzle je určené pre deti od cca 2 rokov. Drevené puzzle veľa vydržia, obrázky sú detské, veselé, pestré a pekné. Drevené puzzle Čo jedia? je úžasná pomôcka pre rozšírenie slovnej zásoby malých detí, podporujú logiku, predstavivosť a motoriku. Skladačka na drevenej doske sa pozostáva z 9 dielov. Jednotlivé dieliky puzzle sú vyššie, než samotná podložka, aby sa deťom jednotlivé dieliky lepšie ukladali a odoberali. Puzzle Goki sú snáď najobľúbenejšia hračka pre deti. Puzzle Goki je vyrobené z dreva a preto dlho vydrží, bez toho aby sa mu ohýbali rožky. Drevené puzzle s úchytkami je určené pre deti od cca 1 roka a podporuje jeho zručnosti ako je jemná motorika, koordinácia oko-ruka a logické myslenie. Pre staršie deti nájdete v ponuke opäť drevené viacvrstvové puzzle, puzzle s podloženými obrázkami, alebo zložitejšie a náučné obrázky až do 192 dielikov. Dizajn puzzle Goki je originálny a jeho silnou devízou sú vkusné detské motívy. Na obrázkoch sa často odohrávajú rôzne príbehy, iné sú určené skôr pre kreatívne skladanie. Menším deťom môžete skladanie puzzle obohatiť o veselé rozprávanie. Tým sa podporuje fantázie detí a tiež slovná zásoba. Puzzle dodávame na drevenej doske alebo v krabičke z kartónu. Upozornenie: Výrobok je vhodný pre deti od 2 rokov.
Vypredané
9,99 €

Mini korálkové bludisko 4 druhy


Obľúbený mini labyrint Goki na cesty do kočíka a do sedačky! Tieto labyrinty sú didaktickú hračkou pre rozvoj zručnosti malých detí ako je jemná motorika ich prstíkov. Dieťa posúva jednotlivé farebné koráliky z jednej strany na druhú po silnej farebnej drôtenej konštrukcii a tým cielene cvičí práve jemnú motoriku. Motorický labyrint je didaktická pomôcka a logická hračka v jednom. Upozornenie: Výrobok je vhodný pre deti od 1 roka.
Vypredané
2,79 € 3,99 €

Drevené kocky Zvieratká


Skladacie kocky s detskými obrázkami malých zvieratiek v prevedení 2 x 2 kusy. Z kociek možno zostaviť šesť rôznych motívov. Kocky s obrázkami sú hračka, ktorá podporuje logické myslenie, jemnú motoriku a koordináciu oko-ruka. Kocky s potlačou na papieri sú vyrobené z dreva. Štyri kocky sú balené v krabici s vekom z tvrdého papiera. Rozmer zostaveného obrázku je 9 x 9 cm. Puzzle kocky s obrázkami pozná každý dospelý zo svojho detstva a tiež u dnešných detí sú veľmi obľúbené. Obrázkové kocky Goki nájdete vo variantoch s počtom až do 20 kociek. Drevené obrázkové kocky s obrázkami zvieratiek, postavičiek z rozprávok alebo netradičné kocky ""Veselé zvieratká"" podporujú jemnú motoriku, koordináciu oko-ruka, trpezlivosť, sústredenie a fantáziu. Ako klasické kocky z nich deti môžu stavať veže alebo nimi doplniť kocky stavebné. Upozornenie: Výrobok je vhodný pre deti od 2 rokov.
Vypredané
5,99 €
zľavy Haba

Farebná balančná veža Jenga


Trpezlivosť, pokojnú ruku, sústredenie a poriadnu porciu hráčskeho ducha a humoru budete potrebovať pri hre Jenga. Tento variant je navyše netradičný tým, že veža je guľatá a nie hranatá. Vyrobené z dreva. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
5,59 € 7,99 €

Drevená hmatová hra


Túto hmatovú hru možno tiež nazvať ako pexesom pre ruky. V desiatich drevených valčekoch s priemerom 4 cm je desať rôznych druhov materiálov, rovnako ako v drevenej podložke. Dieťa so zavretými očami musí hmatom jednotlivé materiály rozpoznať a priradiť drevené valčeky do zodpovedajúcich otvorov. Táto hra, vhodná pre deti od 3 rokov, veľmi rozvíja hmatové zmysly detí. Svoje uplatnenie nachádza aj u zrakovo postihnutých. Pexeso Goki je vyrobené z dreva a dlho vydrží. Táto pamäťová hra je jednou zo špecialít Goki, takže v sortimente nájdete výrobky rôznej obtiažnosti a didaktického zamerania. Pre menšie deti môžete zvoliť pexeso sa 16 hracími kartami, pre staršie deti je vhodnejšie pexeso s tradičným počtom 32 hracích kariet. Pexeso má veselé, farebné a detsky atraktívne motívy. Spravidla to bývajú zvieratká a jednoduché predmety, ktoré sú pre malé deti známe a dobre zapamätateľné. Neskôr to môžu byť napríklad dopravné značky. Náročnejšie sú didaktické pexesa, pri ktorých deti najprv kompletizujú obrázok z dvoch dielikov, ktoré k sebe majú nejaký vzťah - napr. Rodičia a deti alebo číslice a počet zvieratiek. Tieto varianty najprv trénujú schopnosť priraďovania a potom ako pexeso aj pamäť. Ďalším náročnejším stupňom pamäťových hier Goki sú tie, ktoré sa orientujú na ďalšie zmysly ako je hmat či sluch a majú tým veľký didaktický význam nielen pre deti, ale aj pre seniorov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
16,09 € 22,99 €

Drevené puzzle Divočina Severnej Ameriky


Na obrázky bohaté puzzle so zvieratkami severnej Ameriky je určené pre zvedavé deti milujúci prírodu a skladanie puzzle. Puzzle Goki sú snáď najobľúbenejšia hračka pre deti. Puzzle Goki je vyrobené z dreva a preto dlho vydrží, bez toho aby sa mu ohýbali rožky. Drevené puzzle s úchytkami je určené pre deti od cca 1 roka a podporuje jeho zručnosti ako je jemná motorika, koordinácia oko-ruka a logické myslenie. Pre staršie deti nájdete v ponuke opäť drevené viacvrstvové puzzle, puzzle s podloženými obrázkami, alebo zložitejšie a náučné obrázky až do 192 dielikov. Dizajn puzzle Goki je originálny a jeho silnou devízou sú vkusné detské motívy. Na obrázkoch sa často odohrávajú rôzne príbehy, iné sú určené skôr pre kreatívne skladanie. Menším deťom môžete skladanie puzzle obohatiť o veselé rozprávanie. Tým sa podporuje fantázie detí a tiež slovná zásoba. Puzzle dodávame na drevenej doske alebo v krabičke z kartónu. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,99 €

Drevené pamäťová hra Zvieratká a symboly


Pamäťová hra pexeso trochu inak. Hra je určená pre najmenšie deti a úlohou je nájsť čo najviac párov. Do drevenej doštičky zasúvate kartónové predlohy, ktorých je celkom šesť (obojstranne na troch kartičkách). Deti sa tak učia zvieratká, rastliny a rôzne veci a zároveň si precvičujú pamäť. S geometrickými tvarmi je predloha najťažšia. Uvidíte, kto bude najčastejšie víťaziť, či deti alebo dospelí! Balené v krabičke s vekom. Pexeso Goki je vyrobené z dreva a dlho vydrží. Táto pamäťová hra je jednou zo špecialít Goki, takže v sortimente nájdete výrobky rôznej obtiažnosti a didaktického zamerania. Pre menšie deti môžete zvoliť pexeso sa 16 hracími kartami, pre staršie deti je vhodnejšie pexeso s tradičným počtom 32 hracích kariet. Pexeso má veselé, farebné a detsky atraktívne motívy. Spravidla to bývajú zvieratká a jednoduché predmety, ktoré sú pre malé deti známe a dobre zapamätateľné. Neskôr to môžu byť napríklad dopravné značky. Náročnejšie sú didaktické pexesa, pri ktorých deti najprv kompletizujú obrázok z dvoch dielikov, ktoré k sebe majú nejaký vzťah - napr. Rodičia a deti alebo číslice a počet zvieratiek. Tieto varianty najprv trénujú schopnosť priraďovania a potom ako pexeso aj pamäť. Ďalším náročnejším stupňom pamäťových hier Goki sú tie, ktoré sa orientujú na ďalšie zmysly ako je hmat či sluch a majú tým veľký didaktický význam nielen pre deti, ale aj pre seniorov. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
18,99 €

Retro drevený telefón


Cŕn, Cŕŕn! Tento očarujúci telefón v retro štýle je plný nostalgie za starou dobrou zábavou pri hraní. Vyrobené z prírodného, odolného gumového dreva, lakované v nápadnom červenom odtieni a zakončené zlatou farbou pre dotyk luxusu. Obsahuje zvonenie v telefóne pre scenáre hrania rolí. Číslice a realistické kolovrátok sú navrhnuté tak, aby podporovali rozpoznávanie čísel. Táto udržateľná a hravá hračka je postavená tak, aby vydržala hru každý deň. Podpora rozvoja a vzdelávania v ranom veku podporou sociálnej interakcie a zlepšovaním obratnosti a jemných motorických schopností. Všetky naše hračky sú vyrobené tak, aby vydržali a boli vyrobené s úmyslom. S láskou navrhnuté kvalifikovanými remeselníkmi používajúcimi etické postupy a udržateľné materiály, ktoré sú šetrnejšie k našej planéte. Tu nie sú žiadne triky. Upozornenie: Tento výrobok je hračka. Odstráňte všetky obaly a odložte si ich pre budúce použitie. Hračku skontrolujte pred každým použitím. Zlikvidujte ho pri prvých známkach akéhokoľvek poškodenia alebo krehkosti. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Pokyny na pranie: Pred a po použití dôkladne utrite. Drž sa ďalej od ohňa. Farby a obsah sa môžu líšiť.
Vypredané
24,95 €

Drevené stohovacie Zvieratká z Ánd


Svet dobrodružstva čaká s touto nádhernou sadou hračiek na stohovanie horských zvierat, pripravených čakať na zmyslové hry. Malí študenti budú túto udržateľnú hračku zbožňovať - vyskladať ich na výšku a sledovať, ako sa zrútia, aby bola zaručená nekonečná zábava v ranom učení. Táto roztomilá sada, namaľovaná vo farebných odtieňoch, netoxickými farbami odolnými voči čipom, obsahuje osem hrubých drevených blokov v tvare zvierat a malú „snehovú“ vrcholovú horu, ktorá je perfektne dimenzovaná na uchopenie malými rukami a obsahuje množstvo priateľských kamarátov vrátane lamy, lenivosť, plameniak, jašterica, tukan, motýľ a ďalšie. Učte malé deti o divokej prírode a zároveň podporujte zručnosť a základné jemné motorické zručnosti. Táto súprava je ideálnym spoločníkom na cesty a je dodávaná s praktickým bavlneným vreckom na skladovanie, ktoré vám poskytne zábavu na cestách. Premyslený darček. Neúnavne pracujeme na našich ambíciách bez plastov a sme hrdí na to, že táto hračka a jej obal neobsahuje 100% plastov. Táto krásna zbierka je láskyplne vytvorená tak, aby inšpirovala k rannému učeniu hrou. Navrhnuté skúsenými výrobcami hračiek a vyrobené pomocou etických postupov a materiálov z udržateľných zdrojov - pre celoživotnú magickú hru, ktorá je šetrná aj k našej planéte. Upozornenie: Tento výrobok je hračka. Odstráňte všetky obaly a odložte si ich pre budúce použitie. Hračku skontrolujte pred každým použitím. Zlikvidujte ho pri prvých známkach akéhokoľvek poškodenia alebo krehkosti. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Pokyny na pranie: Pred a po použití dôkladne utrite. Drž sa ďalej od ohňa. Farby a obsah sa môžu líšiť.
Vypredané
18,95 €

Drevené viacvrstvové puzzle Kruh


Šesť vrstiev v rôznych farbách - kruhy a kolieska rozdelené do počtu dielov od 1 do 6. Hravá skladačka aj skvelá didaktická pomôcka pre malé deti. Puzzle Goki sú snáď najobľúbenejšia hračka pre deti. Puzzle Goki je vyrobené z dreva a preto dlho vydrží, bez toho aby sa mu ohýbali rožky. Drevené puzzle s úchytkami je určené pre deti od cca 1 roka a podporuje jeho zručnosti ako je jemná motorika, koordinácia oko-ruka a logické myslenie. Pre staršie deti nájdete v ponuke opäť drevené viacvrstvové puzzle, puzzle s podloženými obrázkami, alebo zložitejšie a náučné obrázky až do 192 dielikov. Dizajn puzzle Goki je originálny a jeho silnou devízou sú vkusné detské motívy. Na obrázkoch sa často odohrávajú rôzne príbehy, iné sú určené skôr pre kreatívne skladanie. Menším deťom môžete skladanie puzzle obohatiť o veselé rozprávanie. Tým sa podporuje fantázie detí a tiež slovná zásoba. Puzzle dodávame na drevenej doske alebo v krabičke z kartónu. Upozornenie: Výrobok je vhodný pre deti od 4 rokov
Vypredané
6,99 € 9,99 €