! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Mozaiky a tvorivé obrázky strana 3 z 5

APLI Plechová krabička s nálepkami - Sloník


Hra s nálepkami, model Sloník, ilustrovaný exkluzívne Martinom Hoganom. Účelom hry je dokončiť kresby na kartách pomocou rôznych geometrických nálepiek. Hra obsahuje: 16 hárkov na vyplnenie nálepkami (8 návrhov, 2 hárky na návrh), 8 hárkov odnímateľných okrúhlych nálepiek v rôznych farbách a sprievodcu s farebnými príkladmi. Odnímateľné nálepky umožňujú dieťaťu opraviť, ak sa pomýli. Táto hra, vyvinutá s podporou pedagógov, má vysokú didaktickú hodnotu: stimuluje jemnú motoriku, rozvíja matematické myslenie, napomáha koncentrácii, pôsobí na koordináciu ruka-oko a rozvíja priestorovú orientáciu. Produkt s originálnou prezentáciou a atraktívnym dizajnom: kovová krabička s exkluzívnym dizajnom APLI Kids, vhodná aj na uloženie detských vecí. Hra určená pre najmenších v rodine, odporúčaná pre deti od 3 rokov.
Vypredané
19,99 €

APLI Plechová krabička s nálepkami - Zvieratká


Hra s nálepkami, model zvieratiek. Účelom hry je dokončiť kresby na kartách pomocou rôznych geometrických nálepiek. Hra obsahuje: 16 hárkov na vyplnenie nálepkami (8 návrhov, 2 hárky na návrh), 8 hárkov odnímateľných okrúhlych nálepiek v rôznych farbách a sprievodcu s farebnými príkladmi. Odnímateľné nálepky umožňujú dieťaťu opraviť, ak sa pomýli. Táto hra, vyvinutá s podporou pedagógov, má vysokú didaktickú hodnotu: stimuluje jemnú motoriku, rozvíja matematické myslenie, napomáha koncentrácii, pôsobí na koordináciu ruka-oko a rozvíja priestorovú orientáciu. Produkt s originálnou prezentáciou a atraktívnym dizajnom: kovová krabička s exkluzívnym dizajnom APLI Kids, vhodná aj na uloženie detských vecí. Hra určená pre najmenších v rodine, odporúčaná pre deti od 3 rokov.
Vypredané
19,99 €

APLI Penová mozaika - Podmorský svet


Hra na vytváranie mozaiky s predrezanou penou EVA v rôznych farbách a povrchových úpravách. Model morského sveta. Hra spočíva v dokončení kresieb na kartách lepiacou penou EVA pre veľkolepý povrch. Produkt so skvelým obsahom: obsahuje návod, 5 listov lepiacej EVA peny, predrezaných a v rôznych farbách, a 2 kartičky vysokej gramáže vytlačené farebne a s rôznymi vzormi: morský koník a ryba. Jednoduché použitie: Kartónové kartičky majú prázdne miesta s farebnými bodkami ako pomôcku na vyplnenie EVA penou správnej farby. Produkt s vysokou didaktickou hodnotou, ideálny na rozvoj zručností detí: zručnosť a presnosť, ako aj stimuláciu jemnej motoriky, prácu na koordinácii ruka-oko a podporu priestorovej orientácie. Odporúča sa pre deti od 3 rokov.
Vypredané
13,99 €
zľavy Haba

APLI Moja prvá drevená mozaika 15 dielikov


Drevená mozaika s 15 dielikmi, aby ste sa naučili farby a rôzne geometrické tvary vkladaním dielikov do rôznych kariet. Obsahuje 15 drevených dielikov a 5 kariet s rôznymi vzormi. Veľkosť kartičiek: 280 x 180 x 2 mm. Hra spočíva v umiestňovaní blokov do správnych pozícií pomocou farby a veľkosti blokov. Ideálna hra pre najmenšie deti vďaka veľkosti kociek a použitým materiálom. Drevo kociek bez problémov odolá nárazom a pádom neskúsenými rukami. Táto zábavná aktivita s drevenými blokmi pomôže deťom zlepšiť ich jemnú motoriku a koncentráciu. Odporúča sa pre deti od 2 rokov.
Vypredané
23,99 €

APLI Tvarovaná lepiaca tabuľa Auto


Tvarovaná lepiaca tabuľa v tvare auta. Každá tabuľa má rozmer 100 x 60 cm. Má odnímateľné lepidlo, ideálne na lepenie na rovné povrchy, ako sú steny. Tabuľa je didaktickou pomôckou na učenie, ale aj povzbudenie kreativity detí, ktoré vedia znova a znova kresliť, maľovať, písať a mazať. APLI ponúka rôzne formáty a povrchové úpravy, ako pre školské použitie, tak aj pre každodenné použitie doma.
Vypredané
9,99 €

APLI Tvarovaná lepiaca tabuľa Dino


Tvarovaná lepiaca tabuľa Dino v tvare dinosaura. Každá tabuľa má rozmer 100 x 60 cm. Má odnímateľné lepidlo, ideálne na lepenie na rovné povrchy, ako sú steny. Tabuľa je didaktickou pomôckou na učenie, ale aj povzbudenie kreativity detí, ktoré vedia znova a znova kresliť, maľovať, písať a mazať. APLI ponúka rôzne formáty a povrchové úpravy, ako pre školské použitie, tak aj pre každodenné použitie doma.
Vypredané
9,99 €

APLI Tvarovaná lepiaca tabuľa Obláčik


Tvarovaná lepiaca tabuľa v tvare obláčika. Každá tabuľa má rozmer 100 x 60 cm. Má odnímateľné lepidlo, ideálne na lepenie na rovné povrchy, ako sú steny. Tabuľa je didaktickou pomôckou na učenie, ale aj povzbudenie kreativity detí, ktoré vedia znova a znova kresliť, maľovať, písať a mazať. APLI ponúka rôzne formáty a povrchové úpravy, ako pre školské použitie, tak aj pre každodenné použitie doma.
Vypredané
9,99 €

APLI Tvarovaná lepiaca tabuľa Veleryba


Tvarovaná lepiaca tabuľa v tvare veleryby. Každá tabuľa má rozmer 100 x 60 cm. Má odnímateľné lepidlo, ideálne na lepenie na rovné povrchy, ako sú steny. Tabuľa je didaktickou pomôckou na učenie, ale aj povzbudenie kreativity detí, ktoré vedia znova a znova kresliť, maľovať, písať a mazať. APLI ponúka rôzne formáty a povrchové úpravy, ako pre školské použitie, tak aj pre každodenné použitie doma.
Vypredané
9,99 €

APLI Kreatívna sada Diamantová mozaika


Hra na vytváranie mozaiky s farebnými diamantmi. Hra spočíva v dokončení kresieb na kartách briliantovými diamantmi pre veľkolepý povrch. Produkt so skvelým obsahom: 4 hárky ilustrovaného kartónu, 276 farebných diamantov a 1 návod. Jednoduché použitie: kartónové karty majú biele miesta so škvrnami, ktoré slúžia na vyplnenie diamantmi. Produkt s vysokou didaktickou hodnotou, ideálny na rozvoj zručností a presnosti od mladého veku, ako aj na stimuláciu jemnej motoriky, prácu na koordinácii ruka-oko a podporu priestorovej orientácie. Odporúča sa pre deti od 4 rokov.
Vypredané
15,99 €

APLI Krabička s nálepkami Geometrické tvary - Emócie


Hra s geometrickými nálepkami, model emócií v kartónovej krabici. Účelom hry je dokončiť kresby na kartách pomocou rôznych geometrických nálepiek. Hra obsahuje: 8 ilustrovaných kariet, 8 hárkov s odnímateľnými vzdelávacími nálepkami a 1 celofarebnú príkladovú príručku Odnímateľné nálepky umožňujú dieťaťu opraviť, ak sa pomýli. Táto hra, vyvinutá s podporou pedagógov, má vysokú didaktickú hodnotu: stimuluje jemnú motoriku, rozvíja matematické myslenie, napomáha koncentrácii, pôsobí na koordináciu ruka-oko a rozvíja priestorovú orientáciu. Hra určená pre najmladších z rodiny, odporúčaná pre deti od 3 rokov.
Vypredané
12,99 €

APLI Moje prvé tvorenie Penová mozaika


Mozaika s 5 XXL kartami v tvare zvieratiek z džungle a 8 plátmi EVA peny 4 rôznych farieb. Jednoduché použitie: kartónové kartičky majú biele miesta s farebnými škvrnami, ktoré slúžia na vyplnenie flitrami správnej farby. Produkt s vysokou didaktickou hodnotou, ideálny na rozvoj zručností a presnosti od mladého veku, ako aj na stimuláciu jemnej motoriky, prácu na koordinácii ruka-oko a podporu priestorovej orientácie. Odporúča sa pre deti od 3 rokov.
Vypredané
12,99 €

APLI Krabička s nálepkami Geometrické tvary - Zvieratká


Hra s nálepkami, model zvieratiek v kartónovej krabici. Účelom hry je dokončiť kresby na kartách pomocou rôznych geometrických nálepiek. Hra obsahuje: 8 ilustrovaných kariet, 8 hárkov s odnímateľnými vzdelávacími nálepkami a 1 celofarebnú príkladovú príručku Odnímateľné nálepky umožňujú dieťaťu opraviť, ak sa pomýli. Táto hra, vyvinutá s podporou pedagógov, má vysokú didaktickú hodnotu: stimuluje jemnú motoriku, rozvíja matematické myslenie, napomáha koncentrácii, pôsobí na koordináciu ruka-oko a rozvíja priestorovú orientáciu. Hra určená pre najmladších z rodiny, odporúčaná pre deti od 3 rokov.
Vypredané
12,99 €

APLI Tvarovaná lepiaca tabuľa Slon


Tvarovaná lepiaca tabuľa v tvare sloníka. Každá tabuľa má rozmer 100 x 60 cm. Má odnímateľné lepidlo, ideálne na lepenie na rovné povrchy, ako sú steny. Tabuľa je didaktickou pomôckou na učenie, ale aj povzbudenie kreativity detí, ktoré vedia znova a znova kresliť, maľovať, písať a mazať. APLI ponúka rôzne formáty a povrchové úpravy, ako pre školské použitie, tak aj pre každodenné použitie doma.
Vypredané
9,99 €

APLI Tvarovaná lepiaca tabuľa Raketa


Tvarovaná lepiaca tabuľa v tvare vesmírnej rakety. Každá tabuľa má rozmer 100 x 60 cm. Má odnímateľné lepidlo, ideálne na lepenie na rovné povrchy, ako sú steny. Tabuľa je didaktickou pomôckou na učenie, ale aj povzbudenie kreativity detí, ktoré vedia znova a znova kresliť, maľovať, písať a mazať. APLI ponúka rôzne formáty a povrchové úpravy, ako pre školské použitie, tak aj pre každodenné použitie doma.
Vypredané
9,99 €

Janod Atelier Sada Midi Farebný piesok s trblietkami Motýle od 6 rokov


Prenesme sa spolu na lúku plnú pestrofarebných kvetov a poletujúcich nádherných motýľov nad ňou! Táto kreatívna súprava sa skladá z 3 obrázkov, ktoré sa vyrábajú pomocou 4 túb s ligotavým pieskom rôznych farieb, 1 bambusová špachtľa na odstránenie samolepiacich častí. Jednoducho postupujte krok za krokom. Bude to chcieť trochu trpezlivosti, kým uvidíte, ako sa objavia prekrásne pestrofarebné a ligotavé motýle! Táto manuálna aktivita rozvíja jemnú motoriku a trpezlivosť a vyžaduje si približne 3 hodiny na jeden obrázok. Kreatívne aktivity pre deti od 6 rokov.
Vypredané
12,75 €

Trblietavé vyškrabávanie Jednorožec


Vyškrabávajte, trblietajte a tvorte! Sady Crocodile Creek's Sparkle Scratch Art sú skvelou zábavou pre deti. Každá sada obsahuje 10 tematických hárkov na odhaľovanie iskrivého umenia plus päť prázdnych hárkov a hárok so šablónou, aby si deti vytvorili svoje vlastné majstrovské diela. Detaily produktu: 10 tematických listov 5 prázdnych listov 1 šablóna 1 drevená vyškrabávacia palička Upozornenie:Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.Obsahuje funkčné ostré hrany.
Vypredané
7,50 € 14,99 €

Janod Atelier Sada Mini Origami papierové skladačky Rakety od 7 rokov


Kreatívna sada na výrobu papierových rakiet pre deti od 7 rokov. Rozvíja jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail. 3, 2, 1...pripravte sa na vzlet! Je úžasný pocit vidieť raketu, ktorú ste práve postavili, letieť vzduchom. Papierová raketa je detská klasika. Naša verzia to posúva do nových výšin: sada obsahuje 10 listov papiera, z ktorých môžete vyrobiť 5 rôznych rakiet. Pestrofarebná origami súprava poteší každého začínajúceho astronauta! Kartónový odpaľovač s elastickou gumičkou vám umožní vystraliť vaše rakety nadzvukovou rýchlosťou. Táto tvorivá činnosť rozvíja jemnú motoriku a zručnosť. Lietadlá majú rozmery 22 cm. Táto súprava obsahuje: 10 krásne ilustrovaných listov papiera, 1 odpaľovač a jednu gumičku. Perfektná manuálna aktivita pre deti. Pre deti od: 7 rokov Materiál: papier Rozmer produktu: raketa 22 cm
Vypredané
8,47 €

Kreatívny set s omaľovánkou / Neónové farby Jednorožec a priatelia


Tieto neónové omaľovánky sú preplnené aktivitami, neónovými značkami a nálepkami, ktoré sú navrhnuté tak, aby boli tigre šťastné na cestách. Všetko, čo potrebujete, v jednej samostatnej krabici s magnetickou klapkou na bezpečné uloženie obsahu. Omaľovánky Tiger Tribe sú navrhnuté tak, aby sa dali ľahko prenášať, a sú vítanou alternatívou k času strávenému na zariadení, pričom podporujú efekty všímavosti, relaxácie a stresu. A pri veľkosti iba 14 (š) x 21 cm (v) je každá kompaktná sada ideálnou veľkosťou, ktorú môžete hodiť do tašky, než vyrazíte dverami. Každá sada obsahuje: 36x omaľovániek 2x praktické úložné priehradky 3x listy samolepiek 3x kvalitné obojstranné fixky Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
9,00 € 17,99 €

Kreatívny set s nálepkami Zábavné tváre


Kreatívny set zábavné tváre je super jednoduchá kreatívna činnosť, ktorú si môžete vziať kamkoľvek, pretože v nej nie je žiadny neporiadok. Jednoducho vyberte tvár, vyberte si nálepky a vytvorte si vlastnú zábavnú, hlúpu alebo bláznivú tvár. S ôsmimi tvárami šablón na výber a tromi listami plnofarebných, ľahko použiteľných samolepiek z PVC - nebude dlho trvať, kým navrhnete niekoľko veľmi zábavných tvárí. Šialené fúzy, podivné nosy a kúsky ovocia! Žiadne pravidlá, čokoľvek sa deje! Naozaj príliš veľa zábavy! Kompaktné balíčky Zábavné tváre, navrhnuté tak, aby sa dali ľahko prenášať, sú nevyhnutnou položkou, keď si mama a otec potrebujú oddýchnuť v kaviarni. Sú perfektné na to, aby zamestnali malé ručičky na cestách, a sú skvelým darčekom k narodeninám aj pre školských priateľov! Každá sada obsahuje: 8x farebné šablóny 3x hárok samolepiek farby PVC Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
4,00 € 7,99 €