! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


APLI Tvarovaná lepiaca tabuľa Obláčik


Tvarovaná lepiaca tabuľa v tvare obláčika. Každá tabuľa má rozmer 100 x 60 cm. Má odnímateľné lepidlo, ideálne na lepenie na rovné povrchy, ako sú steny. Tabuľa je didaktickou pomôckou na učenie, ale aj povzbudenie kreativity detí, ktoré vedia znova a znova kresliť, maľovať, písať a mazať. APLI ponúka rôzne formáty a povrchové úpravy, ako pre školské použitie, tak aj pre každodenné použitie doma.
Vypredané
9,99 €

APLI Tvarovaná lepiaca tabuľa Veleryba


Tvarovaná lepiaca tabuľa v tvare veleryby. Každá tabuľa má rozmer 100 x 60 cm. Má odnímateľné lepidlo, ideálne na lepenie na rovné povrchy, ako sú steny. Tabuľa je didaktickou pomôckou na učenie, ale aj povzbudenie kreativity detí, ktoré vedia znova a znova kresliť, maľovať, písať a mazať. APLI ponúka rôzne formáty a povrchové úpravy, ako pre školské použitie, tak aj pre každodenné použitie doma.
Vypredané
6,99 €

APLI Kreatívna sada Diamantová mozaika


Hra na vytváranie mozaiky s farebnými diamantmi. Hra spočíva v dokončení kresieb na kartách briliantovými diamantmi pre veľkolepý povrch. Produkt so skvelým obsahom: 4 hárky ilustrovaného kartónu, 276 farebných diamantov a 1 návod. Jednoduché použitie: kartónové karty majú biele miesta so škvrnami, ktoré slúžia na vyplnenie diamantmi. Produkt s vysokou didaktickou hodnotou, ideálny na rozvoj zručností a presnosti od mladého veku, ako aj na stimuláciu jemnej motoriky, prácu na koordinácii ruka-oko a podporu priestorovej orientácie. Odporúča sa pre deti od 4 rokov.
Vypredané
15,99 €
zľavy Haba

APLI Vyškrabávacie obrázky Vesmírne dinosaury


Jednoduchá a zábavná hra: všetko, čo musíte urobiť, je vyškrabať kresbu na hárku drevenou ceruzkou a objaviť dizajnové farby pod nimi. Ideálna hra na cestovanie s vysokou didaktickou hodnotou: podporuje kreativitu a pomáha posilňovať sebadôveru a sebaúctu, zlepšuje presnosť, manuálne zručnosti a koncentráciu. Odporúča sa pre deti od 4 rokov.
Vypredané
4,99 €

APLI Krabička s nálepkami Geometrické tvary - Emócie


Hra s geometrickými nálepkami, model emócií v kartónovej krabici. Účelom hry je dokončiť kresby na kartách pomocou rôznych geometrických nálepiek. Hra obsahuje: 8 ilustrovaných kariet, 8 hárkov s odnímateľnými vzdelávacími nálepkami a 1 celofarebnú príkladovú príručku Odnímateľné nálepky umožňujú dieťaťu opraviť, ak sa pomýli. Táto hra, vyvinutá s podporou pedagógov, má vysokú didaktickú hodnotu: stimuluje jemnú motoriku, rozvíja matematické myslenie, napomáha koncentrácii, pôsobí na koordináciu ruka-oko a rozvíja priestorovú orientáciu. Hra určená pre najmladších z rodiny, odporúčaná pre deti od 3 rokov.
Vypredané
12,99 €

APLI Moje prvé tvorenie Penová mozaika


Mozaika s 5 XXL kartami v tvare zvieratiek z džungle a 8 plátmi EVA peny 4 rôznych farieb. Jednoduché použitie: kartónové kartičky majú biele miesta s farebnými škvrnami, ktoré slúžia na vyplnenie flitrami správnej farby. Produkt s vysokou didaktickou hodnotou, ideálny na rozvoj zručností a presnosti od mladého veku, ako aj na stimuláciu jemnej motoriky, prácu na koordinácii ruka-oko a podporu priestorovej orientácie. Odporúča sa pre deti od 3 rokov.
Vypredané
12,99 €

APLI Kreatívna sada s metalickými fóliami Princezné


Hra s lepiacimi fóliami na vytváranie prekvapivých kresieb s prenosným kovovým papierom. Téma princeznej. Účelom hry je doplniť kresby kariet listami prenosového papiera. Nadvihnite lepiace časti kariet pomocou plastového nástroja a vyplňte ich metalickým papierom správnej farby. Hra obsahuje: 4 ilustrované hárky s predrezanými lepiacimi fóliami, 18 hárkov prenosného kovového hárku, 1 plastový nástroj a 1 návod. Vysoká didaktická hodnota: ideálne pre rozvoj obratnosti a presnosti detí, stimuluje jemnú motoriku, pôsobí na rozvoj koordinácie ruka-oko, podporuje priestorovú orientáciu a podporuje sebaúctu dieťaťa. Odporúča sa pre deti od 3 rokov.
Vypredané
15,99 €

APLI Veľký plagát so 100 nálepkami Mesto


Hra pozostáva z naplnenia plagátu 100 nálepkami s témou ilustrácie: mesto Každá sada obsahuje 1 obrovský plagát s rozmermi 70 x 50 cm a 4 hárky odnímateľných nálepiek. Môžete ich prilepiť, odlepiť a znova použiť viackrát! Hra s nálepkami je základná aktivita, ktorá umožňuje deťom rozvíjať jemnú psychomotoriku a pracovať na viacerých kognitívnych schopnostiach. Odporúčaná hra pre deti od 3 rokov.
Vypredané
11,99 €

APLI Krabička s nálepkami Geometrické tvary - Zvieratká


Hra s nálepkami, model zvieratiek v kartónovej krabici. Účelom hry je dokončiť kresby na kartách pomocou rôznych geometrických nálepiek. Hra obsahuje: 8 ilustrovaných kariet, 8 hárkov s odnímateľnými vzdelávacími nálepkami a 1 celofarebnú príkladovú príručku Odnímateľné nálepky umožňujú dieťaťu opraviť, ak sa pomýli. Táto hra, vyvinutá s podporou pedagógov, má vysokú didaktickú hodnotu: stimuluje jemnú motoriku, rozvíja matematické myslenie, napomáha koncentrácii, pôsobí na koordináciu ruka-oko a rozvíja priestorovú orientáciu. Hra určená pre najmladších z rodiny, odporúčaná pre deti od 3 rokov.
Vypredané
12,99 €

APLI Tvarovaná lepiaca tabuľa Slon


Tvarovaná lepiaca tabuľa v tvare sloníka. Každá tabuľa má rozmer 100 x 60 cm. Má odnímateľné lepidlo, ideálne na lepenie na rovné povrchy, ako sú steny. Tabuľa je didaktickou pomôckou na učenie, ale aj povzbudenie kreativity detí, ktoré vedia znova a znova kresliť, maľovať, písať a mazať. APLI ponúka rôzne formáty a povrchové úpravy, ako pre školské použitie, tak aj pre každodenné použitie doma.
Vypredané
9,99 €

APLI Tvarovaná lepiaca tabuľa Raketa


Tvarovaná lepiaca tabuľa v tvare vesmírnej rakety. Každá tabuľa má rozmer 100 x 60 cm. Má odnímateľné lepidlo, ideálne na lepenie na rovné povrchy, ako sú steny. Tabuľa je didaktickou pomôckou na učenie, ale aj povzbudenie kreativity detí, ktoré vedia znova a znova kresliť, maľovať, písať a mazať. APLI ponúka rôzne formáty a povrchové úpravy, ako pre školské použitie, tak aj pre každodenné použitie doma.
Vypredané
9,99 €

APLI Vyškrabávacie obrázky Magický svet


Jednoduchá a zábavná hra: všetko, čo musíte urobiť, je vyškrabať kresbu na hárku drevenou ceruzkou a objaviť dizajnové farby pod nimi. Ideálna hra na cestovanie s vysokou didaktickou hodnotou: podporuje kreativitu a pomáha posilňovať sebadôveru a sebaúctu, zlepšuje presnosť, manuálne zručnosti a koncentráciu. Odporúča sa pre deti od 4 rokov.
Vypredané
4,99 €

APLI Vyškrabávacie obrázky Oceánsky piráti


Jednoduchá a zábavná hra: všetko, čo musíte urobiť, je vyškrabať kresbu na hárku drevenou ceruzkou a objaviť dizajnové farby pod nimi. Ideálna hra na cestovanie s vysokou didaktickou hodnotou: podporuje kreativitu a pomáha posilňovať sebadôveru a sebaúctu, zlepšuje presnosť, manuálne zručnosti a koncentráciu. Odporúča sa pre deti od 4 rokov.
Vypredané
4,99 €

Profesionálne krajčírske štúdio


Šijací stroj, ktorý je ideálny pre začiatočníkov! Jednoduchá manipulácia, s dvoma rýchlosťami a očíslovanými nastaveniami napätia!Naučte sa šiť pomocou štyroch trendových projektov: prapor, ihelníček, motýlik a závesné úložné vrecká! Súčasťou je niekoľko doplnkov, vrátane kovových cievok a náhradných ihiel do stroja. Ako vyrobiť oblečenie a základy šitia sú vysvetlené krok za krokom v ilustrovaných pokynoch s odkazmi na QR kód na videonávody! Stroj je napájaný sieťovým adaptérom EU (je súčasťou balenia). Návod na použitie s farebnými ilustráciami. Odporúčaný vek: 8 rokov +.
Vypredané
74,99 €

Set na tvorbu zvieratiek z vlny


Vytvorte 4 roztomilé lesné zvieratká z brmbolcov! Po použití kartónových brmbolcových kruhov a priadze na výrobu tiel a hláv pridajte tváre, uši a chvosty dodanými ozdobnými prvkami. Potom privediete k životu rozkošnú líšku, zajačika, ježka a malého červienka. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.Prítomnosť funkčných a ostrých hrán, nebezpečenstvo poranenia.
Vypredané
17,99 €

Diamantová mozaika Tropické zvieratká 3+


Vytvor si rozkošné trblietavé obrázky! Nalepovacia diamantová mozaika Tropické zvieratká je úžasná kreatívna sada od francúzskej značky Crea Lign z radu Jednoduché obrázky vhodné už pre deti od 3 rokov. Obsahuje 6 obrázkov zvieratiek a 281 diamantových nálepiek. Vďaka nim si deti farebné zvieratká krásne vyzdobia. Nechýba ani 1 stojan na následné vystavenie obrázkov. Skvelé na rozvoj kreativity Diamantová mozaika podporuje rozvoj jemnej motoriky, šikovnosti aj kreativity. Produkt je vysoko kvalitný a bezpečný, rovnako ako všetky ostatné výrobky francúzskej značky Crea Lign. Jej cieľom je vyvíjať kreatívne potreby a hry, ktoré podporujú rozvoj deti a umožňujú každému nájsť to, čo ho baví.
Vypredané
18,90 €

Tvorenie so šupinami Dinosaury 3+


Vytvor si lesklé dinosaurami! Kreatívna súprava pre deti Tvorenie so šupinami Dinosaury od francúzskej značky Crea Lign z radu Jednoduché obrázky je vhodná už pre deti od 3 rokov. Obsahuje 3 dinosaurami z tvrdého kartónu, 64 šupín na nalepenie a 6 hárkov s metalickými farbami. Vďaka nim si deti dinosaurami jednoducho dotvoria a vzniknú im originálne 3D obrázky, ktoré si zavesia na stenu. S Crea Lign sa deti učia nové umelecké techniky Deti najskôr odlepia šupinu, položia ju na papier s metalickou farbou, kde získa svoj jedinečný lesk, následne ju nalepia na obrázok. Súprava podporuje rozvoj jemnej motoriky, predstavivosti i kreativity. Produkt je vysoko kvalitný a bezpečný, rovnako ako všetky ostatné výrobky francúzskej značky Crea Lign.
Vypredané
17,90 €

Diamantová mozaika Zvieratká 3+


Vytvor si rozkošné trblietavé obrázky! Nalepovacia diamantová mozaika Zvieratká je úžasná kreatívna sada od francúzskej značky Crea Lign z radu Jednoduché obrázky vhodné už pre deti od 3 rokov. Obsahuje 6 obrázkov zvieratiek a 281 diamantových nálepiek. Vďaka nim si deti farebné zvieratká krásne vyzdobia. Nechýba ani 1 stojan na následné vystavenie obrázkov. Skvelé na rozvoj kreativity Diamantová mozaika podporuje rozvoj jemnej motoriky, šikovnosti aj kreativity. Produkt je vysoko kvalitný a bezpečný, rovnako ako všetky ostatné výrobky francúzskej značky Crea Lign. Jej cieľom je vyvíjať kreatívne potreby a hry, ktoré podporujú rozvoj deti a umožňujú každému nájsť to, čo ho baví.
Vypredané
18,90 €

Balíček tetovačiek (cca 250ks)


Otvorte si vlastné tetovacie štúdio a tetujte ruky i nohy! Bezpečne a s fantáziou. Dočasné tetovanie z našej ponuky poteší všetky deti a rodičia si môžu byť istí, že tetovanie je skutočne dočasné a dá sa odstrániť pomocou mäkkej handričky, detského oleja a teplej vody. V tomto mega balení nájdete viac ako 250ks tetoavčiek.
Vypredané
9,99 €