! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Drevené stavebnice a kocky strana 2 z 2

Vkladacie puzzle Záchranárske autá HAPE


Milujete vozidlá? Zistite viac o rôznych druhoch vozidiel, s ktorými sa môžete stretnúť na pohotovostnom mieste, pomocou pestrého a pútavého dreveného puzzle. UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
7,99 €

Tangram HAPE


Táto tradičná drevená hra má mnoho riešení a môže vytvárať nekonečné tvary. Koľko ich môžete objaviť? UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie.
Vypredané
4,99 €

Kreatívna stavebnica 4 tvary a puzzle


Táto kreatívna stavebnica s puzzle je jedinečným doplnkom do akejkoľvek kolekcie drevených puzzle, ktoré pomáha precvičiť si základné rozpoznávanie tvarov a farieb. Farebné ryhované tvary puzzle budú musieť byť vyjednané na spodok kolíkov. Spojte štyri základne puzzle a potom otočte rôzne tvarované a farebné dieliky puzzle na stĺpiky. Skvelá hračka na rozvoj pre batoľatá vo veku od 18 mesiacov. Skladajte dieliky puzzle do rôznych tvarov a vzorov alebo vyskúšajte farebnú koordináciu, aby ste zvýšili úroveň obtiažnosti. Farebné kúsky pozostávajú z kruhov, štvorcov, obdĺžnikov a trojuholníkov v spektre farebných modrých, zelených, ružových a žltých odtieňov. Multidimenzionálna skladacia hračka podporuje rozvoj riešenia problémov tým, že zoznámi vaše dieťa s logikou, párovaním, priestorovými vzťahmi, kritickým myslením a pochopením príčiny a následku. Triedenie podľa farieb a tvarov podporuje zručnosť, koordináciu ruka-oko a manipuláciu. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
21,99 €
zľavy Haba

Drevená stavebnica Psy a Mačky


Pozývame všetkých mladých staviteľov! Táto skladacia hra má pridaný zábavný prvok – roztomilá mačka a rozkošný psík sa hrajú na schovávačku medzi stavebnicami. Blok po bloku môžete navrhnúť a postaviť farebné a esteticky príjemné štruktúry, rozobrať ich a začať odznova. Táto súprava stavebných blokov podporuje kreativitu, rozprávanie príbehov a predstavivosť; bloky podporujú trojrozmerné myslenie prostredníctvom hry. Obsah: 31 kusov. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti od 18 mesiacov.
Vypredané
37,99 €

Drevená stavebnica Zvieratká v domčeku


Bojazlivý macko, usilovná myška, zvedavý kocúrik, lenivý slimáčik a vtáčik-letáčik. Kamaráti z veselého domčeka, ktorého stavba je jednoduchá a navyše trénuje jemnú motoriku. Firma Haba patrí k najuznávanejším výrobcom hračiek na svete. Všetky ich hračky pomáhajú rozvíjať detskú tvorivosť, fantáziu, zručnosti a sú vyrobené zo 100% prírodných nezávadných a pre deti neškodlivých materiálov. Zároveň venuje vysokú pozornosť ochrane životného prostredia. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 18 mesiacov.
Vypredané
22,99 €

Drevené puzzle počítanie


Už ste sa naučili počítať? Tieto zvieratá vám pomôžu. Jeden slimák, päť žiab – ale koľko je tam myší? S dreveným puzzle Counting Friends sa deti môžu úroveň po úrovni ponoriť do sveta čísel a zároveň si osvojiť základné chápanie čísel. Obsah: 1 doska puzzle, 5 dielikov puzzle. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 12 mesiacov
Vypredané
10,99 €

Drevené puzzle Zvieratá divočiny


Toto divoké drevené puzzle vezme deti na veľkú prehliadku safari. Zebra, lev, nosorožec a krokodíl obiehajú v kruhoch. Ale ktoré zviera kam patrí? A kam sa zmestí sova? S trochou zručnosti sa juniorské puzzle s radosťou naučí, kam ktorý diel patrí. Obsah: 1 doska puzzle, 5 dielikov puzzle. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
10,99 €

Drevené mozaikové puzzle Trojuholník


Skladajte tvary do rámčeka aj mimo neho a hrajte sa s farbičkami. V kategórii staviame, maľujeme a učíme sa nájdete hračky pre dievčatá a chlapcov rôzneho veku a tiež rôzneho zamerania. Najmenšie deti precvičujú jemnú motoriku s hračkami ako je skladacia veža, vkladačka, zatĺkačka, skladacia krabička a ďalšie. Tieto drevené hračky sú určené pre deti od 1 roka do 2 rokov. Klasické drevené kocky, maľované kocky, kocky puzzle, kocky hrad, ale aj stavebnice sú určené pre deti od 3 do 4 rokov. Stavanie kociek je veľmi dôležitou hrou detí, pretože okrem jemnej motoriky sa precvičuje ich priestorové myslenie, fantázie, logika a zručnosť. Veľmi obľúbené je tiež domino a sety pre hry na povolania. Pre staršie deti od 4 rokov sú určené vyšívacie hračky a didaktická hra motorický labyrint. Ten je vhodný nielen na motoriku, ale aj na precvičovanie logického myslenia a stratégie. V neposlednom rade nájdete v ponuke hodiny, počítadlá, písmenká, číslice, výtvarné a kreatívne hračky, tašky na vymaľovanie, pečiatky a ďalšie.
Vypredané
9,99 €

Drevená stavebnica 3D puzzle


Pozývame všetkých kreatívnych staviteľov! Rôzne farebné bloky aranžérskej hry 3D puzzle možno použiť na vytvorenie rôznych vzorov a tvarov. Ale to nie je všetko! Bloky sú 3-dimenzionálne kocky, ktoré je možné kombinovať a stavať tak nové štruktúry. Či už sa deti hrajú samy alebo s ostatnými, ich fantázii sa medze nekladú. Geometrické tvary pomáhajú rozvíjať priestorové porozumenie a jemné motorické zručnosti prostredníctvom hry. Obsah: 28 blokov, 15 kariet so šablónami, 1 rámik. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
27,99 €

Kocky Veselé zvieratká


Klasická stavebnica v zložení 12 kociek, z ktorej je možné poskladať až 6 rôznych zábavných zvieracích motívov. Hotový motív pritom vychádza zo základného tvaru daného zvieratka. Balené v praktickom drevenom úložnom boxe. Ideálna na tréning úchopu, jemnej detskej motoriky, koordinácie očí a rúk, ale aj vizuálneho a priestorového vnímania, či logického uvažovania. Materiálové zloženie: drevo. Hmotnosť: 0,44 kg. Rozmery: 14 x 10,5 x 3,5 cm.
Vypredané
9,90 €