! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Párty hry strana 8 z 10

Hra Shit Happens (hra v češtine)


Přiznejme si to - občas se to sere každýmu, že jo? Tak proč se nad tím aspoň nezasmát. Shit Happens je karetní hra pro všechny fanoušky nekorektního humoru. Na kartách si přečtete fakt strašný věci, který pak budete hodnotit podle toho, jak moc jsou na hovno. Jsou popáleniny 3. stupně LEPŠÍ, nebo HORŠÍ než vidět svýho tátu na Adama? Jsou HORŠÍ než upadnutí telefonu do záchodu? Ohodnoťte situaci, a pokud se trefíte na správný místo na naší škále posranosti, můžete si kartu nechat. Když správně ohodnotíte 10 karet, vyhráváte. Obsah balení: 200 karet 1 česká pravidla
Vypredané
19,99 €
  • 5 /5

Spoločenská hra Milujeme Slovensko


Na hráčov pri potulkách Slovenskom čakajú zaujímavé úlohy. Kúpou jaskyne, bane, prístavu či lanovky sa stanete veľkým investorom, ktorý však so svojím majetkom a peniazmi musí zaobchádzať efektívne, aby mu zisk rástol a aby si vytvoril rezervu peňazí na úlohy, ktoré ho čakajú počas hry. Kúpa nehnuteľností vám zabezpečí výnosy od spoluhráčov. Karty ŠPZ preveria váš prehľad a vaše vedomosti v oblasti štátnych poznávacích značiek všetkých okresov Slovenska. Karty sú navyše okorenené vlastnou stávkou a momentom risku. Vaše znalosti a financie môžu rozšíriť kvízové otázky o Slovensku, pri ktorých sa stretnete s rôznymi historickými a súčasnými faktami, zaujímavosťami a postavami viažucimi sa k Slovensku. Hra naučí investovať a rozumne zaobchádzať s financiami, rozšíri poznatky o krajine, zabaví a ponúkne príležitosť tráviť čas v kruhu vašej rodiny a priateľov. Hra obsahuje: 1 herný plán, 72 kariet ŠPZ, 4 hracie figúrky v 4 farbách, 1 návod na hru, 18 kariet nehnuteľností, 72 kariet kvízových otázok, 1 hraciu kocku, strieborné a zlaté mince. Rozmery krabice: 23 x23 x 5,3 cm Rozmery hracieho plánu: 66 x 42 cm
Vypredané
18,90 €

Párty do kapsy: Vodopád


Párty do vrecka je séria menších hier, ktoré si môžete zahrať napríklad v krčme alebo na oslave. Nezaberú vám príliš veľa času a pri ich hraní nebude o zábavu núdza. Klamárske kocky sú súborom 5 kockových hier, ktoré majú spoločné to, že s ich pomocou budete riskovať, blafovať a snažiť sa vybehnúť so svojimi protihráčmi. Súprava obsahuje pravidlá hier: Klamárske kocky, Macháček, Kockový poker, Betl a Boss. Parametre produktu: Rozmery krabice: 10 cm x 7 cm x 2,5 cm
Vypredané
11,99 €
zľavy Haba

Hra Colour Brain


Ako vylepšiť starý dobrý kvíz? Jednoducho. Z odpovedí urobte farby a rozdajte ich všetkým ešte pred začiatkom hry. Začínate s 11 farebnými kartami v rukách. Zahrajte správnu kartu ako odpoveď na naše prefíkané otázky a sledujte, ako sa vám hrnú body.
Vypredané
22,99 €
  • 5 /5

Hra Anonimo


Nevieš, kým si? Nech ti pomôžu kamaráti! V hre Anonimo si ťaháš tajnú kartu, ktorú vidia všetci okrem teba. Vylosuj si typ nápovedy, vyber si hráča, ktorý ti podľa teba najlepšie napovie, a zbieraj body za správne odpovede.
Vypredané
14,99 €

Hra Cards Against Humanity - Family Edition (hra v angličtine)


Nová zjemnená verzia bestselleru medzi párty hrami tentokrát pre rodiny! Určite ste už počuli o tejto bláznivej hre, ktorá začala nenápadne na Kickstarteri a spustila celosvetový ošiaľ. Cards Against Humanity je v podstate jednoduchá kartová párty hra. Základný princíp je jednoduchý – máte dve sady kariet - čierne, na ktorých sú otázky alebo vety na doplnenie a biele, na ktorých sú odpovede. Pravidlá sú jednoduché: Každý hráč dostane 10 bielych kariet. Otočí sa jedna čierna karta a prečíta sa nahlas. Úlohou hráčov je vybrať z ruky najlepšiu odpoveď, doplnenie. Kolo vyhrá hráč, ktorý vyložil kartu, ktorú ostatní vyhodnotia ako najvtipnejšiu. Od originálu sa líši tým, že sa nemusíte hanbiť ju priniesť na rodinnú oslavu. Upozornenie: Hra je v angličtine!
Vypredané
34,99 €

Albi hra Hlavne kľud (hra v češtine)


"Hlavně klid!" je párty hra, ktorá dôkladne preverí vašu schopnosť multitaskingu. Hráči totiž musia súčasne riešiť dva druhy úloh - ústne odpovedať na otázky jedného spoluhráča a pomocou kociek s písmenami riešiť zadanie druhého spoluhráča. V neskorších kolách je navyše ešte potrebné sledovať čas. Hra "Hlavně klid!" obsahuje: 101 kariet, 7 špeciálnych kociek s písmenami, presýpacími hodinami a pravidlá v češtine. HRA JE KOMPLETNE V ČEŠTINE!
Vypredané
23,99 €

Albi hra Neobvyklí podozriví


Neobvyklí podezřelí sú párty hra, ktorá pracuje so stereotypmi. Úlohou hráčov je na základe indícií vybrať z dvanástky podozrivých jedného páchateľa. Jeho totožnosť však pozná iba jediný hráč - a jeho nápovede nemusia byť vždy tak úplne na úžitok. V Neobvyklích podezřelích sa jeden z hráčo zhostí úlohy svedka. Svedok ako jediný pozná totožnosť páchateľa. Ostatní hráči mu potom pokládajú otázky, zadané kartičkami. Bohužiaľ sa jedná o otázky, ktoré o páchateľovi asi neprezradia toľko, koľko by hráči potrebovali, pretože sa tak dozvedia, či páchateľ počúva vážnu hudbu, či chodil do skautského oddielu apod., ale nepýtate sa, či má napríklad tmavé oči alebo svetlé vlasy. Čím skôr sa podarí páchateľa odhaliť, tým viacej bodov hráči získavajú. Hra Neobvyklí podezřelí obsahuje: 70 kariet podozrivých, 12 kariet hľadaného zločinca, 110 kariet otázok, 1 karta Ano, 1 karta Nie, bloček vyšetrovacích protokolov a pravidlá v čestine a slovenčine.
Vypredané
24,99 €

Albi Crafts: Trrrdelník


Chuť a vôňa ako pri tradičnej výrobe a jednoduchosť prípravy vás milo prekvapí. Súprava obsahuje kvalitnú bezlepkovú zmes na pečenie, špeciálnu formu na trdelníky, chňapku a maslovačku. Stačí pridať vajce, maslo a jogurt.
Vypredané
4,99 €
  • 1 /5

Mestská hra Stopy Dominika Dána


Pozor! Toto nie je klasická stolová hra, ale mestská hra odohrávajúca sa v uliciach Bratislavy. Hra Stopy Dominika Dána vyžaduje aby ste sa fyzicky prechádzali po Bratislave, hľadali stopy a riešili rébusy! Skúste sa vžiť do úlohy vyšetrovateľov a vyriešiť záhadné zmiznutie mladej ženy! Skúste sa vžiť do úlohy vraždárov a vyriešiť záhadné zmiznutie mladej ženy. Nájdete ju iba vďaka spolupráci, dedukcii a logike. Budete sa musieť osobne vybrať do ulíc Nášho Mesta a tam pátrať po tých správnych STOPÁCH. Hra sa odohráva v uliciach Bratislavy v širšom centre. Celkový čas potrebný na hru je približne 140 minút. Pátranie je možné rozložiť aj na viac dní. Hru dokážu hrať aj úplní neznalci diela Dominika Dána. Fanúšikovia ale určite nájdu veľa skrytých odkazov na pero autora známych detektívok. Hra sa hrá v uliciach Bratislavy širšom centre. Po kúpe hry, dostanete návod a všetko čo budete k hre potrebovať (zložky, vyšetrovacie spisy a ďalšie materiály a to všetko v peknom balení). Kedy hru pôjdete hrať je len na Vás! Hru je možné hrať denne v časoch 11:00 - 22:00 Ako postupovať: 1. Pozorne si prečítajte usmernenie - návod. 2. Prezrite si aj všetky ostatné súčasti krabice. 3. Všetky miesta, na ktorých potrebujete hľadať stopy sú vyznačené na mape. 4. Odporúčame postupovať systematicky od zložky číslo 1 po zložku číslo 6 5. Všetky stopy a indície sú na verejne dostupných miestach nie je potrebné chodiť na cudzie pozemky alebo porušovať akékoľvek nariadenia či predpisy. 6. Hru je možné hrať denne v čase medzi 11:00-22:00.
Vypredané
39,90 €
  • 5 /5

Úniková hra: Katakomby hrôzy (2 hry) Dino


Nová úniková hra, teraz s dvojnásobnou dávkou rébusov. Nájdete svojho priateľa v parížskych katakombách a zlomíte podivnú kliatbu?
Vypredané
26,99 €

Hra Párty veža


Párty hra, ktorá vás preberie! Na každom hracom kameni je úloha, ktorú musíte hneď splniť, alebo vypiť svoj pohárik do dna. Komu veža spadne, čaká ho špeciálny trest, na ktorom sa dopredu dohodnete a fantázii sa medze nekladú. Ste pripravení precvičiť si zručnosť a pobaviť sa vtipnými úlohami?
Vypredané
7,99 €
  • 5 /5

Hra Dobble Labková patrola


V hre Dobble Labková patrola sa môžete tešiť na svoje obľúbené postavy zo seriálu Tlapková patrola. Čaká na vás super špión Chase, letecká záchranárka Skye, smetiar Rocky, kapitán patrolov Ryder a mnoho ďalších postáv a predmetov, ktoré iste dobre poznáte! Rýchlosť, postreh, reflexy! Dobble PAW Patrol, to je 31 rôznych obrázkov, 30 kariet, 6 obrázkov na karte a každé dve karty spolu majú spoločný iba jeden obrázok! Hra je kompletne v češtine aj slovenčine a ponúka úplne unikátnu zábavu. Deti tu hľadajú dva rovnaké obrázky na kartách pri rôznych verziách hry (v pravidlách je popísané celkom 5 hier). Super sú okrúhle karty aj jednoduché pravidlá vysvetlené doslova za pár sekúnd. Hra je určená predovšetkým pre deti, ale aj ich rodičov – skrátka pre všetkých, ktorí sa chcú poriadne baviť a nemajú čas prečítať dlhé pravidlá. Plechová krabička zaručuje bezpečie kariet a jednoducho umožňuje mať hru vždy pri sebe. Vyskúšajte aj Vy postrehový fenomén Dobble a určite budete prekvapení, ako aj tak jednoduchá hra môže byť zábavná! Obsah balenia: 30 kariet v plechovej krabičke 1 české, slovenské a rumunské pravidlá
Vypredané
18,99 €

Albi hra Poznáš ma?


Poznáš ma? Je zábavná párty hra, pri ktorej sa určite nudiť nebudete. Vašou úlohou bude odhadnúť, čo si myslia Vaši spoluhráči. Poznáte ich obľúbenú filmovú hlášku, obľúbenú skupinu, alebo najmenej obľúbenú domácu prácu? Odhadnite, čo si Vaši priatelia myslia, a zistite, čo si oni myslia o Vás. Stručné pravidlá: Rozprávač si vyberie jednu otázku z kartičky. Ostatní hráči napíšu potajomky odpoveď na otázku a potom ich odhalia. Rozprávač potajomky určí, ktorá odpoveď sa mu najviac páči a ostatní sa snažia uhádnuť, akú odpoveď zvolil. Hra obsahuje: 400 otázok na 80 kartičkách, 8 tabuliek na odpovede, 8 zmazateľných fixiek, rozhodovač, 16 žetónov, 1 bodovacia tabuľka a pravidlá v slovenskom jazyku. Hra sa v origináli volá Say anything!
Vypredané
21,99 €

Hra Backgammon Small Deluxe


Backgammon - spoločenská hra pre dvoch hráčov. Hracia plocha a kamene sú vyrobené z dreva. Backgammon obsahuje 1 kufrík s hracou plochou vo vnútri kufríka, kamene a kocky. Backgammon je stará dosková hra pre dvoch hráčov, v ktorej hrá dôležitú úlohu aj náhoda, ako aj schopnosti hráčov. Na hru je potrebné mať hraciu plochu, 15 kameňov pre každého hráča odlíšené farbou, dve klasické šesťstenné hracie kocky a obyčajne aj zvláštnu stávkovú kocku. Je to jedna z najstarších známych stolných hier, predpokladá sa, že sa hrala už v starovekom Egypte, hrali ju Sumeri, obyvatelia Mezopotámie, či Peržania. Návod, ako hrať hru Backgammon je súčasťou balenia. Rozmery v mm rozložená šachovnica: 340x520x25 mm Rozmery v mm zložená šachovnica: 340x260x50 mm
Vypredané
29,95 €

Hra Backgammon Medium


Backgammon - spoločenská hra pre dvoch hráčov. Hracia plocha a kamene sú vyrobené z dreva. Backgammon obsahuje 1 kufrík s hracou plochou vo vnútri kufríka, kamene, kocky a pohárik na kocky. Backgammon je stará dosková hra pre dvoch hráčov, v ktorej hrá dôležitú úlohu aj náhoda, ako aj schopnosti hráčov. Na hru je potrebné mať hraciu plochu, 15 kameňov pre každého hráča odlíšené farbou, dve klasické šesťstenné hracie kocky a obyčajne aj zvláštnu stávkovú kocku. Je to jedna z najstarších známych stolných hier, predpokladá sa, že sa hrala už v starovekom Egypte, hrali ju Sumeri, obyvatelia Mezopotámie, či Peržania. Návod, ako hrať hru Backgammon je súčasťou balenia. Rozmery v mm rozložená šachovnica: 380x520x25 mm Rozmery v mm zložená šachovnica: 380x260x50 mm
Vypredané
49,95 €

Hra Backgammon Large


Backgammon - spoločenská hra pre dvoch hráčov. Hracia plocha a kamene sú vyrobené z dreva. Backgammon obsahuje 1 kufrík s hracou plochou vo vnútri kufríka, kamene, kocky a pohárik na kocky. Backgammon je stará dosková hra pre dvoch hráčov, v ktorej hrá dôležitú úlohu aj náhoda, ako aj schopnosti hráčov. Na hru je potrebné mať hraciu plochu, 15 kameňov pre každého hráča odlíšené farbou, dve klasické šesťstenné hracie kocky a obyčajne aj zvláštnu stávkovú kocku. Je to jedna z najstarších známych stolných hier, predpokladá sa, že sa hrala už v starovekom Egypte, hrali ju Sumeri, obyvatelia Mezopotámie, či Peržania. Návod, ako hrať hru Backgammon je súčasťou balenia. Rozmery v mm rozložená šachovnica: 470x580x35 mm Rozmery v mm zložená šachovnica: 470x290x70 mm
Vypredané
59,95 €

Hra Activity Knock Out


"Ste jazykovo zdatný a máte kombinačné schopnosti? Potom sú Activity Knock Out tá pravá párty hra pre vás. Hra je určená pre tímy. Jeden tím hodí kockami s písmenami, z ktorých musí vzápätí poskladať slová a tie musí druhý tím uhádnuť na základe popisu. Rýchlosť je určite na mieste. Ku knockoutu dochádza už po 60 sekundách. Ideálne pre rýchlych mysliteľov a pre všetkých, ktorí už majú dosť kvízových hier s obmedzenou slovnou zásobou."
Vypredané
19,99 €
  • 5 /5

Hra Tik Tak Bum Family


"Rýchla slovná hra Tik Tak Bum Family podporuje kreativitu, spontánnost a slovnú zásobu. Zábavná hra so slovami pre bystré hlavičky, v ktorej sa uplatnia aj šikovné ruky. Pri tejto dynamickej hre musia hráči nielen rýchlo premýšľať pri honbe za správnymi slovami, ale tiež musia preukázať svoju šikovnosť. Keď začne bomba tikať, musí ju hráč rýchlo posunúť druhému hráčovi. To je však možné len v prípade, že hráč splnil zadanú úlohu. Výzvou pre celú rodinu sú nielen slovné úlohy, ale aj zadania týkajúce sa zručností."
Vypredané
19,99 €