! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Spoločenské hry strana 9 z 10

Lajka Űrutazás 3-5-8 éveseknek


Lajka, az űrutazó kutya felfedező útra indul. Találkozik egy csomó érdekes űrlénnyel, majd megérkezik a Kutyuri bolygóra, ahol különleges űrkutyaeledeleket és -játékokat fedez fel, végül a Hexa bolygón nyomoz űrkukacok után... Segítsetek Lajkának, dobjatok a színkockákkal, színezzétek be az űrállatokat, az űrkutyajátékokat, és szerezzetek pontokat a minél hosszabb, színesebb űrkukacokkal! A népszerű 3-5-8 perces mesék nyomán 3-5-8 éveseknek alkottuk meg ezt a játékot, de a legnehezebb játék a felnőtteknek is kihívás!
Vypredané
16,10 €

Albi hra BrainBox Pod lupou: Prázdniny


BrainBox Pod lupou je hra na hľadanie rozdielov a potrápenie vašej pamäte od tvorcov detských postrehových hier V kocke! (BrainBox). Hracie karty zobrazujú rôzne prázdninové aktivity od jazdy na bicykli cez kempovanie až po lyžovanie. Cieľom hráčov je v časovom limite nájsť a zapamätať si 6 rozdielov. Potom hodia kockou a podľa počtu bodiek na kocke musia z pamäti povedať daný počet rozdielov. Pre väčšiu variabilitu hry Pod lupou je každý obrázok vždy v 4 verziách a karty sa medzi sebou líšia 6 rozdielmi. Veľmi jednoduché pravidlá hry dokážete deťom vysvetliť behov sekundy a tak sa môžete hneď pustiť do hrania. Hra BrainBox Pod lupou Prázdniny obsahuje: 48 obojstranných kariet s obrázkami, hraciu kocku, presýpacie hodiny a pravidlá v češtine a slovenčine.
Vypredané
15,99 €

Albi hra BrainBox Pod lupou: V divočine


BrainBox Pod lupou je hra na hľadanie rozdielov a potrápenie vašej pamäte od tvorcov detských postrehových hier V kocke! (BrainBox). Hracie karty zobrazujú rôzne prázdninové aktivity od jazdy na bicykli cez kempovanie až po lyžovanie. Cieľom hráčov je v časovom limite nájsť a zapamätať si 6 rozdielov. Potom hodia kockou a podľa počtu bodiek na kocke musia z pamäti povedať daný počet rozdielov. Pre väčšiu variabilitu hry Pod lupou je každý obrázok vždy v 4 verziách a karty sa medzi sebou líšia 6 rozdielmi. Veľmi jednoduché pravidlá hry dokážete deťom vysvetliť behov sekundy a tak sa môžete hneď pustiť do hrania. Hra BrainBox Pod lupou V divočine obsahuje: 48 obojstranných kariet s obrázkami, hraciu kocku, presýpacie hodiny a pravidlá v češtine a slovenčine.
Vypredané
15,99 €
zľavy Haba

Hra Malý zoolog (Pipasik)


Pomocou jednoduchej hry sa nauč vystopovať zvieratká v prírode podľa toho, aké za sebou zanechávajú stopy. Skús spoznať, kde zvieratká bývajú, ako vyzerá odtlačok ich labky, čím sa živia a aké po nich zostane hovienko. V krabičke je 24 kašírovaných kartičiek (6 zvierat: ježko, králik, diviak, veverička, sova, medveď) a manuál v slovenskom jazyku. Pre deti od 3-99 rokov. Vyrobené v ČR.
Vypredané
17,90 €

Lacná hra Vyšívanie Zvieratká a svetre (Pipasik) (-70%)


Sada vyšívania pre najmenších. Obsahuje 6 farebných kariet s otvormi, ktoré si deti môžu samé vyšiť. Priložený je aj názorný manuál. Pre deti od 4 rokov. Súčasťou balenia je 5 kúskov vĺn v bielej, žltej, červenej, tmavo modrej a čiernej farbe a umelohmotná ihla. Bavlnky: 100% Acryl.
Vypredané
3,60 € 12,00 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Albi hra V kocke! Slovensko


Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a histórie Slovenska alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Slovensko V kocke! Vašim cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet jednotlivých historických udalostí. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete, dívate sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, Vám protihráč prečíta otázku. Napr.: V ktorých rokoch sa odohrala revolúcia spomínaná na kartičke? Koľko vodorovných pruhov má na sukni Alžbeta Bátoriová? Pri ktorom plese sa nachádza dolná stanica lanovky? Zapamätali ste si to? Ak áno, je karta Vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami týkajúcimi sa Slovenska, s 8 otázkami na druhej strane. Ďalej hra obsahuje osemstennú hraciu kocku a presýpacie hodiny. Hra obsahuje návod v slovenčine.
Vypredané
17,99 €

Játszva megismerjük az órát (puzzle)


Hány órakor reggelizünk, mikor megyünk haza az óvodából? Ha már kezded megismerni az órát, magad is beállíthatod a mutatókat! A sikeres sorozat legújabb darabjának segítségével a gyermek játékos formában ismeri meg az órát. A különböző napi tevékenységek képeihez párosíthatja a délelőtti és délutáni időpontokat mutató óraszámlapokat. A mutatós játékóra segítségével, pedig maga állíthat be megadott óraállásokat. Tartalom: 8 óratábla 1 állítható játékóra
Vypredané
8,49 €
  • 2 /5

Hra Rozprávkari


Vŕbovým prútom šesťhlavého draka neporazíš, ale čo ak na neho vytiahneš budzogáň? Vystavaj si ten najlepší ťah a zbieraj body za zachránené rozprávky. Napínavý boj dobra so zlom – vyhrá ten, kto sa odváži poraziť aj tých najsilnejších rozprávkových zloduchov. Kto zváži svoju situáciu najlepšie, vyhráva. Rozprávkari je originálna slovenská hra, ktorá oživuje svet rozprávok Pavla Dobšinského. Deti spoznajú jeho rozprávky, precvičia si základné matematické operácie pri porovnávaní síl svojich zbraní, posilnia si strategické a logické myslenie a podľa nádherných ilustrácií môžu prerozprávať príbeh, čím rozvíjajú tvorivosť, slovnú zásobu aj schopnosť vyjadriť sa. Bonusovou súčasťou hry je jednoduchá minihra Laktibrada, ktorá sa hrá len s 30 kartami a trvá asi päť minút.
Vypredané
24,99 €

Rozprávkové človeče


Hra obsahuje dve herné plochy. Jedna je rozprávková pre 4 hráčov. Druhá v klasickom prevedení ,,Človeče, nehnevaj sa" je určená až pre 6 hráčov. Úlohou každého hráča je prejsť svojimi figúrkami v smere šípky celú cestu až na cieľové polia, t.j. na 4 políčka jemu pridelenej farby (,,domček"). Ten, komu sa to podarí ako prvému, vyhráva hru. Ostatní hráči pokračujú v hre dovtedy, kým sa všetci nedostanú svojimi figúrkami na svoje cieľové polia.
Vypredané
9,99 €

Albi hra V kocke! Vesmír


Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a znalostí zo sveta ďalekého vesmíru, alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Vesmír V kocke! Vašim cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet vesmíru. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete, dívate sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, Vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Koľkokrát by sa vošiel objem zeme do slnka? Je Slnko staré 4,6 alebo 6,6 miliardy rokov? Aké stvorenie je vyobrazené vedľa boha Pluta? alebo Ako sa v minulosti toto súhvezdie nazývalo? Zapamätali ste si to? Ak áno, je karta Vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 70 hracích kariet s obrázkami a informáciami o vesmíre/otázkami na druhej strane. Ďalej hra obsahuje 1 kartu s pravidlami hry v slovenskom jazyku, hraciu kocku a presýpacie hodiny. Hra obsahuje návod v slovenčine.
Vypredané
17,99 €

Albi hra Cortex pre deti 2


Ďalší variant vzdelávacej detskej hry Cortex - Cortex 2 - prináša deťom od 6 rokov nové výzvy a úlohy. Precvičia si logické myslenie, pamäť, postreh, budú rozoznávať predmety podľa hmatu a naučia sa riešiť úlohy pod časovým tlakom. Pokračovanie vzdelávacej detskej hry Cortex 2 prináša deťom od 6 let nové úlohy. V hre čaká celkom 8 typov úloh - Zrkadlo, Laso, Analýza, Farba, Bludisko, Postreh, Kombinácie, Dotyková výzva - ktoré precvičia logické myslenie, pamäť, postreh, schopnosť rozoznávať predmety podľa hmatu a v neposlednom rade sa tiež naučia riešiť úlohy pod časovým tlakom. Hru je možné kombinovať s hrou Cortex 1. Hra Cortex pre deti 2 obsahuje: 90 kariet (80 kariet s úlohami, 10 plastických kariet), 6 puzzle mozgu a pravidlá v češtine a slovenčine.
Vypredané
14,99 €

Mighty Dinosaurs Chess & Checkers


Play two classic games on-the-go with Mighty Dinosaurs Chess and Checkers from Mudpuppy. 32 birch wood pieces feature classic chess symbols on one side and one of two ferocious dinosaurs on the other, all packaged in a travel-friendly drawstring bag with the game board silkscreened right on it! - 32 Double-sided birch wood pieces - Ages 6 and up - Includes checkered game board
Vypredané
13,50 €

Hra Človeče, poď do ZOO!


Obsahuje dve hry v jednej. V tejto novej zábavnej hre pre deti si môžete vyskúšať hru na motívy obľúbeného Človeče, nehnevaj sa! a tiež jej ďalší variant, kedy prechádzate pomocou figúrok celej ZOO. Na každej strane herného plánu nájdete jednu hru. Figúrkami sa pohybuje pomocou kociek, na ktorých sú obrázky zvieratiek alebo farby, preto je hra vhodná aj pre menšie hráčov, ktorí ešte nevedia počítať. Človeče, poď do ZOO! vás na prvý pohľad zaujme svojim čarovným dizajnom. U hry sa pobaví 2 až 4 hráči.
Vypredané
10,53 €

Rainbow 123 Wooden Magnetic Numbers


Mudpuppy's Rainbow 123 Wooden Magnetic Numbers include a set of 40 numbers featuring bright rainbow colors. Decorate the refrigerator or any metal surface for a fun learning atmosphere. The full magnetic backings will hold the numbers firmly in position. - Forty 1.75" tall wooden pieces per set - Full magnetic backing - Milk carton package measures 8.5 x 3.5 x 2.75" - Resealable double snap package closure.
Vypredané
18,50 €

Rainbow ABC Wooden Magnetic Letters


Mudpuppy's Rainbow ABC Wooden Magnetic Letters include a set of 40 uppercase letters featuring bright rainbow colors. Decorate the refrigerator or any metal surface for a fun learning atmosphere. The full magnetic backings will hold the letters firmly in position. - Forty 1.75" tall wooden pieces per set - Full magnetic backing - Milk carton package measures 8.5 x 3.5 x 2.75 - Resealable double snap package closure.
Vypredané
18,50 €

Albi hra Cortex pre deti


Detský variant unikátnej vzdelávacej hry Cortex je vhodný pre deti už od 6 rokov. V hre budú deti čeliť 8 rôznym typom úloh. Precvičia si logické myslenie, pamäť, postreh, ale tiež schopnosť rozoznávať predmety podľa hmatu alebo schopnosť riešiť úlohy pod časovým tlakom. Všetci hráči hrajú proti sebe pomocou 8 rôznych úloh (Pamäť, Labyrint, Čo tam nepatrí?, Koordinácia, Páry, Frekventovanosť, Abstrakcia, Dotyková výzva), ktoré precvičujú rôzne funkcie mozgu. Kto prvý získa 4 dieliky puzzle a zloží z nich mozog, vyhráva. Hra obsahuje: 90 kariet (74 kariet s úlohami, 6 dotykových kariet s výzvou, 10 plastických kariet, 6 puzzle mozgu - celkom 24 častí) a pravidlá v CZ a SK jazyku.
Vypredané
14,99 €
  • 5 /5

Albi hra V kocke! Rozprávky


Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a znalostí zo sveta rozprávok, alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Rozprávky V kocke! Vašim cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet prírody. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete, dívate sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, Vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Má Popoluška na rukách dlhé alebo krátke rukavičky? Koľko postáv je na obrázku? Má pohonič na hlave cylinder? alebo Čo sa premenilo na kočiar? Zapamätali ste si to? Ak áno, je karta Vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 61 hracích kariet s obrázkami z rozprávok/otázkami na druhej strane. Ďalej hra obsahuje 1 kartu s pravidlami hry v slovenskom jazyku, hraciu kocku a presýpacie hodiny a 7 promo kariet. UPOZORNENIE!!! Na všetkých baleniach tejto hry máme uvedený nesprávny počet kariet. Vo vnútri sa ale nachádza správny počet, tak ako je uvedené vyššie.
Vypredané
17,99 €

Albi hra V kocke! Príroda


Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a znalostí o prírode, alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Príroda V kocke! Vašim cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet prírody. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete, dívate sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, Vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Koľko planét tvorí našu slnečnú sústavu? Akú farbu má Neptún? Ktorá planéta je najväčšia? alebo Ktorá planéta je najbližšie k Slnku? Zapamätali ste si to? Ak áno, je karta Vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 70 kariet s obrázkami z prírody/otázkami na druhej strane. Ďalej hra obsahuje 1 kartu s pravidlami hry v slovenskom jazyku, osemhrannú hraciu kocku a presýpacie hodiny. Hra obsahuje pravidlá v slovenskom jazyku.
Vypredané
17,99 €

Albi hra V kocke! Zvieratá


Čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Pozrite sa na kartičky s obrázkami z ríše zvierat a odpovedzte na otázky. Čím viac kartičiek získate, tým lepšie pre vás. Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a znalostí zo sveta zvierat, alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Zvieratá V kocke! Vašim cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet zvierat. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete, dívate sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, Vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Sú tieto zvieratá ohrozené? Alebo čo je uložené v ťavích hrboch, či Prečo majú ťavy široko ukončené končatiny? Zapamätali ste si to? Ak áno, je karta Vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami/otázkami, pravidlá hry v slovenskom jazyku. Ďalej hra obsahuje osemstennú hraciu kocku a presýpacie hodiny.
Vypredané
17,99 €