! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Kreatívne hry strana 3 z 4

Fixky Teddy 6


Úplne bezpečné fixky pre deti už od 1 roka. Sú ergonomicky tvarované a netoxické. Dobre sa umývajú a je možné ich jednoducho odstrániť len pomocou vody. Sú dermatologicky testované. Obsah balenia: 6 ks
Vypredané
7,80 €

Voskovky Crayon Rocks, vrecko béžové 8 farieb


Crayon Rocks® prírodné voskovky na sójovej báze, ktoré učia správne uchopiť ceruzku. Deti majú voskovky Crayon Rocks® veľmi rady. Ľahko sa držia prstami a rovnako ľahko sa nanášajú na papier aj na externý povrch. Crayon Rocks® sú vyrobené na báze sójového vosku a obsahujú minerálne pigmenty vyrobené v USA. Sú tvarované tak, aby posilnili detské svaly a podporili správny úchop ceruzky. Crayon Rocks® sú univerzálne. Vhodné sú pre všetkých vo veku 3 – 99 rokov, pre každého, kto rád vizualizuje svoju fantáziu. Veľký úžitok z nich majú aj deti so špeciálnymi potrebami. Rozvíjajú jemnú motoriku a pripravujú prsty na správny úchop ceruze a pera. Crayon Rocks® vyvinuli práve učitelia detí so špeciálnymi potrebami. Crayon Rocks® sú vhodné na kreslenie čiar, ich spájanie aj tvorbu širokých farebných prechodov Nezanechávajú žiadne farebné ani voskové stopy na rukách, ani na šatách CrayonRocks® sú vhodné na využitie v domácom prostredí, pri akýchkoľvek aktivitách s deťmi, v školách, pri terapii či pri rozvoji jemnej motoriky. Tiež sa využívajú v detskej joge. Farby: červená, zelená, modrá, sýta žltá, čierna, hnedá, oranžová, fialová Rozmer voskovky: 3 cm x 1,9 cm
Vypredané
8,90 €

Atelier Lama s brmbolcami Midi 4+ Janod


Midi sada Janod Atelier na tvorenie a podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Kreatívna sada Lama s brmbolcami obsahuje všetko potrebné na výrobu 3 nádherných obrázkov: 3 predlohy so samolepiacimi časťami, 200 vlnených farebných brmbolcov, 2 bavlnené povrázky, 1 špachtľa. Rozmer kariet je 11,8 x 20,7 cm.
Vypredané
10,58 €
zľavy Haba

Atelier Maľovanie štetcom Štyri ročné obdobia Maxi 7+ Janod


4 dosky, 5 tabliet perleťovej farby, 1 kartónová šablóna, 1 drevená kefa a 1 návod na použitie s modelmi. Karty: 20,6 x 24,3 cm. . Táto aktivita rozvíja: motorické schopnosti, reflexiu a aplikáciu. Darčeková krabička. Pre deti od: 7 rokov.
Vypredané
15,89 €

Atelier Mozaika Princezné a víly Maxi 5+ Janod


Kreatívna sada Mozaika Princezné a víly Janod Atelier Maxi. Kreatívna sada na tvorenie Mozaika Princezné a víly Janod Atelier Maxi obsahuje 8 kariet s krásnymi motívmi, 1100 ks penovej mozaiky a štrasových kamienkov , 4 samolepiace háčiky a 1 návod na vytvorenie dekorácií. Táto aktivita rozvíja: motoriku, reflexiu a aplikáciu. Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail. Vhodné pre deti: od 7 rokov. Rozmer produktu: 20,6 x 24,3 cm. Materíál: kartón a papier.
Vypredané
21,19 €

Atelier Origami papierové skladačky Zvieratká Mini 8+ Janod


Kreatívna sada Origami papierové skladačky Zvieratká Mini. Kreatívna sada na tvorenie Origami papierové skladačky Zvieratká Janod Atelier Mini obsahuje 6 origami modelov a 24 pestrofarebných listov na poskladanie zvieratiek a 1 návod na vytvorenie dekorácie. Táto aktivita rozvíja: motoriku, reflexiu a aplikáciu. Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail. Vhodné pre deti: od 8 rokov. Materíál: kartón a papier.
Vypredané
7,42 €

Atelier Origami papierové skladačky Lietadlá Mini 6+ Janod


Kreatívna sada Origami papierové skladačky Lietadlá Mini. Kreatívna sada na tvorenie Origami papierové skladačky Lietadlá Janod Atelier Mini obsahuje 5 rôznych lietadiel s krásnymi motívmi, 1ks kartónový vystreľovač s gumičkou na vystrelenie lietadiel do vzduchu a návod na výrobu modelov lietadiel. Táto aktivita rozvíja: motoriku, reflexiu a aplikáciu. Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail. Vhodné pre deti: od 6 rokov. Rozmer produktu: 27 x 11 x 3 cm. Materíál: kartón a papier.
Vypredané
7,42 €

Atelier Páv dekorácia na stenu Mini 7+ Janod


Kreatívna sada Páv dekorácia na stenu Mini. Kreatívna sada na tvorenie Páv dekorácia na stenu Janod Atelier Mini obsahuje 3 listy vopred narezaných listov papiera, nálepky, 1 lepiaci háčik a 1 návod na vytvorenie dekorácie. Táto aktivita rozvíja: motoriku, reflexiu a aplikáciu. Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail. Vhodné pre deti: od 7 rokov. Rozmer produktu: 22 cm. Materíál: kartón a papier.
Vypredané
7,42 €

Atelier Vyškrabovačky Zvierace Masky svietiacie Midi 7+ Janod


Kreatívna sada Vyškrabovacie obrázky umožňuje vyrobiť 5 masiek pomocou techniky vyškrabávania a dokončiť upevnením priloženej gumičky.Karneval sa môže začať! Midi sada Janod Atelier na tvorenie a podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti.Rozmer kariet je 11,8 x 20,7 cm. Vhodné pre deti: od 5 rokov.
Vypredané
10,58 €

Atelier Flitre Nádherná záhrada Midi 5+ Janod


Kreatívna sada Flitre Nádherná záhrada Midi. Kreatívna sada na tvorenie Flitre Nádherná záhrada Janod Atelier Midi obsahuje 3 samolepiace obrázky, 270 flitrov na nalepenie a 1 návod na vytvorenie dekorácie. Táto aktivita rozvíja: motoriku, reflexiu a aplikáciu. Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail. Vhodné pre deti: od 5 rokov. Rozmer produktu: 20,7 x 11,8 cm. Materíál: kartón a papier.
Vypredané
10,58 €

Atelier Mozaika Delfíny a Morské panny Maxi 7+ Janod


Kreatívna sada Mozaika Delfíny a Morské panny Janod Atelier Maxi. Kreatívna sada na tvorenie Mozaika Delfíny a Morské panny Janod Atelier Maxi obsahuje 5 kariet s krásnymi motívmi a 10 hárkov papierov s farebnou mozaikou. Táto aktivita rozvíja: motoriku, reflexiu a aplikáciu. Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail. Vhodné pre deti: od 7 rokov. Rozmer produktu: 21 x 25 cm. Materíál: kartón a papier.
Vypredané
15,89 €

Prevliekanie Písmenka


Drevené korálky s písmenkami na prevliekanie, to je originálny a tvorivý spôsob, ako sa skamarátiť s abecedou! Sada obsahuje 325 farebných písmeniek a gumičku na navliekanie. Vyskladajte si svoje vlastné meno alebo meno kamaráta a noste ho ako náhrdelník alebo náramok. Potrénujete si tak svoju zručnosť a koordináciu očí a rúk, ale aj trpezlivosť, sústredenosť a kreativitu. Materiálové zloženie: drevo. Hmotnosť: 0,10 kg. Veľkosť jedného písmenka: 0,5 cm.
Vypredané
10,90 €

Kreatívna sada Vyfarbi si čarovný les


Vyfarbi si svoj čarovný les podľa fantázie a nechaj ožiť všetky rozprávkové bytosti. Pomocou tejto sady na maľovanie si vytvoríš pekné dekorácie do svojej izby alebo originálny darček pre svojich blízkych a kamarátky. Kreatívna sada pre deti obsahuje: 6 obrázkov s dinosaurami 2 štetce paletu so 6 vodovými farbami
Vypredané
19,90 €

Uši si bábiku Bibi


Uši si bábiku Bibi! Balenie obsahuje všetko, čo je potrebné na šitie - plastovú tupú ihlu, nite, jednotlivé z látky vystrihnuté časti bábiky a návod, ktorý ti ukáže ako môžeš krok za krokom bábiku ušiť. Rozmer: 27 x 27 x 8 cm
Vypredané
14,90 €

Kreatívna sada Terárium pre morské víly


Vytvorte si vlastnú dekoráciu do izby alebo originálny darček pre mamičku, babičku či kamarátku. Táto výnimočná kreatívna sada obsahuje všetko potrebné na vytvorenie vlastného terária pre rozprávkové morské víly. Kreatívna sada pre deti obsahuje: terárium, predlohy morských víl, trblietavé fólie, mušle, tkaniny pre more, náradie, návod
Vypredané
19,90 €

Kreatívna sada Trblietavé morské víly


Morské víly ožijú. Kreatívna sada pre dievčatá obsahuje všetko potrebné na vytvorenie vlastných farebných obrázkov nádherne doplnených o trblietavé dekorácie. Kreatívna sada pre deti obsahuje: 4 obrázky s morskými vílami nálepky 4 farby trblietavého prášku 2 druhy náradia 8 farebných fólií 1 vrecúško s trblietkami návod
Vypredané
19,90 €

Maľovanie pieskom puzzle Mláďatká


Maľovanie mramorovým pieskom Sabbiarelli a hra v jednom. Deti si vytvoria vlastné obrázky zvieratiek - koaly - tučniaky - žirafy - líšky. V balení sa nachádzajú obrázky zvierat a ich mláďať, ktoré deti majú za úlohu priradiť k sebe a vytvoriť páry. Obsah balenia: 6 x pero s farebným pieskom, 8 obrázkov na maľovanie pieskom, 1 malú podložku na maľovanie (25 x 17 cm), 1 ks náradia na maľovanie s pieskom.
Vypredané
24,90 €

Obrázky na maľovanie pieskom Zvieratá v savane


Obrázky ( 5 ks) sú vopred narezané do tvarov. Znázornené zvieratká: plameniak, krokodíl, slon, gepard, žirafa. Nie sú potrebné nožnice ani lepidlo. Deti pomocou náradia na maľovanie pieskom Sabbiarelli postupne odkrývajú časti obrázkov, ktoré potrebujú zafarbiť. Postupným nanášaním farebného piesku na obrázky vznikajú veselé kresby. Piesok nie je súčasťou balenia. Fantázia ako kombinovať farby piesku, je nekonečná. Po dokončení obrázkov môžu byť kresby použité ako pohľadnice alebo ako obrázky na zavesenie na stenu.
Vypredané
8,50 €

Kreatívna sada Vyfarbi si dinosaurov


Vyfarbi si svoje dinosaury podľa fantázie! Kreatívna sada pre deti obsahuje: 6 obrázkov s dinosaurami 2 štetce paletu so 6 vodovými farbami
Vypredané
19,90 €