! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Vzdelávacie hry strana 2 z 5

Haba hra Maunz Maunz


Na svoju značku, nastav sa, choď! Každý chce byť prvý, kto sa zbaví svojich hracích kariet, ale jediný spôsob, ako to urobiť, je mať v ruke správne karty! Prvý hráč, ktorý úspešne skombinoval šťastie a taktiku, aby sa ako prvý zbavil všetkých svojich kariet, získal ako cenu mačku. Cieľom hry je byť prvým hráčom, ktorý získa dve mačky. Obsah: 32 kartičiek pre mačky v 4 farbách, 20 špeciálnych kariet v 4 farbách, 6 mačiek a návod na hru. Vhodné pre deti: od 5 rokov. Filozofia značky HABA je založená na jednoduchom princípe: Deti sú tá najdôležitejšia vec v živote! Vštepovanie základných životných hodnôt, pomoc deťom vich rozvoji a nezávislosti, podpora ich kreativity a predstavivosti nie je úloha len pre rodičov. HABA ponúka hračky a hry špeciálne navrhnuté pre jednotlivé vekové štádiá vývinu detí. HABA rozvíja a stimuluje vnemy, predstavivosť, kreativitu, motoriku, sociálnu hru
Vypredané
9,53 €

Haba spoločenská hra Klan škrečkov od 4 rokov anglická


Do spoločenskej hry clan škrečkou sa môžu zapojiť 1 až 4 hráči. Hra podporuje spoluprácu spoluhráčov, ktorí predstavujú klan škrečkov, ktorí si musia urobiť zásoby jedla skôr, ako opadnú listy zo stromu. Škrečkovia spolupracujú spolu a hrajú oproti ježkovi, ktorý vyhrá, ak listy zo stromu opadnú skôr, ako si škrečkovia uložia zásoby do komôrok s jedlom. Vhodné pre deti: od 4 rokov.
Vypredané
18,01 €

Haba spoločenská hra Šťastné ponožky od 4 rokov


Pomoc! Ponožková príšera sa dostala do skrine. Kto má teraz nájsť v tom chaose 2 rovnaké páry ponožiek? Rýchlo sa deti prehrabujú naraz v kope ponožiek. Ale... tie ponožky sú také podobné. Kto nájde najviac párov? Príšerne rýchla hľadacia hra pre 2 - 6 hráčov. Hra podporuje: rýchlu reakciu a detailné prezeranie. Obsah balenia: 1 ponožkové monštrum, 48 ponožiek (24 párov), 13 štipcov na prádlo, 1 sada herných pokynov. Vhodné pre deti: od 4 rokov.
Vypredané
18,01 €
zľavy Haba

Kartová hra Vytvor si príbeh Janod


Kartová hra Vytvor si príbeh Janod je určená pre deti vo veku 6-12 rokov, pre2-5 hráčov. Balenie obsahuje50 kariet. Cieľom hry je vytvoriť čo najdlhší a najzaujímavejší príbeh. Kartová hra pre deti na vymýšľanie skvelého príbehu ale dajte pozor aby ste nezabudli počas cesty k najdlhšiemu príbehu. Vďaka tejto hre si cibríte pamäť, zlepšujete slovnú zásobu, časovanie, skloňovanie a predstavivosť.
Vypredané
10,58 €

Emócie a pocity s predlohami 20 ks Janod


Drevená edukatívna magnetická hračka pre deti Émocie a pocity Janod je náučná hra pre deti. Úlohou detí v tejto hre je rozoznať samotnú emóciu z priložených kartiet s rôznymi emociálnymi situáciami a následne správne pridávať a spárovať na drevenú dosku magnetické tváričky s emóciami, obliecť im tričko a priradiť k nim správneho smajlíka s emóciou tak, aby ste zmenili univerzálnu podkladovú dosku. Magnetická hra obsahuje 27 magnetiek, 20 ilustrovaných kariet, ktoré zobrazujú rôzne emociálne situácie a 1 magnetickú drevenú dosku. Vhodné pre deti: od 2 - 5 rokov. Rozmer produktu: 32 x 4 x 32 cm. Materiál: drevo a kartón.
Vypredané
28,61 €

Haba box na prenos a pozorovanie hmyzu plast s rúčkou od 3 rokov


Unikátny box pre malých prírodovedcov na pozorovanie živočíchov ako napríklad múch, motýľov, pavúkov, slimákov a iných drobných živočíchov. Objavy nikdy neboli také vzrušujúce a zároveň veľmi poučné. Dierkovaný vrchnák zaručuje trvalý prívod vzduchu a šetrné zaobchádzanie so živočíchmi. Box disponuje pevným držiakom na ľahké uchopenie a prenášanie. Rozmery produktu: 19,5 x 10,5 x 11,5 cm. Materiál: plast.
Vypredané
12,71 €

Haba detská pozorovacia lupa na hmyz s karabínkou od 3 rokov


Perfektné vybavenie pre mladých prieskumníkov. V tejto nádobe je jednoduché pod silnými lupami pozorovať chrobáky, pavúky, listy a ostatné zaujímavé veci, ktoré nájdu v prírode zhora i zdola. Pomocou popruhu s hliníkovou karabínou si deti nádobu môžu pripnúť na bundu alebo batoh. Vhodné pre deti: od 3 rokov. Rozmery produktu: 19 x 13 x 10 cm. Materiál: plast.
Vypredané
12,71 €

Hra Poskladaj 8 zvieratiek


6 kociek, z ktorých je možné postaviť až 8 zvieratiek. Podarí sa to aj vášmu dieťaťu? Kocky sú vyrobené z pevného kartónu, sú tak maximálne bezpečné. Majú nádherné sýte farby.
Vypredané
14,80 €

Hra Navliekame zvieratká


4 zvieratká a 4 farebné šnúrky motivujú deti k manuálnym aktivitám, počas ktorých trénujú svoju jemnú motoriku a koordináciu oko-ruka. Prevliekanie šnúrok je základnou aktivitou na dosiahnutie efektívneho tréningu malých prstov detských rúk. Obsahuje: 4 zvieratká - materiál drevo a lepenka, 4 farebné šnúrky
Vypredané
14,90 €

Haba spoločenská vzdelávacia hra Krajiny sveta


Ktorému štátu patrí vlajka s veľkým červeným kruhom? A ktorý štát má tvar čižmy? V tejto náučnej hre je treba nájsť 51 štátov z celého sveta. Kto spozná štáty s najmenšou nápovedou, vyhrá túto cestu okolo sveta. Napínavá vzdelávacia hra pre 2 - 4 svetobežníkov od 8 rokov. . Na tomto vzrušujúcom svetovom turné musia hráči identifikovať rôzne krajiny podľa ich vlajky, hlavného mesta alebo geografického umiestnenia. Aby sme im pomohli, existujú rôzne indície a žolíkové karty. Dôležité: Čím menej indícií hráč potrebuje, tým rýchlejšie obíde zemeguľu a zvíťazí. Hra obsahuje: 1 veľkoformátový herný plán zobrazujúci mapu sveta, 4 vlajkové mapy, 4 hracie figúry, 59 hracích kariet (51 kariet krajín, 8 kariet žolíkov), 1 hracia kocka, návod na hru. Vhodné pre deti: od 8 rokov. Materiál: kartón
Vypredané
27,55 €

Vedecký set Fosforeskujúce pokusy


Originálny vedecký set poslúži k vytvoreniu až 6 rôznych zmesí, ktoré budú svietiť v tme - napr. lávová lampa, neviditeľný atrament či fosforeskujúci sliz. Hodí sa pre všetky zvedavé deti, ktoré radi objavujú, experimentujú a sú fascinované svetom okolo nás. Obsahom balenia je nádoba, pipeta, štetec, skúmavka, ultrafialová lampa, fosforescenčné a zelené a ružové fluorescenčné farbivo. Práca so sadou prehĺbi detský záujem o fyziku, bude stimulovať rozvoj ich kognitívnych funkcií, ale aj zvedavosť, sústredenosť, vizuálne vnímanie, logické uvažovanie i predstavivosť.
Vypredané
11,90 €

Vedecký set Elektronika mini


Vďaka edukatívnemu vedeckému setu s podrobným ilustrovaným návodom budete postupovať šiestimi na seba nadväzujúcimi aktivitami a vaším cieľom bude vytvoriť svoj vlastný alarm. Obsahom sady sú skutočné komponenty, ako obvodová doska, perforovaný kartónový nákres, kábliky, pružiny, konzola na batérie, zvonček, LED, tranzistory a rezistory, kondenzátor, svetelný senzor či podstavec. Práca so sadou prehĺbi detský záujem o fyziku, bude stimulovať rozvoj ich kognitívnych funkcií, ale aj zvedavosť, sústredenosť, audiovizuálne vnímanie, logické uvažovanie i predstavivosť. Vyžaduje 2 batérie LR06 (AA), ktoré však nie sú súčasťou balenia.
Vypredané
11,90 €

Puzzle na stenu Domáci miláčikovia


Jednoduché puzzle pre deti. Na farebné základne - podložky deti vkladajú 2, 3 alebo 4 dieliky zvieratiek. Obrázky je možné využiť aj ako dekoráciu do destkej izby a zavesiť ich na stenu. Počet dielov: 9 dielov puzzle a 3 podložky 
Vypredané
12,50 €

Moje prvé tvorenie s modelínou


Sada na prvé modelovanie pre deti od 2 rokov. Deti pri modelovaní kreatívne vypĺňajú miesta na obrázkoch z pevného kartónu a dotvárajú tak ich scénu. Veselé časti obrázkov sú odnímateľné, preto je ich možné využívať aj na kombinovanie vlastných dielok z modelovacej hmoty. Balenie obsahuje 100% prírodnú modelovaciu hmotu ktorá nevysychá, neobsahuje glutén a v prípade potreby sú jej farby vodou zmývateľné. Obsah: 4 ilustrované obrázky z pevného kartónu na dotváranie, 13 vyberateľných geometrických častí, 4 modelovacie hmoty v základných farbách, obrázkový návod Vhodné pre deti od 2 rokov.
Vypredané
18,90 €

Prvé šípky Safari


Balenie obsahuje 1 obojstranný závesný terč a 6 ks bezpečných šípok. Veľkosť závesného terča: 60 x 38 cm
Vypredané
19,99 €

Puzzle XXL Objavuj zvieratká


Až tri aktivity v jednej hre! Veľké kruhové puzzle s moderným dizajnom zobrazuje množstvo zvieratiek. Súčasťou balenia sú dve špeciálne lupy v tvare zvieratiek (korytnačka a rybička), ktoré po priložení na plochu puzzle odkrývajú voľným okom neviditeľné zvieratká. Korytnačka odhalí zvieratká na súši, rybka vo vode. Po okraji kruhového puzzle sú zobrazené malé obrázky, ktoré majú deti na obrázku pohľadať. Ciele: rozvoj jemnej motoriky, sústredenia, vizuálneho vnímania a celkových manuálnych zručností. Veľkosť kruhu puzzle - priemer 58cm Obsah balenia: 24 dielov puzzle, 2 lupy
Vypredané
14,90 €

Puzzle na stenu Safari


Jednoduché puzzle pre deti. Na farebné základne - podložky deti vkladajú 2, 3 alebo 4 dieliky zvieratiek. Obrázky je možné využiť aj ako dekoráciu do destkej izby a zavesiť ich na stenu. Počet dielov: 9 dielov puzzle a 3 podložky 
Vypredané
12,50 €

XXL puzzle Pirátska loď


Nádherné veľké puzzle z pevného kartónu deti zaujmú na prvý pohľad. Puzzle má veľmi pekné balenie. Veľký obrázok má rozmer 100 x 70 cm Počet puzzle: 48 ks
Vypredané
17,90 €

Puzzle Tajomstvá na farme


Veľké diely puzzle, ktoré po zložení deti ešte výborne zabavia. Súčasťou balenia je špeciálna lupa s farebnou fóliou, ktorá odhalí skryté obrázky. Obrázok má rozmer 50 x 35 cm Počet puzzle: 24ks Vyrobené z extra pevného kartónu v krásnom balení.
Vypredané
12,50 €