Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Andrea Tompa: A hóhér háza

Počet strán: 444

Väzba: tvrdá

EAN: 9789633106365

Jazyk: maďarský

ISBN: 9633106365

Dátum vydania: 4. júna 2015

Vydavateľstvo:  Libri Könyvkiadó

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 2,8 cm x 20,9 cm x 13,1 cm

A hóhér háza

Autor: Andrea Tompa

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Cena v e-shope: 13,54 
Bežná cena: 14,25 €
Zľava 5%
Rezervácia v kníhkupectve

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: az elején és végén a romániai forradalmat, amely köré úgy épül a mű, hogy közvetlenül egyszer sem ejt róla szót. Felrobban egy világ, ki tudja, mi jön ezután. " (Szilágyi Zsófia, Jelenkor)

"A hóhér háza arra példa, hogy az önmagában is sűrű matéria egy kivételes és fájdalmas szépségű, kiválóan megformált regényben ülepedik le. " (Deczki Sarolta, Élet és Irodalom)

"Fejlődés- és családregény, korrajz, és már-már hátborzongató, a kegyetlenségig elmenő, sokszálú, gazdagon szőtt történet egy családról. Arról, hogy abban a sivárságban, szabadsághiányban, teljes kiszolgáltatottságban hogyan élte túl, vagy "nem élte túl" ez a család azokat az évtizedeket. " (Fekete Vince, Székelyföld)

"Tompa Andrea regénye összetett szimbolikájú, több szinten zajló és sokféleképpen olvasható nagyregény, amely akkurátusan megírt és lezárt, egy mondatba sűrített fejezeteivel már-már bántóan éles, pontos korrajz, fejlődés- meg családregény, könyörtelen szembenézés a közelmúlttal, apákkal, anyákkal és kikerülhetetlenül önmagával is. " (Vida Gábor, Népszabadság)

Második, javított kiadás.

Odporúčame tieto knihy