Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Tokai K. Agnes: Alminahatra titka

Počet strán: 210

Väzba: tvrdá

EAN: 9789638859433

Jazyk: maďarský

ISBN: 9789638859433

Dátum vydania: 1. januára 2010

Vydavateľstvo:  Apostrof

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 1,1 cm x 14 cm x 20 cm

Alminahatra titka

Autor: Tokai K. Agnes

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Cena v e-shope: 9,14 
Bežná cena: 9,62 €
Zľava 5%
Rezervácia v kníhkupectve

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: Dr. Kathy Winsent feltűnően szép egyetemi tanárnő, emellett egyiptológus, és régészeti szaktekintély. Egy reggel nem várt telefonhívást kap egy ismeretlentől, aki segítségét kéri kutatásához a legendás alminahatrai ékszer után. Kathy először szakmai kíváncsiságától vezérelve, később mindinkább az idegen – Richard – iránti vonzalmának engedve, elfogadja az ajánlatot. Négy másik kutatóval kiegészülve összejön a kis csoport, mely megkezdi a keresést Dél-Amerika dzsungeleiben a nyakék és egy titkos tekercs után, mely teljesen felforgatja a tanárnő életét.

Egy rivális kutatócsoport is az ékszer nyomába ered, akik rossz célra akarják felhasználni annak – a hiedelmek szerint – természetfeletti erejét. Kathy számára nem sok menedék van az ismeretlen és félelmetes környezetben, ellenségek veszik körül, s még saját társai között is áruló rejtőzik. Egyedül a feleségét elvesztett Richard szolgál neki támaszul.

A dolgok olyan irányt vesznek, hogy talán már kevés egy földi halandó segítsége. A nyakéknek valóban hatalma van. Megismerünk egy ősi világot, amelyben ez a hatalom tartott rendet, azonban valami véglegesen elromlott. Kibontakozik szemünk előtt a jó és a rossz örök háborúja a szellemvilágban, melynek megoldását mégis csak egy ember tudja szolgáltatni. Az ő erején és döntésén múlik a világ sorsa, s ez az ember Kathy.

Odporúčame tieto knihy