Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Maya Banks: Sóvárgás

Počet strán: 512

Väzba: mäkká, brožovaná

EAN: 9789639574052

Jazyk: maďarský

Pôvodný názov: Rush

ISBN: 9639574052

Dátum vydania: 22. mája 2015

Vydavateľstvo:  Geopen Kiadó

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 3,4 cm x 13 cm x 19,6 cm

Hmotnosť: 0,35 kg

Sóvárgás

Autor: Maya Banks

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Cena v e-shope: 5,23 
Bežná cena: 5,50 €
Zľava 5%
Rezervácia v kníhkupectve

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: Három vonzó, gazdag, sikeres férfi. Három jó barát és üzlettárs, akik hozzászoktak, hogy ők irányítanak a tárgyalóteremben és a hálószobában egyaránt. Az ő történetük szálait gombolyítja, szövi rafináltan a Maya Banks a Mámor-trilógia egy-egy kötetéb

en. Gazdagság és hatalom, üzlet és szex, szerelem a mai romantikus regények Magyarországon is népszerű amerikai szerzőjénél egyáltalán nem zárják ki egymást.

Az első kötet azé a Gabe Hamiltoné, aki mindig mindent megkap, amire csak vágyik. Mégis l

étezik valami, amihez nem juthat hozzá. Pontosabban valaki: a legjobb barátja húga, Mia. A tiltott gyümölcs. Tisztában van vele, hogy sötét tervei a lánnyal egyszer még pokolra juttatják, mégis úgy érzi, eleget várt ahhoz, hogy végre a vágyai szerint

cselekedjen. És Mia sincs másképp. Gyerekkora óta bálványozza a férfit, és bár tudja, hogy sosem lehet elég jó számára, nem tud ellenállni vonzerejének. Magába szippantja a férfi különös világa, ahol nem mindennapi elvárásokkal szembesül. Amikor mindketten felismerik, hogy viszonyuk több izgalmas szexuális kalandnál, már nem tudnak szabadulni a tiltott kapcsolatból. ..

Az erotikus trilógia első darabja lélektani megalapozottságával tűnik ki a népszerű erotikus-romantikus könyvek sorából.

Odporúčame tieto knihy