Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 36 miestach po slovensku
Julia Child: Mastering the art French Cooking
Počet strán: 1300
Väzba: tvrdá
EAN: 9781846143656
Jazyk: anglický
ISBN: 9781846143656
Dátum vydania: 3. marca 2011
Rok vydania originálu: 2011
Vydavateľstvo:  Penguin Books
Orig. vydavateľstvo: 
Rozmery: 9,2 cm x 16,6 cm x 24,8 cm
Hmotnosť: 2,5 kg

Mastering the art French Cooking

Autor: Julia Child

Dostupnosť:
Vypredané
Naša cena: 49,35 
Bežná cena: 51,95 €
Zľava 5%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

O knihe: This isn't just any cookery book. This is Mastering the Art of French Cooking and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child's books are a triumph, and also a trophy . (A. A. Gill, The Times). This is the bestselling classic guide to French cooking with over 1000 clear authentic and delicious recipes for every key French dish from Boeuf Bourguignon to the perfect croissant. And now to celebrate its 50th anniversary Penguin have reset and redesigned the text and there is a special anniversary introduction from Julia Child. Published in time for Mother's Day, this boxset with its two beautiful hardback volumes will become the essential ingredient for any cultivated kitchen.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie