Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Bethan Ryder: New Restaurant Design

Počet strán: 192

Väzba: iná / ostatná

EAN: 9781856696746

Jazyk: anglický

Vydavateľstvo: 

Orig. vydavateľstvo: 

New Restaurant Design

Autor: Bethan Ryder

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Cena v e-shope: 24,65 
Bežná cena: 25,95 €
Zľava 5%
Rezervácia v kníhkupectve

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: New Restaurant Design showcases 45 of the best-designed, most exciting new dining venues around the world. Featured establishments include Patrick Jouin’s Senderens in Paris, Christian Liaigre’s Buddakan in New York and Philippe Starck’s Bon in Moscow. Fans of Bethan Ryder’s earlier books will not be disappointed by this colourful and exciting new survey of the latest projects from the cream of the international design world.

The introduction features interviews with 11 of the world’s most influential interior designers – including Adam D. Tihany, Marcel Wanders, Patrick Jouin and David Collins – who talk about their design philosophy and approach, their favourite eateries and what makes a great restaurant space.

Odporúčame tieto knihy