Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 55 miestach na Slovensku
Bethan Ryder: New Restaurant Design

Počet strán: 192

Väzba: iná / ostatná

EAN: 9781856696746

Jazyk: anglický

Vydavateľstvo: 

Orig. vydavateľstvo: 

New Restaurant Design



Dostupnosť:
Vypredané
Cena v e-shope: 24,65 
Bežná cena: 25,95 €
Zľava 5%

Titul nemáme na sklade a je vypredaný aj u vydavateľa. Pozrite si, či nám zostali posledné kusy v zozname kamenných predajní nižšie.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

New Restaurant Design showcases 45 of the best-designed, most exciting new dining venues around the world. Featured establishments include Patrick Jouin’s Senderens in Paris, Christian Liaigre’s Buddakan in New York and Philippe Starck’s Bon in Moscow. Fans of Bethan Ryder’s earlier books will not be disappointed by this colourful and exciting new survey of the latest projects from the cream of the international design world.

The introduction features interviews with 11 of the world’s most influential interior designers – including Adam D. Tihany, Marcel Wanders, Patrick Jouin and David Collins – who talk about their design philosophy and approach, their favourite eateries and what makes a great restaurant space.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie