Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Annie Kagan: Billy Fingers túlvilági élete

Počet strán: 208

Väzba: tvrdá

EAN: 9786155522239

Jazyk: maďarský

Pôvodný názov: The Afterlife of Billy Fingers

ISBN: 9 786 155 522 239

Vydavateľstvo:  Agave Könyvek

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 1,3 cm x 12,8 cm x 20,5 cm

Billy Fingers túlvilági élete

Autor: Annie Kagan

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Cena v e-shope: 9,77 
Bežná cena: 10,28 €
Zľava 5%
Rezervácia v kníhkupectve

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: Billy Fingers Cohen, a rosszfiú, a pitiáner egykori drogkereskedő és hajléktalan kábítószerfüggő 2004-ben, kórházi kezelése során egy tudatmódosító szer által kiváltott mámoros állapotban kiszaladt egy forgalmas főútra, ahol egy arra száguldó gépkocs

i tüstént halálra gázolta. Hátrahagyott húga hosszú hetekig küzdött a gyásszal, a depresszióval és a mardosó önváddal, és kétségbeesetten próbált valami értelmes magyarázatot találni Billy látszólag eltékozolt életére és tragikus halálára.

Majd pár

héttel a halálos balesete után William Cohen, más néven Billy Fingers, egy tavaszi hajnalon felébresztette Annie húgát. "Súlytalanul sodródom az űrön át, és körülöttem mindenfelé ott csillognak és pislákolnak ezek a fenséges csillagok, holdak és galaxisok. .. És érzem, ahogy védelmezőn körülvesz egy Isteni Jelenlét; egy kedves, szerető, jóindulatú jelenlét. "

Billy tovább folytatódó túlvilági üzenetei példátlan utazásra invitálják húgát a halál utáni élet mennyei boldogságába és számtalan csodáj

ába. Billy mélyenszántó, részletes leírásai az általa bejárt misztikus birodalmakról és az őt váró Emelkedett Fénylényekről, valamint a tőlük kapott bölcsességek gyöngyszemei az ismert halálközeli élményeket messze meghaladó kalandokba avatják be az olvasót.

Billy - amint arra Dr. Raymond A. Moody az előszavában rámutat, miközben magyarázatot kínál a már az ókorban is ismert jelenségre - valójában nem más, mint a "világok között járók", az élők és a holtak birodalma közötti hírvívők egyike.

A Billy Fingers túlvilági élete című könyv bámulatos és letehetetlenül izgalmas, bölcsességekkel, humorral és reménnyel teli története mindörökre megváltoztatja az életről, a halálról és a másvilágról vallott nézeteinket.

Odporúčame tieto knihy