! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Ezoterika strana 291 z 327

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Magická tajemství dávných Čech (-70%)


Propast času ukrývá dosud mnoho nevyřešených otázek, o kterých nevíme, zda na ně někdy naleznou historikové odpověď. Při nedostatku písemných a archeologických materiálů, které marně hledáme, nejsou stále některá bílá místa naší historie objasněna. Pojďme tedy a buďme svědky uplynulých věků, ve kterých se v Čechách vyskytovali čerti, čarodějnice, draci, létající hadi, pekelní psi, trpaslíci, obři, upíři a fexti. Prozkoumáme záhadné hrady, oplývající nevysvětlitelnými jevy a poodhalíme závoj tajemství, obestírající starodávný Vyšehrad, katedrálu sv. Víta a Staroměstský orloj. Setkáme se s doktorem Faustem, Edwardem Kelleym a zúčastníme se napínavého pátrání po bájném Golemovi.
Vypredané
3,65 € 12,17 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Strážny anjel vás potrebuje! (-70%)


Ľudia si zvyčajne myslia, že anjeli sú tu iba na to, aby im pomohli v ťažkých časoch. V tejto inšpiratívnej knihe však angelologička Theolyn Cortensová ukazuje, že strážny anjel je aj vaším radcom a najlepším priateľom vašou spriaznenou dušou! Vysv etľuje, ako spraviť prvý krok a vybudovať si krásny vzťah. Dozviete sa: - ako si vytvoriť plnohodnotný vzťah so svojím strážnym anjelom - ako si vyčistiť starú karmu a zahojiť emocionálne zranenia - ako odpovedať na výzvu strážneho anjela na čin - ak o sa dostať do vyšších dimenzií a stretnúť sa s ďalšími nebeskými pomocníkmi - ako si na Zemi uvedomiť svoj potenciál
Vypredané
3,27 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Buddha medicíny (-70%)


Buddha Medicíny je aspektom stavu osvietenia, ktorého účelom je liečenie chorôb a ich príčin – troch jedov mysle (nevedomosť, pripútanosť, odpor). Thrangu Rinpočhe v knihe poskytuje podrobné vysvetlenie princípov účinkov meditácie na fyzické i duševné zdravie a úplný návod k praxi. Cvičením tejto meditácie je možné rozvinúť schopnosti liečenia seba i druhých.Ctihodný Khenčen Thrangu Rinpočhe sa narodil v tibetskej oblasti Kham v roku 1933 a ako päťročný bol formálne uznaný ako deviata inkarnácia veľkého tulku Thrangu. Je jedným z najuznávanejších majstrov meditácie Mahámudry a veľkým učencom s rozsiahlou znalosťou Dharmy. Známy je predovšetkým vďaka svojej schopnosti jednoducho a zrozumiteľne sprístupniť učenia širokému spektru študentov. Thrangu Rinpočhe je držiteľom a učiteľom línie Karma Kagjü a autorom mnohých kníh a komentárov vydaných na Západe.
Vypredané
3,00 € 10,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tajomstvo Turínskeho plátna (-70%)


Na starom plátne sa uchoval fascinujúci nezreteľný obraz ukrižovaného muža. Túto relikviu, prísne stráženú v talianskom meste Turín, poznáme pod názvom Turínske plátno. Nikto však nevie, odkiaľ plátno pochádza. Nikto netuší, kedy a ako sa na ňom objavil ten záhadný obraz. Je možné, že tvár, ktorú stará tkanina zvečnila, patrila Ježišovi Kristovi? Tí, ktorí tvrdia, že je to tak, uctievajú Turínske plátno ako pravú relikviu. Pochybnosti o pôvode rubáša však pretrvávajú rovnako ako obraz na plátne. Je to jeden z najlepších falzifikátov na svete – alebo zázrak? Prešli stáročia a na túto otázku zatiaľ nikto nedal spoľahlivú odpoveď... Teraz však môže najväčšia záhada v dejinách náboženstiev poskytnúť kľúč k riešeniu súčasných zločinov. Turínske plátno odhaľuje prekvapujúcu súvislosť s vyčíňaním sériového vraha, ktorý svojim obetiam pripravuje ukrutnú, bizarnú smrť. Iba dvaja americkí policajti, ktorí sledujú stopu, čo vedie z Kalifornie až do Vatikánu, môžu tajomstvo Turínskeho plátna odhaliť. No nebude to jednoduché. Sam Christer, autor medzinárodného bestselleru Odkaz kameňov Stonehenge, prichádza s trilerom, ktorý čitateľovi nedá vydýchnuť. Šokujúce dejové zvraty a dramatické akčné scény sa striedajú s vedeckými rébusmi. Najnapínavejší a najinteligentnejší román vo svojom žánri od vydania Da Vinciho kódu.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Toltécke umenie života a smrti (-70%)


Obľúbený duchovný učiteľ Don Migel Ruiz vo svojej najnovšej knihe čitateľov vezme na mystickú cestu inšpirovanú Toltékmi. Vďaka toltéckej múdrosti im predstaví hlbší level duchovného učenia a bdelosti. Don Miguel Ruiz v roku 2002 prekonal takmer smrteľný infarkt, po ktorom bol deväť týždňov v kóme. Práve duchovný zážitok z obdobia, keď bol medzi životom a smrťou, tvorí filozofický základ knihy Toltécke umenie života a smrti. Kým jeho telo ležalo v bezvedomí, Ruiz spoznal ľudí, myšlienky a udalosti, ktoré mu zmenili život – osvetlili mu nekonečný súboj medzi životom a smrťou, v ktorom sme všetci zaseknutí. Na knihe Toltécke umenie života a smrti pracoval vyše desať rokov a teraz pozýva čitateľov na cestu k podstate duchovného učenia. V knihe, ktorá čerpá z jeho celoživotného diela, sa s nami Ruiz podelí o najvnútornejšie úvahy svojho srdca a duše.
Vypredané
2,37 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Skutočné nebo (-70%)


Skutočné nebo je najnovšia kniha odborníčky na záhadné javy Theresy Cheungovej a predstavuje fascinujúcu zbierku príbehov ľudí, ktorí nahliadli do ďalšieho života. Rozprávania obyčajných ľudí, ktorých život sa zmenil po zážitku na prahu smrti alebo po kontakte s duchovným svetom, použila ako svedectvo z prvej ruky pri odpovedi na veľké otázky, aké si aspoň raz položí každý z nás. Čo sa stane, keď zomrieme? Uvidíme ešte svojich blízkych? Existuje život po telesnej smrti? Existuje nebo? Theresa nás učí, ako máme hľadať znamenia duchovnej komunikácie a ako nám zážitky na prahu smrti môžu obohatiť a zmeniť život. Jej kniha nám prináša útechu vo svete zmätku a neistoty a pripomína nám, že na nás čaká niečo oveľa lepšie, než vnímame v tomto pozemskom živote.
Vypredané
3,27 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Cesta Vikingů (-70%)


K tomuto titulu existuje nové vydanie z roku 2008: Cesta VikingůŠkolní výlet do městského muzea, kterého se účastní i spolužáci a přátelé Tom a Líza, je přerušen nezvyklými událostmi. Oba přátelé se náhle ocitnou v osmém století. Dostanou se me zi divoké Vikingy, kteří chtějí získat nejcennější poklad světa. Líza a Tom na cestě za pokladem luští nejrůznější záhady a řeší hádanky a hlavolamy, jejichž správné vyřešení je může přiblížit vždy o krok blíže k pokladu. A pouze chytrost a důvtip ji m umožní vrátit se nakonec do současnosti. Čtenáři mohou oba přátele na jejich cestě provázet. Nejde přitom jen o četbu dobrodružné knihy, protože správné vyřešení každého z čtyřiašedesáti záhad či hlavolamů poskytne čtenáři klíč k následující části příběhu a dalším úkolům a dobrodružstvím. A kdyby bylo nejhůře, jsou na konci knihy pro všechny případy uvedena správná řešení.
Vypredané
2,34 € 7,80 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Spiritizmus és okkultizmus (-70%)


A spiritizmus az a hiedelem, hogy meghalt emberek lelkeivel érintkezni lehet; az okkultizmus a - követői szerint - tudományos módszerekkel nem megmagyarázható jelenségekre vonatkozó "titkos" tanítások gyűjtőneve.
Vypredané
1,44 € 4,80 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Záblesky večnosti (-70%)


Autor hovorí o nich ako o „spoločných zážitkoch na prahu smrti“. Záblesky večnosti je prvá kniha, ktorá sa zaoberá týmto úžasným aspektom vzájomného duchovného prepojenia. Celé rodiny zhromaždené okolo smrteľnej postele blízkeho človeka vidia jasné svetlo z neznámeho zdroja. Niektorí vnímajú jemnú hmlu nad telom matky či otca, ktorý práve zomrel. Ďalší rozprávajú o tom, ako odprevádzali člena rodiny na jeho ceste do neba.... Príbehy v knihe Záblesky večnosti sú prekvapujúce a zároveň upokojujú. Ponúkajú útechu i nádej, vrhajú nové svetlo na tajuplnú cestu, čo nás čaká na konci tohto života.
Vypredané
2,07 € 6,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Numerologie šťastných čísel (-70%)


Kniha uvádí různé možnosti a způsoby numerologických výpočtů, jejichž analýzu vám usnadní přehledné tabulky. Čísla odhalují mnoho zajímavostí o vaší osobnosti, potenciálu, silných i slabých stránkách. Zároveň zjistíte, která čísla jsou pro vás šťastná, a určíte si svou vlastní numerologickou mapu.
Vypredané
2,58 € 8,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kauzu vyhral Boh (-70%)


Prvý raz v dejinách ľudstva sa milióny mužov a žien odvrátili od Boha. Nechcú s ním mať nič spoločné. Ale v minulosti naši predkovia podnikali dlhé a strastiplné púte, aby okúsili posvätnú realitu. Svoje nevšedné zážitky opisovali ako Boha, Brahmana, Nirvánu alebo Tao: náboženstvo definovalo človeka. V súčasnosti sa rady ateistov na celom svete rozrástli a zanovito odriekajú svojskú modlitbu – Boh neexistuje. Vyznačujú sa rovnakým oduševnením ako kresťanskí misionári v časoch horlivého šírenia viery. Kto alebo aký je Boh? Túto otázku skúma Karen Armstrongová nielen v diele História Boha, ktoré jej prinieslo celosvetový úspech, ale v hľadaní pokračuje aj v publikácii Kauzu vyhral Boh. Pritom dochádza k poznaniu, že ľudstvo si v každom čase formulovalo obraz Boha podľa vlastných potrieb. Pre tri monoteistické náboženstvá – židovstvo, kresťanstvo a islam, ale aj pre iné náboženské predstavy platí, že nový obraz Boha sa presadil len vtedy, keď to ľuďom pomohlo v ich každodenných starostiach. Armstrongová sleduje históriu viery od paleolitu až po súčasnosť a ukazuje, že veda a náboženstvo ešte prednedávnom neviedli medzi sebou ľúty boj. Veda však zmenila tón ich dialógu. Zmysel slov ako viera a tajomstvo sa od základu zmenil, takže ateisti aj teisti v súčasnosti hovoria aj premýšľajú o Bohu spôsobom, aký by naši predkovia pokladali za nanajvýš šokujúci. Prečo v súčasnosti nemožno uveriť v Boha? Má Boh budúcnosť aj v ére agresívneho vedeckého racionalizmu? Karen Armstrongová je presvedčená, že ak sa tvorivým pohľadom pozrieme hlboko do minulosti, budeme schopní dospieť k viere, ktorá sa bude vedieť nanajvýš priamo vysloviť k potrebám nášho utrápeného a nebezpečne polarizovaného sveta.
Vypredané
5,37 € 17,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čarodějnictví a magie (-70%)


Naučte se tajné učení kuzelnic a moudrých žen! Astrologie a magie odedávna patří k nástrojům kouzelnic, kouzenlíků a věštců. Autorka, sama moderní čarodějka, načerpala ze starých pramenů, stejně jako z úzké spolupráce s astrology, ale hlavně z vlastních zkušeností bohatství astromagických vědomostí, na nichž se zakládají její obřady. Vyzkoušejte si je sami! Naučte se kouzelné praktiky na každý den.
Vypredané
4,20 € 14,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Učenie majstrov Atlantídy (-70%)


Autor ponúka každému čitateľovi možnosť, aby vedomosti Atlantídy preniesol do svojho každodenného života a tak mal možnosť vykročiť po jednotlivých cestách zasvätenia. Neoddeliteľnou súčasťou knihy je séria samolepiek a kariet s 22 symbolmi atlantídskeho tarotu.
Vypredané
5,91 € 19,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nebe a osud (-70%)


Už 5 000 let - od dob starého Sumeru a Babylónu až dodnes - jsou lidé přesvědčeni, že hvězdy prostřednictvím božské síly utvářejí běh lidských záležitostí a osudů. Vlivem nebeských těles na životy lidí se zabývá astrologie, nejstarší okultní věda, která byla základem pro spoustu současných vědních oborů. Všude, kde se během historie lidstva pěstovalo vědění, byly uctívány Slunce, Měsíc, planety a souhvězdí. Astrologická linie se táhne po celé trvání lidské kultury, od zapadlých uliček v císařském Římě, kde provozovaly svůj podnik všelijaké kartářky, až k vnitřním kruhům světské i církevní moci.
Vypredané
4,08 € 13,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Aktívne vnímanie (-70%)


Kurt Tepperwein v ďalšej zo svojich kníh s názvom Aktívne vnímanie, ktorá má podtitul Kráľovská cesta k slobode a naplneniu, vysvetľuje význam vedomého vnímania pre človeka a učí čitateľa venovať pozornosť všetkým stránkam života. Upozorňuje na to, akým spôsobom vnímame čas, do akej miery chápeme kompletnosť všetkého živého a neživého v našom okolí, aj na to, ako lipneme na zdanlivých istotách.
Vypredané
2,67 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Strategie bohů (-70%)


I v této knize se autor zaměřil na několik námětů, které spojuje svou osobitou, tzv. dänikenovskou metodou. Srovnává například bibli se slavnou Knihou mormonů, základní památkou mormonské církve, o jejímž nadpozemském původu se dodnes traduje živá legenda, poměřuje chrámový komplex Chavín de Huántar v Andách se stavbou jeruzalémského chrámu, rozebírá Ezechielovu knihu ze Starého zákona a pátrá po zbytcích velkých civilizací v džunglích jihoamerického kontinentu. Z nepřeberného množství materiálu i díky autorově tvůrčí invenci se dozvídáme řadu originálních informací.
Vypredané
3,51 € 11,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Objednávame si z vesmíru (-70%)


Ešte stále ste nenašli toho pravého partnera, po akom snívate? Alebo túžite po novom bývaní či lepšej práci? Táto knižka vás naučí plniť si priania. Autorka Bärbel Mohrová vám ukáže, ako si môžete myšlienkami privolať alebo objednať z vesmíru to, po čom túžite. Naučí vás počúvať váš vnútorný hlas, plniť si povinnosti voči sebe samému a pozitívne formovať vlastný život. Knižka plná zaujímavých príbehov a názorných príkladov vám ponúka rady a tipy, ktoré môžete s úspechom využiť v každodennom živote.
Vypredané
2,37 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kryon 4 - Kryonova podobenství (-70%)


Podobenství je definováno jako jednoduchý příběh, který ilustruje nějaké poučení nebo moudrost. V případě Kryonových podobenství jsou to příběhy jednoduché, někdy až dětinské, ale leckdy se skutečný skrytý význam objeví až po opakovaném pročtení. Za prostými údaji, ze kterých se každý příběh skládá, se často skrývá veliké moudro, a ty nejkratší příběhy bývají nejsilnější. Všechny následující příběhy byly předány během živých setkání v přítomnosti stovek účastníků Kryonových seminářů. Některé z příběhů byly již uvedeny v předchozích třech Kryonových knihách, ale mnohé jsou zde představeny vůbec poprvé. I ty, které již vyšly dříve, Kryon nyní pozměnil, aby nám poskytl novou možnost porozumění v současných jasnějších energiích. Nemělo by vás překvapit, že v některých z nich hraje významnou roli humor. Tyto příběhy – nebo „cesty“, jak je někdy Kryon nazývá – jsou vždy zaměřeny na jednotlivé osoby a na to, jak se chovají za určitých okolností. Jak vstupujeme do nového tisíciletí, a do „nového věku“, mluví Kryon o nových darech od Boha. Předává nám do budoucna dobré zprávy a říká, že jsme změnili vibraci planety a tím jsme si tyto nové atributy zasloužili. Tváří v tvář předpovědím plným strachu a zkázy, které vždy přelom tisíciletí doprovází, najednou slyšíme od Kryona něco úplně jiného. Umožnili jsme změnu a tím překonali předpovědi o Armageddonu a konci světa. Jsme Bohem vřele milováni a „stáli jsme frontu“, abychom tu v tento čas mohli být! Kryon je zde, aby svým působením na magnetickou mřížku navázal na naši práci, a při té příležitosti nás informoval a radil nám… a aby každého z nás miloval s takovým procítěním, jaké přichází jen od stvořitele. Obsah 1. Podobenství o jámě s dehtem 2. Wo a místnosti učení 3. Velká chlupatá housenka 4. Chybějící most 5. Otec a syn 6. Sarah a stará bota 7. Dvě skupiny válečníků 8. Jason a jeskyně 9. Vzteklá Jessica 10. Otázky batolete 11. Myška Marla 12. Angenon a Veréhoo 13. Příběh dvou farmářů 14. Angela a její přátelští průvodci 15. Indián David 16. Minulé životy, současné strachy 17. Léčitel John 18. Pět karmických lekcí 19. Aaron a glóbus esence 20. Wo a velká vichřice
Vypredané
4,62 € 15,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dianetika: Pôvodná štúdia (-70%)


Celkovým cieľom Dianetiky je preniesť človeka ponad priepasť iracionálneho a čisto reaktívneho myslenia a odštartovať ho v novej etape konštruktívneho pokroku k jeho najvyššiemu cieľu.
Vypredané
3,90 € 13,00 €

dostupné aj ako:


Veríte v tajomnú silu nadprirodzena? Táto sekcia patrí všetkým, ktorí veria na anjelov, veštenie z tarotu, či chcú prebudiť svoju vnútornú silu a dar liečiť. Mágia, čarodejníctvo a čistenie čakier už skrátka patria k ezoterike. Nájdite opätovné zrodenie osudov duší, či zistite ako voňajú anjeli... U nás sa nebudete báť duchov a vyliečite svoje čakry. Objavte veľké TAJOMSTVO a vychutnajte si Silu prítomného okamihu.

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.

Nájdete tu knihy o astrológii, horoskopy a snáre, knihy o anjeloch, knihy o aure, čakrách, mandalácha  kameňoch, knihy o veštení, tarote a kartách, knihy o mágii a okultizme, knihy o mystike, záhadách a proroctvách, knihy o karme, knihy o feng šuej aj knihy o numerológii.