! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Nejznámější trekkingové trasy na světě (-90%)


Kniha popisuje 29 nejznámějších vysokohorských tras na světě. Jejími autory jsou odborníci zapálení pro vysokohorskou turistiku, kteří popisované trasy osobně prošli. Kniha nabízí okouzlující výlety a možnost podívat se do nádherné přírody.
Vypredané
2,35 € 23,45 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slovensko - turistický průvodce + DVD


S průvodcem Slovenské republiky z řady ROUGH GUIDE znovu objevíte místa kdysi hojně navštěvovaná, později však stále více opomíjená a přehlížená ve prospěch vzdálených přímořských letovisek či slavných lyžařských oblastí Alp. Slovensko nicméně nadále zůstává zemí s bohatou a poutavou historií, kulturou a společenským životem, stejně jako s mnoha přírodními krásami a turistickými zajímavostmi, které z této země tvoří stálý cíl velkého počtu turistů všech kategorií.
Vypredané
1,17 € 23,41 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Středomoří - Jižní Evropa, Tunisko a Maroko


Průvodce z řady Lonely Planet bude vaším spolehlivým pomocníkem. Najdete zde 160 podrobných map zemí, oblastí a měst, nejlepší místa, kde se najíst a ubytovat, slovníček a užitečná slova a fráze, aktualizované informace o jednotlivých zemích, vše o dopravě – od vlaků, přes trajekty až k projížďkám výletní lodí, vše o vízech, hraničních přechodech a směnných kurzech,- kam na horské túry, kde jezdit na kole, surfovat a kam jít na ochutnávku vín.
Vypredané
2,11 € 42,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Egypt - turistický průvodce


Průvodce Egyptem z řady ROUGH GUIDE je nejobsáhlejší kniha svého druhu pojednávající o této zemi. Najdete v ní: Zasvěcené informace o většině památek, od nedávno pyramid v Gíze po Jeskyni plavců v oblasti Gilf Kebir. Podrobné seznamy nejlepších hotelů, restaurací a barů v Káhiře, přímořských letoviscích, údolí Nilu a v odlehlých oázách. Praktické rady ohledně venkovních aktivit od potápění v Rudém moři po výstupy na nejvyšší vrcholy Sinajského poloostrova nebo vyjížďky na velbloudech v Západní poušti. Kvalifikované komentáře o historii Egypta a jeho současné kultuře. Mapy a plány každého regionu. Barevné fotografie známých i méně známých míst.
Vypredané
0,70 € 14,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Austrálie - Lonely Planet


Není na světě mnoho míst s rozmanitější přírodou, než je u protinožců. Od vyprahlého vnitrozemí Uluru po tropickou oblast Kakadu, ze světel velkoměsta do nocí plných zářivých hvězd. Tento průvodce z edice Lonely Planet mapuje celý kontinent lépe než kdokoli jiný – je klíčem k samotnému srdci Austrálie.
Vypredané
2,35 € 46,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Německo, Lichtenštejnsko, Rakousko, Švýcarsko


Někdo tvrdí, že tyto země jsou natolik rozvinuté a přehledné, že před cestou nemusíte plánovat vůbec nic – všechno můžete zřídit až na místě. Jak ví každý zkušený cestovatel, problémy, o kterých jste přemýšleli doma se často ukážou jako nepodstatné a ty, na které jste ani nepomysleli se náhle vynoří v nejméně vhodný okamžik. Tento průvodce slouží k tomu, abyste v pohodě zvládli každou nečekanou situaci a cestování se vám stalo příjemnou zábavou i poučením.
Vypredané
0,94 € 18,75 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Londýn - turistický průvodce - 2. aktualizované vydání


Průvodce Londýnem z řady Rough Guide je aktuální příručka pro návštěvníky představující město jako žádný jiný průvodce. Živé popisy všech pamětihodností a atrakcí od National Gallery až po Windsor. Kritické hodnocení hotelů, restaurací a kaváren všech cenových kategorií. Rozsáhlý přehled nejlepších londýnských obchodů, sportovišť či míst atraktivních pro děti. Zasvěcený výčet hudebních, uměleckých a divadelních událostí a festivalů v hlavním městě. Mapy Londýna a podzemní dráhy.
Vypredané
0,61 € 12,13 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako si nájsť prácu v Európe


Praktický sprievodca po európskych krajinách so zameraním na informácie, ktoré sú nevyhnutné pre tých, ktorí si v niektorej európskej krajine chcú nájsť zamestnanie.
Vypredané
0,07 € 1,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Krušné hory - západ, Chebsko 1:100 000 (-90%)


Další titul z edice turistických map v měřítku 1100 000 zahrnuje Krkonoše, Broumovsko. Leží zde např. Dvůr Králové, Jaroměř, Náchod, Hostinné, Vrchlabí, Rokytnice, Kamienna Góra, Walbrzych...
Vypredané
0,41 € 4,05 €

dostupné aj ako:

Frankfurt plattegrond


Falk Stadtpläne Extra Standardfaltung: Der detailgenaue, aber dennoch übersichtliche Stadtplan ist die ideale Orientierungshilfe in der fremden Stadt. Ob im Zentrum oder im Randbereich, mit dem Falk Stadtplan Extra findet man jedes gesuchte Ziel. Der Plan ist dank seiner Leporello-Faltung sehr leicht zu handhaben. Den Reisenden wird dieser Falk Stadtplan ein unentbehrlicher "Fremdenführer" sein, zeigt er doch neben dem umfangreichen Straßenverzeichnis und den Postleitzahlen auch alle für den Touristen wichtigen Informationen. Die Straßenkarte, 1:150.000 auf der Rückseite des Stadtplanes, bietet zusätzlich noch interessante touristische Hinweise für die Umgebung der Titelstadt. Nebenkarten sind für einen schnellen Zugriff geschickt im Beiheft platziert und zeigen Detailinformationen zum Innenstadtbereich, bilden Übersichten zum Thema Öffentlicher Nahverkehr ab und geben wertvolle Auskünfte zu den Postzustellbezirken. Mit dem Falk Stadtplan Extra haben Sie also alles Wichtige stets im Blick.
Vypredané
2,59 € 2,73 €

dostupné aj ako:

Walks in Bratislava - An illustr. guide


Publikácia vám ponúka podrobný itinerár piatich prechádzok, počas ktorých uvidíte to najhodnotnejšie, čo by v Bratislave mal vidieť a poznať každý jej obyvateľ i návštevník: Bratislavský hrad i hrad Devín, okolie Dunaja, a predovšetkým architektonický klenot – historické centrum. Nebudú pred vami defilovať len budovy, neunavíte sa množstvom nezáživných informácií, ale spoznáte aj významné osobnosti, ktoré tvorili dejiny mesta, zaujímavých ľudí, ktorí kráčali tými istými ulicami, ľudí, ktorí tie nádherné budovy projektovali, stavali alebo v nich bývali. V porovnaní s inými knihami tohto typu tu dostali väčší priestor legendy a povesti, ktoré sa viažu k Bratislave.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Városról városra


A színes képekkel illusztrált könyvecskében a világ legizgalmasabb helyeivel ismerkedhetünk meg - Párizstól Washingtonig, Delhitől Kairóig. A kötet térképeket és hasznos utazási tanácsokat is taralmaz.
Vypredané
5,09 € 5,36 €

TS Bratislava - Staré mesto - slov.


Turistický sprievodca z edície Poznávame Slovensko predstavuje Bratislavu a najmä jej Staré Mesto ako mimoriadne zaujímavú stredoeurópsku lokalitu z hľadiska histórie, architektúry, kultúry a umenia.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Trenčín a okolie


Publikácia Trenčín a okolie z edície Poznávame Slovensko má charakter historicko-vlastivedno-turistického sprievodcu. Obsahuje základnú charakteristiku prírodných pomerov mesta a okolia, podrobnú charakteristiku histórie mesta, turistické opisy Staré ho mesta a jeho najvýznamnejších kultúrno-historických pamiatok, najkrajšie prechádzky v starom centre mesta počínajúc Trenčianskym hradom a pokračujúc všetkými mestskými časťami. Súčasťou sprievodcu je aj charakteristika zaujímavých turistických lok alít v okolí Trenčína. Záver tvoria najkrajšie pešie a cykloturistické trasy v okolí Trenčína a praktické informácie pre návštevníkov.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

TS D Slovensko - tal.


Cieľom turistického sprievodcu je predstaviť Slovensko ako zaujímavú krajinu z hľadiska prírody, histórie, architektúry, kultúry, umenia, rekreácie a športu. V jeho úvode je Slovensko všeobecne charakterizované podľa jednotlivých tém, ktoré zaujímajú každého návštevníka akejkoľvek krajiny. Sprievodca ďalej vedie po jednotlivých mestách a regiónoch Slovenska, pričom ponúka tipy (označené osobitnými symbolmi) na návštevu najatraktívnejších lokalít danej oblasti. Na konci každej kapitoly možno nájsť kontakty na informačné kancelárie, ktorých pracovníci radi poskytnú ďalšie informácie. Verzia v talianskom jazyku
Vypredané
8,50 € 8,95 €

TS Bratislava - Staré mesto - poľ.


Turistický sprievodca z edície Poznávame Slovensko predstavuje Bratislavu a najmä jej Staré Mesto ako mimoriadne zaujímavú stredoeurópsku lokalitu z hľadiska histórie, architektúry, kultúry a umenia. Obsahuje základnú charakteristiku histórie mesta a jeho najvýznamnejších kultúrno-historických pamiatok. Najväčší priestor je venovaný historickému centru Bratislavy. Podrobný opis ulíc a námestí, ktoré tvorili kostru stredovekého mesta, sleduje jednotlivé pamiatky a zaujímavé miesta formou prechádzky. Orientáciu uľahčujú prehľadné plániky. Nechýbajú ani tipy na návštevu najatraktívnejších pamiatok a praktické informácie pre návštevníkov. Verzia v poľskom jazyku.
Vypredané
8,50 € 8,95 €

TS D Slovensko - špan.


Cieľom turistického sprievodcu je predstaviť Slovensko ako zaujímavú krajinu z hľadiska prírody, histórie, architektúry, kultúry, umenia, rekreácie a športu. V jeho úvode je Slovensko všeobecne charakterizované podľa jednotlivých tém, ktoré zaujímajú každého návštevníka akejkoľvek krajiny. Sprievodca ďalej vedie po jednotlivých mestách a regiónoch Slovenska, pričom ponúka tipy (označené osobitnými symbolmi) na návštevu najatraktívnejších lokalít danej oblasti. Na konci každej kapitoly možno nájsť kontakty na informačné kancelárie, ktorých pracovníci radi poskytnú ďalšie informácie. Verzia v španielskom jazyku
Vypredané
8,50 € 8,95 €
  • 5 /5

TS Bratislava - Staré mesto - franc.


Turistický sprievodca z edície Poznávame Slovensko predstavuje Bratislavu a najmä jej Staré Mesto ako mimoriadne zaujímavú stredoeurópsku lokalitu z hľadiska histórie, architektúry, kultúry a umenia. Obsahuje základnú charakteristiku histórie mesta a jeho najvýznamnejších kultúrno-historických pamiatok. Najväčší priestor je venovaný historickému centru Bratislavy. Podrobný opis ulíc a námestí, ktoré tvorili kostru stredovekého mesta, sleduje jednotlivé pamiatky a zaujímavé miesta formou prechádzky. Orientáciu uľahčujú prehľadné plániky. Nechýbajú ani tipy na návštevu najatraktívnejších pamiatok a praktické informácie pre návštevníkov.
Vypredané
8,50 € 8,95 €

TS Bratislava - Staré mesto - rus.


Turistický sprievodca z edície Poznávame Slovensko predstavuje Bratislavu a najmä jej Staré Mesto ako mimoriadne zaujímavú stredoeurópsku lokalitu z hľadiska histórie, architektúry, kultúry a umenia. Obsahuje základnú charakteristiku histórie mesta a jeho najvýznamnejších kultúrno-historických pamiatok. Najväčší priestor je venovaný historickému centru Bratislavy. Podrobný opis ulíc a námestí, ktoré tvorili kostru stredovekého mesta, sleduje jednotlivé pamiatky a zaujímavé miesta formou prechádzky. Orientáciu uľahčujú prehľadné plániky. Nechýbajú ani tipy na návštevu najatraktívnejších pamiatok a praktické informácie pre návštevníkov. Verzia v ruskom jazyku.
Vypredané
8,50 € 8,95 €

Čo by to bolo za cestovateľa bez správnej výbavy? Medzi tú základnú nepatria len turistické palice, topánky a batohy. Naša ponuka obsahuje nekonečné množstvo publikácií, ktoré sa stanú vašimi vernými pomocníkmi nech idete kamkoľvek. Plánujete výlet autom po Európe? Alebo len neviete kam vyraziť za cykloturistikou, vodnými športami či lyžovaním? Nechajte sa inšpirovať našimi mapami a bedekrami a nájdite tie najvhodnejšie trasy pre veľkých i malých turistov.

Kto povedal, že zážitky nie sú na predaj? Ak patríte medzi aktívnych dovolenkárov oceníte najmä našich sprievodcov. Objavte neznáme zákutia známych miest alebo si splňte cestovateľský sen a vyberte sa do niektorej z exotických krajín. Jednoducho zažite s našimi titulmi tie najkrajšie prázdniny doma i vo svete.

Naučte deti geografiu hrou. Máte doma zvedavého školáka, ktorý túži po úspechoch na hodinách zemepisu? Podarujte mu nový atlas sveta alebo zaujímavý cestopis plný farebných fotografií. Po večeroch si potom s našimi mapami naplánujte rodinný výlet po najbližšom okolí. Navštívte starobylú zrúcaninu hradu, ZOO či neďaleký národný park. Naučte deti turistické značky a neskôr vám pomôžu zdolať aj Vysoké Tatry.

Chcete mať doma kúsok sveta? Nenechajte si ujsť obrazové publikácie približujúce nádhernú prírodu, mestá či pamiatky blízkych i ďalekých krajín. Tu so svojimi krásami, samozrejme, nezaostáva ani Slovensko. Aspoň jedna kniha o našej domovine by nemala chýbať v žiadnej rodinnej knižnici, súhlasíte?