Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

David Alderton: Kutyatár

Počet strán: 176

Väzba: tvrdá

EAN: 9789632443256

Jazyk: maďarský

Pôvodný názov: The Dog Selector

ISBN: 978-963-244-325-6

Dátum vydania: 27. apríla 2012

Číslo vydania: 1

Vydavateľstvo:  Scolar Kiadó

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 1,9 cm x 25,7 cm x 29,9 cm

Kutyatár

Autor: David Alderton

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope

Cena v e-shope: 4,74 
Bežná cena: 4,99 €
Zľava 5%
Rezervácia v kníhkupectve

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: Ha kutyát szeretnénk, nem könnyű eldönteni, melyik fajtát válasszuk a hatalmas kínálatból. Honnan tudhatnánk, hogy kedvencünk nem ugat-e állandóan és zavarja a szomszédokat, hogy kijön-e a családban élő gyerekekkel, hogy mennyi ápolást igényel a bundája, vagy hogy nem leszünk-e allergiásak a szőrére? Ez a kötet minden szükséges információt megad a benne ismertetett 130 fajtáról, így a könyv áttanulmányozása során megtalálhatjuk a hozzánk illő kutyát, és a legfőbb tudnivalók birtokában hozhatjuk meg döntésünket.

Mindenki találhat az életstílusának megfelelő kutyát, függetlenül attól, hogy a leendő gazda hangos társasági ember vagy csendes, elmélkedő típus; örökmozgó vagy kanapénehezék; szereti a hosszú sétákat vagy inkább a családdal játszik a parkban.

A könyv minden elképzelhető típusból bemutat néhány fajtát a pátyolgatható ölebektől az állandóan szerepelni vágyó kutyákig, és elég tudnivalót tartalmaz, hogy kiválaszthassuk magunknak a leginkább hozzánk illő házi kedvencet.

-A könyv végén található kutya- és gazdaválasztó táblázat segít egyszerűen megtalálni a gazda életstílusának megfelelő kutyát.

-Az egyes kutyafajtákról szóló leírások kitérnek a személyiségjegyekre, a méretre, a mozgásigényre, az ápolási igényre és az esetleges egészségügyi problémákra.

-200 kiváló minőségű, magyarázatokkal ellátott fénykép mutatja be az egyes fajták legfontosabb külső jellemzőit.

Odporúčame tieto knihy