! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Kreslenie, maľovanie strana 8 z 14

Skicář: Naučte se kreslit pravou mozkovou hemisférou


Cvičebnice, díky které začnete skutečně kreslit. Abyste se naučili kreslit, nestačí o tom jen číst knihy musíte především trénovat a cvičit. A právě proto vznikl skicář Naučte se kreslit pravou mozkovou hemisférou. I když perfektně doplňuje stejnojmennou knihu, která je zaměřena spíše teoreticky, můžete jej zcela jistě použít i samostatně. Jedná se o soubor desítek úloh a cvičení, které vás provedou každou z pěti základních dovedností kreslení: vnímání hran, vnímání mezer (prostorů), vnímání vztahů, vnímání světel a stínů a vnímání celku. Kniha vám poskytne vše, co budete ke kreslení potřebovat, včetně naskenovaných fotografií a kreseb jiných autorů k obkreslování. Stačí vám základní kreslicí pomůcky jako tužka a guma a můžete se vydat na cestu k lepším kresbám. Pokud nemáte knihu od autorky Betty Edwardsové Naučte se kreslit pravou mozkovou hemisférou, doporučujeme ji zakoupit spolu se skicářem, protože vám poskytne vysvětlení, proč které cvičení vlastně děláte, a rovněž vám podrobně vysvětlí sílu, která se ukrývá ve vaší kreativní pravé hemisféře a také jak tuto sílu uvolnit. Kombinace obou knih je mocným nástrojem pro všechny, kteří se chtějí naučit kreslit nebo jen chtějí uvolnit svou kreativitu.
Vypredané
16,72 € 17,60 €

365 kreatív nap


A 365 kreatív nap olyan inspiráló kiadvány, amely kreativitásra buzdít, és fellobbantja benned a művészetek iránti szenvedélyt. Lorna Scobie szakértő bevezet a kalligráfia és a tónusozás rejtelmeibe, megismerteti veled a perspektívákat és a portrérajzolás titkait, valamint különböző minták tervezésére bátorít. Ezekkel a változatos feladatokkal fejlesztheted készségeid, és rálelhetsz saját művészeti stílusodra. A különböző eszközökkel és anyagokkal való kísérletezés és az improvizálás révén a szerző azt is bemutatja, hogy a rajzolás nem feltétlenül félelmetes dolog - csak arra a bizonyos kezdőlökésre van szükség. Lehetsz kezdő, haladó vagy akár mesterfokon is űzheted a rajzolás művészetét, a 365 kreatív nap garantáltan beindítja a fantáziád, és nap mint nap alkotásra ösztönöz.
Vypredané
14,71 € 15,48 €

Elmetágító rajzolás


Hogyan válhat bárki alkotóvá? Ha belelapozol a könyvbe, úgy gondolhatod, hogy ez a könyv a tanítóknak szól és nem neked. Tévedsz. Bár a könyv szövegezése valóban az iskolai alsós rajztanításra utal, a feladatok bárkit felkészítenek a rajztanulásra, így aztán ezt a könyvet a szülőknek és a rajzolni vágyó felnőtteknek is szánjuk. A könyv leginkább abban tér el más rajzkönyvektől, hogy nem azt mondja, csináld utánam, hanem elmagyarázza, hogy mit, hogyan, miért tegyél. Például, hogy hogyan húzz egyenes, szabadkézi vonalat. … és satírozni tudsz már? Tudod, hogy valószínűleg te is rosszul használod a színes ceruzát? Szeretnél megismerni egy olcsó és mégis szenzációs rajzeszközt? Ha igen, ismerkedj meg az ágszénnel! Hallottál már a viaszkarcról? Tudod, mi az az olajpasztell? Érdekel, hogy hogyan lehet a gombos vízfestékekkel is szépen festeni? Melyik a papír jobb és bal oldala? Ha a papírod a vízszintes asztalon fekszik, lehet-e egy vonal függőleges rajta? Hogyan lehetséges, hogy Pinokkió nagyobb a képen, mint a templomtorony? Létezik-e piros festék? Mit árul el nekünk egy felület textúrája? Erről és még sok másról szól az Elmetágító legújabb könyve. …de szándékunk szerint leginkább arról, hogy miért lenne jó, ha minél több gyerek megtanulna rajzolni.
Vypredané
18,35 € 19,32 €

Official Five Nights at Freddy's Coloring Book


Five Nights at Freddy's fans won't want to miss this awesome colouring book - colour in scenes featuring all of your favourite FNAF characters. Based on the bestselling horror video game series Five Nights at Freddy's, this colouring book is packed full of terrifyingly wonderful scenes for FNAF fans to colour in and enjoy. From Chica and Foxy to Freddy himself, this Five Nights at Freddy's extravaganza has 96 pages of colouring fun perfect for any Freddy Fazbear's Pizza super fan!
Vypredané
13,25 € 13,95 €

A rajzolás alapjai


Mindenki megtanulhat jól rajzolni, amennyiben elég lelkes és kitartó hozzá. Ez az állítás a kiindulási alapja kötetünknek, amely átfogó és kifejezetten gyakorlatias útmutatóként szolgál azok számára, akik ezt a célt tűzték ki maguk elé, bármilyen képességekkel rendelkeznek is kezdetben. A gyakorlás és a fejlôdés megannyi lehetőségét mutatjuk be, sokféle témakört érintve, legyen az csendélet, állat- vagy növényrajz, tájkép, alakos ábrázolás vagy akár portré. A példákat úgy válogattuk össze, hogy a rajzkészségek és rajztechnikák lehetô legszélesebb körét öleljék fel, különös tekintettel a perspektivikus ábrázolás és a kompozíció kérdéseire.
Vypredané
15,30 € 16,10 €

Creative Calligraphy


Master beautiful alphabets in this neatly presented, interactive volume. Learn all about pen angles, letter width and height and letter and word spacing. Study the step-by-step sequences to see how each letter is formed. Each alphabet is shown complete with numbered arrows so it is easy to crack the order in which to place each stroke. Beautiful calligraphic lettering is guaranteed. Once you have studied the how-tos, turn to the high-quality, woodfree skill-building practice pages and have a go! Each practice page is pre-ruled and assisted with stroke-by-stroke letters to help you get started. Once you have mastered a script, use the decorative borders to add your personal touch to everything from invitations, scrapbooks, bullet journals and more.
Vypredané
17,09 € 17,99 €

Kresbičky lehkou rukou


Chtěli jste někdy něco vyjádřit vtipným obrázkem a nepodařilo se vám to? Chcete umět lehce a výstižně nakreslit drobné kresbičky téměř čehokoliv? Podle našich vzorů to zvládnete! V knize najdete 1200 obrázků a další si pak přidáte už sami! S pomocí vyzkoušených ilustračních technik profesionálních japonských umělců se naučíte jednoduchými tahy nakreslit, na co si jen vzpomenete! Knížka je vhodná pro malé i velké kreslíře, kteří se nechtějí zabývat studiem anatomie, perspektivy, stínování, odměřování a dalšími výtvarnými disciplínami. Je pro všechny, kteří chtějí mít z kreslení hlavně radost.
Vypredané
5,90 € 6,21 €

You Will be Able to Draw Manga by the End of this Book


The perfect book for any budding manga artist! Learn to draw manga from scratch, and get a crash course in creating your own characters, worlds and stories with the help of this guided sketchbook. Get started with easy step-by-step instructions for drawing manga facial features and bodies. Next, put your new-found drawing skills into practice, with guidance on developing a scene and planning your storyline. There's plenty of open space in each section to fill with your sketches, along with advice on the best materials to use, and expert tips on perfecting your technique throughout. In no time at all, you will gain the skills and confidence needed to start creating your very own manga.
Vypredané
18,95 € 19,95 €

A rajzolás alapjai


Mindenki megtanulhat jól rajzolni, amennyiben elég lelkes és kitartó hozzá. Ez az állítás a kiindulási alapja kötetünknek, amely átfogó és kifejezetten gyakorlatias útmutatóként szolgál azok számára, akik ezt a célt tűzték ki maguk elé, bármilyen képességekkel rendelkeznek is kezdetben. A gyakorlás és a fejlődés megannyi lehetőségét mutatjuk be, sokféle témakört érintve, legyen az csendélet, állat- vagy növényrajz, tájkép, alakos ábrázolás vagy akár portré. A példákat úgy válogattuk össze, hogy a rajzkészségek és rajztechnikák lehető legszélesebb körét öleljék fel, különös tekintettel a perspektivikus ábrázolás és a kompozíció kérdéseire.
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Jobb agyféltekés rajzolás - A kreativitás és a művészi magabiztosság fejlesztésének új útja


Amikor elmélyülünk egy alkotási folyamatban, lelkünk megkönnyebbül, kiszabadul a mindennapi gondok szövevényes hálójából. A rajzolás, az alkotás - mindegy, művészi-e vagy sem - az emberi lélek egyik legősibb kifejezési módja. A gyermek természetes önkifejezési eszköze a rajz, amelynek segítségével rácsodálkozik a külvilág sokszínűségére, és bensője mély tartalmaira is. Felnőttként kedvünket szegi a számos kudarc, amivel "műveinket" illették. Ha bátorságunkat összeszedve mégis rajzolni kezdünk, elkeserít bennünket a felismerés, hogy kezünk nincs a biztos mozdulatok, kellő technikák birtokában. A tizenhárom nyelvre lefordított Rajzolás a jobb agyféltekével c. könyv a maga 2,5 millió eladott példányával a világ legszélesebb körben alkalmazott rajztankönyve. Nem pusztán rajztechnikákat, hanem egy új látásmódot tanít, melynek áldásos hatását életünk más területein is tapasztalhatjuk. Segít abban, hogy elszakadjuk korábbi megrögzött sémáinktól, és új megoldások felé tekintsünk. A könyvben szereplő gyakorlatok összetett hatása azt a célt szolgálja, hogy növelje az önbizalmat a döntéshozatalok és a problémamegoldások során. A kreatív, gondolkodó emberi agy potenciális ereje szinte végtelennek tűnik. A rajzolás segíthet abban, hogy tisztában legyünk ezzel az erővel, és másokkal is tudassuk. A gyakorlatokon kívül további fontos kérdésekről olvashat: - Az agykutatás rajzolással kapcsolatos legújabb eredményei - A rajztechnikák alkalmazásának lehetőségei a vállalatok és iskolák számára - Önkifejezés a rajzoláson keresztül - Túllépés a fekete-fehér rajzoláson a színek felé - Részletes tanácsok, hogyan alkalmazhatjuk a rajzolás öt alapkészségét a problémamegoldásban. Ez a hihetetlenül sikeres könyv milliókat tanított meg rajzolni, és Önnek is segíteni fog.
Vypredané
13,76 € 14,48 €

50 téma a kreatív rajzoláshoz


A szerző 50 érdekes témát mutat be, embereket, állatokat és a lakásban fellelhető mindennapi használati tárgyakat melyek mindegyike kitűnő témaként szolgálhat az alkotni vágyóknak. A témák könnyedén követhetők, mert lépésekre vannak bontva. Mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb feladatot, mivel a könyv egyesíti a kezdőknek szóló jó tanácsokat a tapasztaltabb rajzolóknak szánt, nagyobb kihívást jelentő témákkal. Így nemcsak kikapcsolódást nyújt, de a fejlődést is biztosítja.
Vypredané
7,66 € 8,06 €

Learn the Script 1


From Arabic and Japanese to Hebrew, Javanese and Cherokee, explore 26 unique scripts and alphabets with Lonely Planet - and learn to write local proverbs with our calligraphy tutorials. For each script you'll discover its history and roots, how and where it flourished, and gain insight into other people, places, cultures and traditions throughout the world. We'll then tell you how to use the script and the easiest handwriting techniques to make it look authentic. Accompanying each script is local proverb and a calligraphy tutorial with a blank page so you can easily recreate the sentence in your own hand. Scripts include: Arabic - from Africa and the Middle East Vai - from Sierra Leone and Liberia Hangul - from Korea Japanese Hanunoo - from the Philippines Tamil and Sinhalese - from Sri Lanka Tibetan Georgian Cyrillic - from Belarus, Georgia, Russia and Ukraine Mongolian Tifinagh - from north Africa Hebrew and Syriac - from the Middle East About Lonely Planet: Lonely Planet is a leading travel media company and the world's number one travel guidebook brand, providing both inspiring and trustworthy information for every kind of traveller since 1973. Over the past four decades, we've printed over 145 million guidebooks and grown a dedicated, passionate global community of travellers. You'll also find our content online, on mobile, video and in 14 languages, 12 international magazines, armchair and lifestyle books, ebooks, and more.
Vypredané
13,25 € 13,95 €

How to Embroider Almost Everything


How to Embroider Almost Everything is an inspiring, fun, and sophisticated collection of 500+ stitch motifs from embroidery designer Wendi Gratz that offers a fresh new take on embroidery. Get a detailed checklist of everything you'll need to embark on your stitch journey: threads, needles, fabric, and more. Find step-by-step tutorials for essential stitches and other techniques for creating the motifs, plus answers to common questions and invaluable tips and tricks. Explore an amazing 500+ modern motifs for almost everything, including people and pets, trees and flowers, everyday objects, food, home, and more. Either re-create the motifs exactly as shown using the accompanying templates and stitch guides, or give them your own creative spin by changing details and colors to suit your own style. How to Embroider Almost Everything helps you take your first steps to embroidering to your heart's content and creating beautiful drawings with needle and thread! Each book in the Almost Everything series offers readers a fun, comprehensive, and charmingly illustrated visual directory of ideas to inspire skill building in their creative endeavors.
Vypredané
21,80 € 22,95 €

FORTNITE Official How to Draw


Draw your favorite Outfits, vehicles, weapons, and more with Epic Games' first official how to draw book, including tips to make your sketches as epic as your in-game achievements and featuring the authentic Fortnite holographic seal. Learn how to draw 35 of the game's most popular icons - including Outfits, weapons, building materials and vehicles. In easy-to-follow stages, you'll go step-by-step from rough sketch to detailed finish. INCLUDES: * 16 iconic Outfits * 8 fearsome weapons * The craziest in-game vehicles * Drawing guide * Top art tips, including advanced shading and texture techniques Whether you're a complete novice or an experienced artist, this book will inspire you to pick up a pencil and get sketching! LET'S GO!
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Nauč se kreslit 1


Naučit se kreslit může být jednodušší a zábavnější, než si myslíme – zvlášť pokud děti postupují podle jednoduchých návodů, které nabízí tato knížka. Kluci a holky všech věkových kategorií objeví, že vše kolem nás lze nakreslit pomocí základních geometrických tvarů. Vzory jsou různě složité, takže vyhoví zručnosti každého dítěte. Knížka navíc obsahuje vysvětlení základních pojmů, například barevného spektra. Dobrou pomůckou může být i rodičům a učitelům. Kniha je vhodná pro děti od 4 let.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Kreslení anime


Nejlepší průvodce kreslením anime jak kreslit originální postavy podle jednoduchých předloh. Naučte se pomocí základních předloh a tvarů vytvořit bezpočet různých anime postav. Slavný kreslíř Christopher Hart vás krok za krokem provede konstrukcí hlavy, těla a detailů, které dodají vašim postavám originální vzhled. Díky podrobným instrukcím zvládnete kresbu klasických postav školáků a školaček, puberťáků, zloduchů, humorných charakterů, fantasy postav a mnoha dalších. Jednoduché návody vám pomohou se základy a budou inspirací pro detailní dotvoření celkové vizáže hrdinů. Proč začínat s prázdným papírem, když můžete využít jednu z předloh v této příručce? Pro začínající umělce i ošlehané profesionály je tvorba originálních postav jednou z nejzábavnějších částí kresby anime. Tak se do toho pusťme. Kreslení originálních postav ještě nikdy nebylo tak jednoduché!
Vypredané
17,65 € 18,98 €

Kreslení přírody


Už jste někdy pocítili ten klid při procházce lesem či vzrušení z kupících se bouřkových mraků na pláži? Výtvarná díla nám umožňují podobné momenty zachytit a sdílet s ostatními. V praktické příručce Kreslení přírody vám Mark a Mary Willenbrinkovi zábavným a přátelským stylem výuky představí, jak realisticky zachytit svět kolem vás. Naučíte se kreslit vodu a odraz ve vodě, sníh, led, pohoří, různé druhy stromů a mraků, přírodní jevy, jako blesk nebo tornádo, vodopád a v neposlední řadě také zvířata, protože ta do přírody samozřejmě nezbytně patří. Bude vám stačit malý formát papíru, nemusíte se bát velkých ploch. Tím, že se ke kreslení používají jen tužky o různé tvrdosti, získáte perfektní povědomí o stínování a principech světla a stínu nezbytně potřebných pro různé druhy kresby a malby. Kniha vám pomocí jednoduchých příkladů poskytne důležité základy pro vaši budoucí tvorbu. Naučíte se, jak v praxi fungují známé koncepty, jako je perspektiva a kompozice, a spoustu dalšího.
Vypredané
15,47 € 16,28 €

Malování zvířátek na kameny


V této knize na vás čeká svět plný fantazie, kreativity a spousty malých stvoření. Malování na kameny nemůže být jednodušší. Nepotřebujete drahé materiály ani nemusíte umět složité techniky. Stačí kámen, barvy, představivost a tato kniha. Pak už se snadnými postupy krok za krokem naučíte vykouzlit z oblázků všechna možná živá stvoření, včetně ptáků, broučků, ryb, hadů, obojživelníků a savců.
Vypredané
12,45 € 13,11 €

Az akvarellfestés kis könyve


Az akvarellképek légies áttetszőségük és a lazúros rétegek adta mélységük által váltak népszerűvé. A szerző ebben a kis könyvben bemutatja az akvarellfestés alapjait és sajátosságait, például a fehér színű területek kihagyását, valamint a világostól a sötét felé haladó festést. Tömören, sok példával és fázisfotóval ismerteti a legfontosabb technikákat, a különböző anyagokat és segédeszközöket, miközben kis feladatokkal teszi megfoghatóbbá a témát. Mindegyik feladatnál összehasonlító táblázatot találunk, ami a legnevesebb festékgyártók (Schmincke, Winsor & Newton, Royal Talens) színmintáit tartalmazza. Gyakorlati tanácsadónkkal szeretnénk megkönnyíteni a kezdő akvarellfestők első lépéseit, hogy néhány egyszerű technikai fogás elsajátításával sikeresek legyenek.
Vypredané
7,05 € 7,42 €

Vitajte v našej kategórii "Kreslenie, maľovanie", kde nájdete bohatý výber kníh pre začiatočníkov, pokročilých aj profesionálnych umelcov. Naše knihy ponúkajú detailné návody a techniky na kreslenie a maľovanie, ktoré vás inšpirujú k tvorbe vlastných diel. Či už máte radi klasické maľovanie, akvarel, olej alebo sa chcete naučiť kresliť, naše knihy vám poskytnú všetky potrebné informácie a tipy.

V našom e-shope nájdete tie najlepšie knihy o kreslení a maľovaní. Ponúkame širokú škálu titulov od renomovaných autorov a umelcov v slovenskom, anglickom a iných jazykoch. Každá kniha v tejto kategórii je určená na to, aby vám pomohla rozvíjať a zlepšovať vaše schopnosti a techniky v kreslení a maľovaní.

Kreslenie a maľovanie sú nielen zaujímavé a tvorivé koníčky, ale tiež skvelý spôsob, ako relaxovať a vyjadriť svoje emócie a nápady. Naše knihy sú ideálne pre každého, kto chce vytvoriť niečo krásne, či už pre seba alebo ako darček pre blízkych