! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Futbal, hokej strana 26 z 33

Kluby NHL 2013


Autoři Roman Jedlička, Karel Knap a Jak Velart se zaměřili na popsání těch nejdůležitějších událostí, které se v jednotlivých klubech odehrály. Pro čtenáře je ale popsali včetně zákulisních důvodů, které k oněm událostem vedly. Zároveň velmi fundovaně nastínili možné důsledky, které z nich mohly vyplynout. Čtenáři si tedy mohou přečíst o důležitých trejdech a jejich pozadí, o ekonomických i personálních poměrech v jednotlivých organizacích NHL. A díky této knize si například mohou tipnout, jak se klubům či jejich oblíbeným hráčům může v blízké i té o něco vzdálenější budoucnosti dařit. Kluby NHL 2013 doplňují nádherné záběry z hokejových akcí i unikátní snímky z šaten a širšího hokejového prostředí.
Vypredané
16,25 € 17,11 €

Fotbalové hvězdy 2013


Kniha Fotbalové hvězdy 2013, pokračování populární série, nabízí profily padesáti nejlepších fotbalistů působících v Evropě plus portréty dvaceti nejlepších českých a slovenských hráčů současnosti. Prestižní měsíčník PRO FOOTBALL opět připravil knihu plnou zajímavých informací, faktografických údajů, statistik, poutavých příběhů a skvělých fotografií včetně celostránkových snímků fotbalových hvězd.
Vypredané
16,25 € 17,11 €

Fotbalové kluby 2013


Kniha Fotbalové kluby 2013, pokračování populární série, přináší to nejzajímavější z evropského klubového fotbalu. Prestižní měsíčník PRO FOOTBALL opět připravil profily pětadvaceti populárních klubů zahrnující poutavé příběhy, portréty klubových legend i spoustu zajímavých informací, faktografických údajů, statistik a skvělých fotografií. Součástí knihy jsou texty o pěti nejprestižnějších fotbalových ligách a obou evropských pohárech i statistiky posledního ročníku včetně Eura 2012. Patronem knihy je výjimečný brankář Petr Čech, který ke všem textům připojil cenné postřehy, poznatky a vzpomínky.
Vypredané
17,81 € 18,75 €

Český fotbal 2012


Mistrovství Evropy ve fotbale je svátkem nejen pro českého fanouška a zaslouží si také knižní zpracování. Na rozdíl od ostatních publikací jsme se však pokusili zasadit naše účinkování na šampionátu do širších souvislostí. Kromě podrobného popisu jednotlivých zápasů "z první ruky", statistik, zajímavostí či fotografií, které se vztahují k Euru, je pojednáno i období od chvíle, kdy český tým nešťastně ztratil zápas s Tureckem na ME 2008, přes neúspěšnou kvalifikaci na MS 2010 a trnitou cestu na ME 2012 až po přípravné období a nominaci na tento šampionát. Kromě toho následují i dvě kapitoly věnované budoucnosti našeho fotbalu (tedy mládežnickým reprezentacím a výchově dětí a mládeže v ČR) a klubovému fotbalu (tj. domácí ligové soutěži, domácímu poháru a evropským pohárům). Nanejvýš zasvěcenými průvodci nám jsou také přední osobnosti naší fotbalové scény: trenéři František Komňacký, Pavel Vrba, Jaroslav Hřebík a Jan Suchopárek, reprezentační manažer Vladimír Šmicer a současní reprezentanti Petr Jiráček, Jaroslav Plašil a Tomáš Hübschman. Nejen díky nim máte v ruce knihu, která není pouhým časově omezeným dokumentem o vrcholné sportovní akci, ale především trvalou výpovědí o stavu našeho fotbalu v období vrcholícím Eurem 2012.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Euro 2012


Kniha přináší nejpozoruhodnější okamžiky a fakta z mistrovství Evropy ve fotbale 2012. Den po dni mapuje průběh šampionátu od duelů v základních skupinách až po finále. Podrobně popisuje každý souboj českého týmu včetně zápasů úspěšné kvalifikace. Kniha nabízí stručnou listinu dosavadního účinkování československého a českého výběru na ME, vzpomínky na hvězdy současného evropského fotbalu, které se na evropský šampionát nedostaly, údaje a zajímavosti o stadionech, míči, trofeji pro vítěze, rozhodčích či maskotech. Zpestřují ji portréty českých hráčů včetně trenéra a realizačního týmu, statistiky a vizitky všech zúčastněných týmů a téměř 200 fotografií přibližujících pozadí i atmosféru neopakovatelného turnaje.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Mistrovství Evropy ve fotbale - EURO 2012


Tradiční dokumentární publikace bohatě vybavená exkluzivními snímky a doplněná zasvěceným komentářem přibližuje čtenářům dramatické momenty velkolepého svátku nejpopulárnějšího sportu naší planety, fotbalového šampionátu ME EURO 2012.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Lacná kniha Mistrovství Evropy ve fotbale - EURO 2012 (-90%)


Tradiční dokumentární publikace bohatě vybavená exkluzivními snímky a doplněná zasvěceným komentářem přibližuje čtenářům dramatické momenty velkolepého svátku nejpopulárnějšího sportu naší planety, fotbalového šampionátu ME EURO 2012.
Vypredané
0,33 € 3,29 €

dostupné aj ako:

Brankáři fotbalových mistrovství světa


Vítězslav Šlechta se v knize Brankáři fotbalových mistrovství světa zaměřil na brankáře předních světových celků, které uspěly na mistrovstvích světa, na všechny slavné brankářská esa světového fotbalu, která často rozhodovala o výsledcích nejdůležitějších zápasů, ať již za své výkony byla proklínána či vynášena do nebes. To podle toho, na které straně zrovna hájila branku.
Vypredané
7,84 € 8,25 €

Barca (CZ)


Zajímá vás, proč FC Barcelona v posledních letech pod Pepem Guardiolou kralovala fotbalovému světu? Kde se rodí její talenti? Odkud pramení nenávist Josého Mourinha? Co naučil Gerard Piqué o generaci staršího Carlese Puyola? Kdo "adoptoval" mladého Lionela Messiho v hlavním týmu Barçy a pak musel odejít, aby ho zachránil? Odpovědi na tyto otázky a mnohem víc nabízí kniha Barça: Zrod nejlepšího týmu na světě. Její autor, skotský novinář Graham Hunter, žije v Barceloně deset let a přináší dosud nezveřejněné informace ze zákulisí klubu, který za poslední čtyři roky získal 14 trofejí.
Vypredané
13,29 € 13,99 €

BARÇA


Zaujíma Vás prečo FC Barcelona pod vedením Pepa Guardiolu v posledných rokoch kraľovala futbalovému svetu? Kde sa rodia jej talenty? Odkiaľ pramení nenávisť Joseho Mourinha? Čo naučil Gerard Piqué o generáciu staršieho Carlesa Puyola? Kto „adoptoval“ mladého Lionela Messiho v tíme BARÇE a potom musel odísť, aby ho zachránil? Odpovede na tieto otázky a ďaleko viac sa dozviete v knihe BARÇA: Stvorenie futbalového zázraku. Kniha bola preložená do celého sveta, stala sa okamžite bestsellerom a doteraz si túto priečku drží v športovej literatúre. Slovenské vydanie mapuje celú genézu až po získanie 14 trofeje –Kráľovského pohára 25.05.2012. Víťazstvom v Lige majstrov v roku 2011 sa FC Barcelona stala bezpochyby najväčším futbalovým mužstvom na svete. Niektorí sú presvedčení, že ide dokonca o najväčšie futbalové mužstvo všetkých čias. GRAHAM HUNTER píše o španielskom futbale už vyše desať rokov. Bezprostredne sledoval postupný vznik, rozvoj a úspechy Barçi pod trénerskym vedením Pepa Guardiolu nielen v Španielsku, ale aj na medzinárodnej futbalovej scéne. Jeho znalosti a informácie sú nielen neoceniteľné, ale svojim obsahom aj jedinečné a bezkonkurenčné. V tejto knihe vás autor zavedie na hraciu plochu, do tréningového centra, do hráčskej kabíny mužstva a prevedie vás po všetkých koridoroch futbalovej mašinérie zvanej FC Barcelona.
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Lacná kniha Striebro pre Paľa (-90%)


Len málokto by pred MS 2012 v ľadovom hokeji uveril, že slovenskí hokejisti získajú v Helsinkách striebornú medailu. Nadšený výkon celého kolektívu vedeného trénerom Vůjtkom však priniesol tento obrovský úspech, ktorý Slováci venovali nedávno zosnulému kapitánovi tímu Pavlovi Demitrovi. Kniha zachytáva cestu slovenského mužstva od bojov v skupine až po finále MS, prináša profily hráčov i trénera Vůjtka, štatistiku MS, udalosti pred i po šampionáte a je aj spomienkou na nezabudnuteľného hráča s číslom 38.
Vypredané
1,50 € 14,99 €

dostupné aj ako:

Praktická hokejová angličtina - pre hráčov, trénerov,rozhodcov, študentov i manažérov


Praktická hokejová angličtina (2011) je významnou dvojjazyčnou praktickou publikáciou určenou na jazykovú prípravu hráčov, trénerov, rozhodcov, študentov i manažérov v anglickom jazyku v ľadovom hokeji – na pôsobenie v zahraničí, resp. na možný domáci kontakt so zahraničnými hokejovými aktérmi. Ide o ojedinelé slovenské dielo z ľadového hokeja, ktoré na 288. stranách prináša potenciálnym hokejovým čitateľom, približne vo veku od 10 rokov po celé obdobie ich hráčskej či trénerskej kariéry množstvo odborných cudzojazyčných poznatkov, pojmov, náčrtov, obrázkov, značiek, slangov, terminologických výrazov a ucelených odborných fráz z hľadiska praktického využitia. V publikácii si dokážete nájsť napríklad, že hokejová angličtina je celosvetový medzinárodný dorozumievací jazyk a z hľadiska globalizácie hokeja, že má praktický prínos a význam aj na Slovensku.
Vypredané
30,31 € 31,90 €

Ľadový hokej


Vysokoškolská učebnica aplikovaných predmetov pre trénerov špecializácie v ľadovom hokeji. Kniha Ľadový hokej s podnázvom Vysokoškolská učebnica aplikovaných predmetov pre trénerov špecializácie v ľadovom hokeji je učebnica určená pre hokejových trénerov, pre univerzitných študentov dennej i diaľkovej formy štúdia. V ľadovom hokeji na Slovensku ešte takáto učebnica nebola a chýbala. Poslucháči v nej nájdu všetko, čo priamo či nepriamo súvisí a vplýva na hru ľadový hokej, okrem iného aj kontrolné otázky určené pre samo štúdium, odporúčanú študijnú literatúru a pod.. Učebnica zahŕňa osemnásť vedných odborov a aplikovaných predmetov: pedagogika, psychológia, sociológia, anatómia, funkčná diagnostika, fyziológia telesných cvičení, biochémia, športový tréning, regenerácia, traumatológia, rehabilitácia, pitný režim a racionálna výživa, biomechanika, manažment a marketing, antropomotorika, šport a právo, metódy výskumu a tvorba záverečných prác a anglické konverzačné frázy. Je určená všetkým trénerom.
Vypredané
28,41 € 29,90 €

Tréner ľadového hokeja


Kniha Ľadový hokej je vysokoškolská učebnica určená predovšetkým pre externé bakalárske štúdium športovej špecializácie trénerstvo v ľadovom hokeji. Jednotlivé kapitoly sú zoradené tak, aby čitateľ mal prehľad a nadobudol ucelené poznatky z teórie ale aj z didaktiky ľadového hokeja. Štrukturálne kapitoly začínajú od výberu hráčov, cez korčuľovanie, rozbor hry, herné situácie a herné činnosti, zložky a súčasti športového tréningu, didaktiku, či nácvik, či zdokonaľovanie alebo formy cvičení i tréningu, brankárov, obrancov, útočníkov... až po testy, diagnostiku, tréningové zaťaženie, zaťaženie v zápase, prípravu mužstva na stretnutie, jeho vedenie v stretnutí, kaučing, ženský hokej, rozhodovanie rozhodcov, históriu vzniku ľadového hokeja alebo samotné vývojové tendencie v hre. Každá kapitola má na svojom konci kontrolné otázky slúžiace pre študentov. Táto učebnica je prirodzeným pokračovaním vysokoškolskej učebnice s názvom: Ľadový hokej. Vysokoškolská učebnica aplikovaných predmetov pre trénerov špecializácie v ľadovom hokeji.
Vypredané
26,51 € 27,90 €

Lacná kniha Ľadový hokej (-90%)


Vysokoškolská učebnica aplikovaných predmetov pre trénerov špecializácie v ľadovom hokeji. Kniha Ľadový hokej s podnázvom Vysokoškolská učebnica aplikovaných predmetov pre trénerov špecializácie v ľadovom hokeji je učebnica určená pre hokejových trénerov, pre univerzitných študentov dennej i diaľkovej formy štúdia. V ľadovom hokeji na Slovensku ešte takáto učebnica nebola a chýbala. Poslucháči v nej nájdu všetko, čo priamo či nepriamo súvisí a vplýva na hru ľadový hokej, okrem iného aj kontrolné otázky určené pre samo štúdium, odporúčanú študijnú literatúru a pod.. Učebnica zahŕňa osemnásť vedných odborov a aplikovaných predmetov: pedagogika, psychológia, sociológia, anatómia, funkčná diagnostika, fyziológia telesných cvičení, biochémia, športový tréning, regenerácia, traumatológia, rehabilitácia, pitný režim a racionálna výživa, biomechanika, manažment a marketing, antropomotorika, šport a právo, metódy výskumu a tvorba záverečných prác a anglické konverzačné frázy. Je určená všetkým trénerom.
Vypredané
2,99 € 29,90 €

dostupné aj ako:

Hokej menom Slovan


90. rokov hokeja v Bratislave
Vypredané
27,55 € 29,00 €

Klub ligových kanonýrů


Klubem ligových kanonýrů je označováno společenství uznávaných a úspěšných fotbalistů, kteří vstřelili alespoň 100 prvoligových gólů. Klub vznikl na základě soutěže, která byla vyhlášena v roce 1972 týdeníkem Gól. Tomuto fenoménu se ve stejnojmenné knize věnuje Zdeněk Pavlis, autor sportovních publikací a předseda Klubu sportovních novinářů ČR. Rozsáhlá publikace se podrobně věnuje všem vynikajícím střelcům a je doprovázena fotografiemi.
Vypredané
3,79 € 3,99 €

Lacná kniha Klub ligových kanonýrů (-50%)


Klubem ligových kanonýrů je označováno společenství uznávaných a úspěšných fotbalistů, kteří vstřelili alespoň 100 prvoligových gólů. Klub vznikl na základě soutěže, která byla vyhlášena v roce 1972 týdeníkem Gól. Tomuto fenoménu se ve stejnojmenné knize věnuje Zdeněk Pavlis, autor sportovních publikací a předseda Klubu sportovních novinářů ČR. Rozsáhlá publikace se podrobně věnuje všem vynikajícím střelcům a je doprovázena fotografiemi.
Vypredané
2,00 € 3,99 €

dostupné aj ako:

Jak hrát fotbal


Fotbal je celosvětový fenomén - hrají ho a sledují miliony lidí po celé planetě. Tato krásná a vzrušující knížka je perfektním průvodcem touto hrou. Najdeš v ní srozumitelné pokyny, které ti pomohou stát se všestranným mladým fotbalistou, počínaje základy obrany a útoku, přes složitější herní prvky až po kopání pokutových kopů a zvládnutí taktiky. Kromě toho te seznámí s bývalými i současnými fotbalovými velikány, smělými týmy a nezapomenutelnými vrcholnými soutěžemi. Obsahuje i strhující fotografie zobrazující vše o fotbalovém sportu.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

V kategórii "Futbal, hokej" nájdete široký výber kníh a príručiek určených pre fanúšikov týchto populárnych športových disciplín. Táto kategória je ideálna pre hráčov, trénerov, ale aj pre tých, ktorí sa chcú dozvedieť viac o histórii, pravidlách, taktikách a zákulisí futbalu a hokeja.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o futbale a hokeji, od pravidiel a taktík hry, cez profily známych hráčov a tímov, až po radu ako sa stať lepším hráčom. Ponúkame tiež tituly zamerané na tréningové metódy, výživu športovcov a prevenciu zranení v týchto športoch.