Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Warner Trevor: Kutya-testbeszéd - 100 jel és jelentésük, hogy értsük őket

Počet strán: 204

Väzba: mäkká, brožovaná

EAN: 9789635904853

Jazyk: maďarský

ISBN: 978-963-590-485-3

Dátum vydania: 4. júla 2015

Vydavateľstvo:  Totem

Orig. vydavateľstvo: 

Kutya-testbeszéd - 100 jel és jelentésük, hogy értsük őket

Autor: Warner Trevor

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Cena v e-shope: 12,89 
Bežná cena: 13,57 €
Zľava 5%
Rezervácia v kníhkupectve

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: Ugat a kutyám. Vajon mit akar mondani nekem? A Kutya-testbeszédből megtudhatjuk. És még nagyon sok mást, például azt, hogyan kommunikál kedvenc négylábúnk kutyatársaival, s hogyan velünk, emberekkel és a gazdival.

A könyvet szakavatott és tapasztalt állatorvos állította össze, aki könyvében kitér arra is, hogyan reagálnak a kutyák a stresszre, hogyan jelzik félelmeiket, s miért ásítanak olyankor, amikor nem álmosak. Elmondja, hogyan ismerkednek meg a kölykök a világgal, milyen fejlődési szakaszokat élnek meg, s mit miért csinálnak. De azt is megtudhatjuk belőle, miért olyan fontos a játék, s mi indítja arra kedvencünket, hogy papírmasét kreáljon a vasárnapi újságunkból.

A Kutya-testbeszéd a jellemző kommunikációs és viselkedésjegyek száz leggyakoribb formáját gyűjti csokorba, s ad hozzá magyarázatot. De azt is megtudhatjuk belőle, honnan ez a viselkedés, és hogyan gondoskodjunk "házi farkasunkról".

Odporúčame tieto knihy