! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Hobby, voľný čas strana 500 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Virágorigami - liliomok


"A "Virágorigami" könyvünk nagy sikerére való tekintettel most egy újabb kötetet jelentetünk meg, amelyben bemutatjuk a liliomvirág hajtogatásának technikáját, valamint ötleteket adunk a kész virágok felhasználására. Mindenkit, aki szereti a papírhajtogatást, elvarázsol a virágorigami. Először a virágokat hajtogatjuk meg, majd azután kezdődik az igazán kreatív munka: a virággömbök összeállítása. A virágok önmagukban is nagyon mutatósak, de kiegészítőként - ajándékcsomagra, asztali dísznek, függődísznek stb. - is kiválók. A legkülönlegesebb modellek a könyvben a gömb alakú virágok, amelyek felfüggesztve szép díszítőelemek szobába, ablakba. A virágorigami nagyszerű tevékenység, mert a lehetőségek tárháza végtelen. A könyvet ajánljuk iskoláknak is, mert az alapanyag könnyen beszerezhető (a virágok készülhetnek akár színes újságpapírból, csomagolópapírból is), a hajtogatás fejleszti a gyerekek kézügyességét, és a végeredmény kedves ajándék lehet jeles ünnepekre." (a Kiadó) A tartalomból: -Anyagok és eszközök -Alaphajtogatás - 1 db liliomvirág -A liliomgömb összeállítása -Liliomvirágból csillaggömb -Virágok, gömbök -Tavaszcsalogató -Pöttyös mosolygós -Napvirág -Tavaszi virágálom -Kisvirágok -Fekete-fehérben -Esővarázsló -Nyári hangulatban -Rózsaszín virágkarnevál -Hófehér -Húsvéti harangvirág -Keleti varázs -Harangvirágok -Fénylő virágok
Vypredané
4,37 € 4,60 €

Tyúktartás


Ma már sok családban felteszik a kérdést, miért is ne tarthatnánk tyúkokat mi magunk? Lenne mindig tojásunk, és a frissen vágott baromfiból készült rántott csirkének nincs párja! A szerzőpáros is ilyen gondolatok után jutott odáig, hogy csirketartásba fogtak, és megírták tapasztalataikat, buktatóikat és sikereiket ebben a könyvben. Akinek van elég helye egy baromfiudvar elkerítéséhez és szereti az állatokat, az hozzá is foghat. Ahhoz azonban, hogy egy szép, egészséges, jól gyarapodó állományunk legyen, némi szakismeretre van szükség. Ez a könyv elegendő tudnivalót ad ahhoz, hogy megtanuljuk, hogyan fogjunk hozzá a tyúktartáshoz. A szerzők egy kis tyúktörténelemmel kezdik a könyvet, majd megismertetnek a tyúk háziasításával, a fajtaválasztékkal, a tyúk testfelépítésével, viselkedésével. Megtudhatjuk, hogy hogyan működik a tyúkfalka, milyen szerepeket vívnak ki maguknak, mikor kezdenek tojást tojni, s miként viselkedik egy jó kotlós. Igazi öröm, ha magunk keltethetjük a kiscsibéket, s minden nap figyelhetjük a kotlós viselkedését, gondoskodását a csibéiről. Akkor lesz szép baromfiudvarunk, ha a tyúkok igényeit ki tudjuk elégíteni, van kényelmes, ülőrúddal, tojófészkekkel ellátott istállójuk, kifutójuk, homokfürdőre alkalmas területük, és elegendő, vitaminokban gazdag takarmányuk, friss ivóvizük és kellemes kapirgálóhelyük, de észrevesszük azt is, ha valamelyikkel baj van. A könnyed stílusú, de szakmailag megalapozott szöveg, a világos ábrák, a jó hangulatú színes képek késztetnek arra, hogy hozzáfogjunk a tyúkól megtervezéséhez, és el kezdjünk azon gondolkozni, hogy milyen fajtájú csibéket szerezzünk be. Tanulhat a könyvből az is, akinek valaha voltak tyúkjai, s most újra van kedve hozzá, de bátorítani tudjuk azokat is a tyúktartásra, akik eddig csak konyhakész csirkét vásároltak.
Vypredané
14,25 € 15,00 €

Akvarijní ryby, bezobratlí a rostliny


Průvodce sladkovodním akváriem.
Vypredané
12,92 € 13,60 €

Formule 2010/11


Kniha má 304 tiskových stran a kromě mistrovství světa vozů formule 1 hodnotí a komentuje i další evropské a zámořské formulové seriály. Dále detailně představuje všechny jezdce i týmy F1, vítěze ostatních formulových mistrovství a také české závodníky, kteří startovali v mezinárodních šampionátech. Publikace je doplněna mnoha statistikami a má bohatou fotodokumentaci od nejlepších světových fotografů.
Vypredané
23,56 € 24,80 €

Hlavolamy, čo lámu hlavy


Kniha doc. Mariána Gogu Hlavolamy, čo lámu hlavy je určená adresátom od 9 do 99 rokov, ktorí sa neboja „pohnúť“ vlastným rozumom a rozhýbať ho k činnosti myslenia a premýšľania. Publikácia, ktorou autor nadväzuje na svoju predchádzajúcu tvorbu, vťahuje čitateľov do riešenia rôznych matematických i logických hlavolamov, rébusov i hádaniek. Zvlášť zaujímavým čítaním sú hlavolamové i záhadné príbehy – napr. Tri sestry, Zajatkyňa Hedviga, Vydarený únik z plameňov, Jed v pohári a ďalšie.
Vypredané
11,40 € 12,00 €

Mi baja a macskámnak?


A szerző állatorvos, ugyanakkor igen népszerű szakíró is a tradicionálisan állatbarát Angliában. Könyve mentőövet nyújt minden macskatulajdonosnak, aki egyszer csak azt gyanítja, kedvencével valami történt. Apró jelzéseket vesz észre, cicája levert, étvágytalan, megváltozott a viselkedése, esetleg netán harci sebekkel tér meg egy éjszakai kiruccanásból. Gyors beavatkozásra lenne szükség - de hogyan kezdje el? A könyv minden felmerülő kritikus helyzetre ad gyakorlati tanácsot. A magyar változat szaklektorai azt is le merték írni, hogy ez a könyv nem csupán a laikusoknak, hanem a hivatásból állattal foglalkozó olvasónak is hasznára lehet, hiszen a szakterület legmodernebb ismereteit kínálja.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Guinness World Records 2011


With a flaming holographic cover, the new GWR 2011 edition explodes with new and updated records. There's 100% new photography and hot new categories and features including TV's 75th anniversary, eye popping 3-D cinema, the historic Space Shuttle and a 27
Vypredané
28,31 € 29,80 €

Pannon Enciklopédia A magyar sport


A 428 oldalas reprezentatív mű 100 sportág történetét, eredményeit ismerteti, mintegy 1000 színes fotóval illusztrálva. A kiadványban a paralimpiai bajnokokat és sikereiket is megtalálhatjuk.
Vypredané
38,00 € 40,00 €

Hubneme s rozumem v praxi


Kniha Hubneme s rozumem v praxi Glykemická kuchařka obsahuje konkrétní tipy a recepty které navíc mají výhodný poměr živin pro hubnutí a udržení váhy. V knize najdete nápady na svačiny, nízkoenergetické mlsání a tipy, jak jíst mimo domov – nezbytné informace o energetické hodnotě a složení jídel v restauracích a jídelnách. Oproti běžně předepsaným dietám tak získáte mnoho variant konkrétních denních jídelníčků, které si sami a jednoduše vyberete a připravíte podle své chuti. Recepty jsou určeny těm, kteří chtějí bez pocitu hladu hubnout nebo si váhu udržet, je však jednoduché dotvořit jídlo pro celou rodinu. Kniha Hubneme s rozumem v praxi také seznamuje podrobně s glykemickým indexem potravin. Autorka Iva Málková se problematice snižování nadváhy věnuje od roku 1978. Jaroslava Štochlová pracuje jako nutriční terapeutka. Kniha Hubneme s rozumem v praxi také seznamuje podrobně s glykemickým indexem potravin – jak ovlivňuje hubnutí, jaké potraviny vybírat, jak glykemický index snižovat. Obecně lze říci, že pokud budou dva lidé držet dietu o stejné energetické hodnotě, je pravděpodobné, že zhubne více ten, který bude jíst převážně potraviny s nižším glykemickým indexem.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

A kezdő fotósok útikalauza


A modern digitális fényképezőgépek ma már olyan fantasztikus dolgokat tudnak, amiről néhány éve még álmodni sem mertünk. Gyorsak, pontosak, nagyon jó képminőséget adnak, és a nehéznek tűnő helyzetekkel is megbirkóznak. Ezekkel a masinákkal valódi kikapcsolódást jelent a fényképezés, és azok is gyönyörű felvételeket készíthetnek velük, akik kizárólag az automatikát használják. A legfontosabb dolgokat azonban még a legdrágább gépek sem tudják: hogy mikor, mit és hogyan kell fényképezni. Mert pontosan ezektől a dolgoktól lesznek igazán szépek a fotók, ez a tudás különbözteti meg a "kattintgatós" amatőrt a sikeres fotóstól. E praktikák egyszerűek, műszaki végzettség nélkül megtanulhatóak, és az a legjobb bennük, hogy utazás, nyaralás közben is alkalmazhatjuk őket.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Tajné bylinkové rady naší babičky


Tajné bylinkové rady naší babičky – na celý rok jsou doplňkem úspěšné řady Tajných receptů naší babičky pro ty, kteří mají rádi léčivé bylinky a koření. Publikace je míněna jako dekorační závěs s obrázkem a textem pro každý týden v roce. Používá se stále dokola, neobsahuje kalendárium, ale mění se pouze podle měsíců v roce. Obrázky a koláže ze starých herbářů jsou doplněny starobylými texty, které dnes občas vzbuzují i úsměv. Publikace by měla sloužit jako krásný doplněk kuchyně nebo jídelny.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Učebnica pre žiadateľa o udelenie vodičského oprávnenia - aktualizované vydanie 2010


Učebnica pre žiadateľa o udelenie vodičského oprávnenia s kontrolnými testami. Základná učebnica s predpismi o cestnej premávke podľa zákona č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke a podľa vyhlášky MV SR č. 9/2009 Z.z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia zákona č. 8/2009 Z.z. Aktualizované vydanie 2010.
Vypredané
13,30 € 14,00 €

Běháme pro zdraví


Co může být lepšího než rozhýbat všechny svaly v parku nebo na čerstvém vzduchu v lese? Inspirujte se touto knihou a nechte si poradit, jak si doběhnout pro zdraví a lepší kondici. Pokud už patříte mezi zkušené vytrvalostní bežce, prozradíme vám, jak se efektivně připravit na první maraton. Najdete zde i důležité informace o stravě a látkové výměně, o vhodné výbavě, správném tréninku, ale i o možných úrazech, jejich prevenci a ošetření. Běhejte pro zdraví - nikoli pro prestiž!
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Nordic walking


Pohybujete se rádi na čerstvém vzduchu? Míjejí vás chodci s hůlkami, nad jejichž tempem jen závistivě kroutíte hlavou? Pak je pro vás severská chůze tím pravým sportem. Dynamická chůze s hůlkami je ideální disciplína pro všechny věkové i výkonnostní kategorie a naučit se ji není obtížné. Velmi jednoduše a šetrně si procvičujete celé tělo a zlepšujete tělesnou kondici. Tato kniha vás seznámí nejen s technikou a sestavením smysluplného tréninkového plánu, ale poskytne vám i mnohostranné informace o jednotlivých aspektech dobré kondice. Co byste měli vědet o nordic walkingu: Jaká je vhodná výstroj a správná technika chůze s hůlkami? Jak by měl probíhat trénink pro začátečníky a pro pokročilé? Jak a kdy začít? Nejlépe ihned! Neváhejte a udělejte něco pro své lepší celkové fyzické a psychické zdraví i úbytek tělesné hmotnosti!
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Szexhoroszkóp


Kivel lesznek a legédesebbek pásztoróráink, és kit tartsunk távol hálószobánktól? Csapodár-e avagy hűséges lesz a partnerünk, gyengéden ölel vagy gyors lerohanással kerít hatalmába? És hogyan viseli el, ha netán mi lépnénk félre? Milyen a szexuális stílusa? Hamar ráun-e bájainkra, vagy maradandóbb értékeinkért (is) szeret? Az ókori egyiptomi bölcs, Hermész Triszmegisztosz óta tudjuk, hogy v, amint fenn, úgy lenn"; azaz az égben és a földön egyformán történnek a dolgok. Azt hinni, hogy a csilla gok közömbösen néznek le ránk, ugyanakkora tévedés lenne, mint azt állítani, hogy jéghidegek. Kerüljünk csak közelebb hozzájuk, majd meglátjuk...
Vypredané
9,12 € 9,60 €

Zahradní květiny


Tato kniha chce oslovit i majitele zahrad, kteří jsou ochotni dát se inspirovat k založení zahrady vlastními silami, popřípadě se alespoň něco dozvědět o tom, jaké to vlastně „kytičky“ v zahradě má, jestliže jeho okrasnou zahradu založil odborník. Významnou skupinou mezi květinami jsou trvalky i letničky a dvouletky – a těm je věnována tato bohatá obrázková publikace. Kniha je doplněna mnoha barevnými fotografiemi.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Művészi kertek


A színes képekkel, rajzokkal, ültetési naptárral és növénymutatóval kiegészített kötetet forgatva tudatos, kreatív kerttulajdonos válhat belőlünk. A könyv szerkesztője nemzetközi tekintélyű kerttervezőket kért fel arra, hogy mutassák be az általuk tervezett, Európa, Észak-Amerika és a déli félteke vidékein nyilvánosan látogatható kerteket, s ezzel megismertessék velünk a kerttervezés alapelveit. Szinte észre sem veszi az ember, mi mindent megtudhat a gyönyörű kiállítású képes album és a kézikönyv erényeit egyesítő kiadványt lapozgatva! A művészek és gyakorló kertészek tapasztalataiból, ötleteiből merítve megtanuljuk, hogyan illeszkedjék kertünk harmonikusan a környezetbe, hogyan formálhatjuk erénnyé a tér természetes adottságait, milyen kertstílusok közül válogathatunk, mikor milyen növényekkel számolhatunk.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Klasszikus lakberendezés


Blenheim Palace barokk pompájában, történelmi levegőjének bűvöletében felnővén Henrietta Spencer Churchill érdeklődése szinte szükségszerűen fordult a régi korok építészeti stílusai, lakáskultúrája felé. E könyvében tíz, tartós hatású európai és amerikai építészeti és díszítő stílus jellegzetességeit elemzi és illusztrálja gyönyörű képanyaggal, a középkortól a tizenkilencedik századig terjedően. Megmutatja, miként használhatók és adaptálhatók e klasszikus stílusok elemei a mai lakásokban, hogyan varázsolhatjuk saját otthonunkba - hiteles módon - a régi korok hangulatát, életérzését.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Atlas koní


Tato kniha přináší přehled 50 nejoblíbenějších sportovních, rekreačních a westernových koní, poníků a chladnokrevníků. Najdete zde na úchvatných fotografiích nejoblíbenější plemena koní od plnokrevného araba po jezdeckého poníka. Seznámíte se se znaky, původem a rozšířením nejrůznějších plemen, povahou koní i jejich historií.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Pýtate sa, čo s voľným časom? Potom Vás táto kategória určite inšpiruje. Skúsili ste už fotografovať, prípadne sa chcete naučiť fotografie upravovať digitálne? Pre tých, ktorí milujú autá je tu skvelý výber auto-moto titulov a pravidiel cestnej premávky. Hlavu si môžete precvičiť nad krížovkami, alebo vo voľnom čase pestovať záhony v záhradke. Všetky užitočné rady z chovateľstva, stavby, rybolovu, ručných prác či remesiel nájdete práve tu.