! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Quilling pre deti


Korene quillingu siahajú niekoľko storočí dozadu. Pôvodne ľudia vyrábali papierové filigrány z pozlátených pásikov pergamenu ako imitáciu drahocenných oltárnych ozdôb. Na stáčanie používali brko, teda po anglicky "quill". Odtiaľ sa pre tento koníček odvodil názov quilling. Jednoduché motívy na quilling zo stočených pásikov papiera vytvoria aj malí majstri. V knihe nájdete vtipné zvieratká, romantické kvety, hrozné pavúky a mnoho iných motívov. Presné návody vám prácu uľahčí.
Vypredané
3,41 € 3,59 €

Vianočné skladačky


Skladačky z papiera nadchnú malých aj veľkých. Je to veľká zábava, keď z jednoduchého kúska papiera viacerými záhybmi vznikne veselá figúrka. Je neuveriteľné, čo všetko môže vzniknúť z pár skladačiek.Vianočné motívy z mäkkého, priesvitného a vzorkovéhopapiera ? jedličky, anjelikovia, figúrky z jasličiek, škriatkovia, zvončeky a veľa ďalších skladačiek. S úžasnými nápadmi pre prívesky na vianočné stromčeky a darčeky, dekorácie okna, stola a pohľadnice. Podrobné nákresy pre skladanie a zrozumiteľné návody vám uľahčia vyrábanie.
Vypredané
3,41 € 3,59 €

Egy öreg vadász elmélkedései


A szerző, aki e könyv megjelenése előtt nem sokkal vette át gyémántdiplomáját, nemcsak hatvan éve tanít és kutat a Pécsi Tudományegyetem orvosi karán, de csaknem ugyanennyi ideje aktív vadász is. Büszkesége, hogy 59. vadászjegyét hordja. Így a természet, azon belül is elsősorban az állatvilág és életjelenségeinek megismerése kutatóként és vadászként egyaránt központi helyet foglal el életében. Ugyanígy végigfigyelte a vadásztársadalom alakulását és a vadászok magatartását több társadalmi rendszeren keresztül (a Horthy-rendszertől a Rákosi- és Kádár-rendszeren keresztül a mai állapotokig). Könyvében az így gyűjtött tapasztalatok és élmények gazdag tárházából nyújt át egy csokorra valót az olvasónak. Bár az alcím tanulmányokat említ, az egyes írások mégis közérthető, olvasmányos stílusban tárgyalják az emberről és az emberi magatartásról, valamint a vadról és a vad viselkedéséről szóló megfigyeléseket, gondolatokat. Ezért a könyvet vadászoknak és nem vadászoknak, fiataloknak és időseknek egyaránt ajánljuk.
Vypredané
9,86 € 10,38 €

Průvodce rybáře


Rybaření poskytuje bezpočet příjemných zážitků a posláním této publikace je umožnit vám si tuto aktivitu beze zbytku a s radostí vychutnat. Najdete v ní 106 dovedností, které budete při rybaření potřebovat, například návod na nejlepší techniky muškaření, chytání na návnadu a navíjení, stejně jako zaručené způsoby jak ze svého motorového člunu, kánoe nebo kajaku dostat to nejlepší. Čím více toho budete umět, tím lepší zábavou pro vás rybaření bude. Doufáme, že tento průvodce pro vás bude něčím víc než jen pouhou knihou. Přistupujte k tomuto manuálu jako k nástroji, který si můžete vzít vždy s sebou a který vám pomůže osvojit si neocenitelné znalosti a dovednosti. Mějte ji po ruce, často se k ní vracejte a slibujeme vám, že v ní vždy najdete něco nového, čím budete moci obohatit své vlastní rozrůstající se zkušenosti, dovednosti a zážitky.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Sprievodca rybára


106 zručností, ktoré budete pri rybárčení potrebovať.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Sport 2012


Az 1988 óta minden évben megjelenő, a Magyar Olimpiai Bizottság exkluzív kiadványa, idén természetesen a londoni olimpiai játékot állítja a középpontba, de méltó terjedelmet szentel a labdarúgó Európa-bajnokságnak. Az aranykötésű könyvben felelevenednek az ötkarikás játékok ... Folytatás ›› legemlékezetesebb pillanatai, a bajnokok feledhetetlen küzdelmei, mint ahogy megannyi más csodálatos emlék. A(z) Sport 2012 (Könyv) szerzője .
Vypredané
29,01 € 30,54 €

Průvodce táborníka


Táboření v přírodě poskytuje bezpočet jedinečných zážitků a posláním publikace je umožnit vám beze zbytku si tyto aktivity a jejich radosti vychutnat. Naučíte se vybudovat dokonalý tábor a spoustu dalších dovedností. Protože čím více toho budete umět, tím plněji, kvalitněji a smysluplněji dokážete v přírodě strávit svůj čas. Doufáme, že tento průvodce pro vás bude něčím víc než jen pouhou knihou. Přistupujte k tomuto manuálu jako k nástroji, který si můžete vzít vždy s sebou do přírody a který vám pomůže osvojit si neocenitelné tábornické znalosti a dovednosti. Mějte ji po ruce, často se k ní vracejte a slibujeme vám, že v ní vždy najdete něco nového, čím budete moci obohatit své vlastní rozrůstající se zkušenosti, dovednosti a zážitky.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Gyöngyfűzés -200 kérdés és válasz


Megakadtunk a gyöngyfűzésben? Szeretnénk még többet tudni egy adott technikáról? Szeretnénk megtanulni, hogyan készítsünk díszítőelemeket? Ebben az esetben a "Gyöngyfűzés - 200 kérdés és válasz" című könyv nekünk szól: a kötet 200, a gyöngyfűzés során leggyakrabban ... Folytatás ›› felmerülő problémát tárgyalja meg. - A könyv kezdők és haladók lehetséges kérdéseire egyaránt választ ad. - Hasznos tanácsok a gyöngyfűzés tapasztalt szakértőiétől. - Érthető, könnyen követhető leírások az adott technikákhoz és díszítő módszerekhez. - Az egyes fejezetek bemutatják a szerelékeket, szerszámokat és felszerelést, fűzőszálakat, csomózást, gyöngyszövést, öltésfajtákat és még számtalan tudnivalót. A(z) Gyöngyfűzés - 200 kérdés és válasz (Könyv) szerzője Dorothy Wood, Ashley Wood
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Én vagyok a titokzatos futballista


"Gyakran mondják, hogy a futballvilágban zajló fontos események kilencvenöt százaléka a kulisszák mögött történik, és higgye el mindenki, az igazság sokkal fantáziadúsabb, mint a képzelet. Sokan erről sohasem volnának hajlandóak beszélni. De én igen." Kicsoda a Titokzatos Futballista? Csak kevesen vannak, akik belülről ismerik a futball nagy igazságait. De bárki is ő - és bármelyik csapatban is játszik -, mindig őszinte, mindig merész, és mindig megmondja a véleményét. Most eljött az ideje, hogy eléd tárjon mindent, amit a profi futball rejtett világáról szeretnél - a rendkívüli magasságokba nyúló csúcsaitól a kétségbeejtő mélységekig... Hogy megismerd azt az életet, amelyről csak álmodni mersz.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Szamárfül


"Mert mi a fül? Egy hasáb csacskaság, csenevésszé összeaszalt esszé, olvasótoborzó tartalmi torzó. (Az szól mellette, hogy csak az olvassa, aki már megvette.) A fül feltétlenül előlegezett közvélemény-keresztmetszet. Hogy tetszett, megtudhatod belőle, ha elolvasod előre. Vagy futólag utólag, így arra késztet, mit elméd már félig megemésztett, kérőzd fel akarva, nem akarva, mint egy kiló silót a marha. Ám mit sem tehetek ellene, állatmeséimet ajánlanom kellene, remélve, hogy meglelik itt-ott benne az emberit." Ezzel a füllel - csúfondáros szamárfüllel ajánlja maga a szerző és az illusztrátor, Buzay István az olvasók figyelmébe a "Szamárfül" című halhatatlan kötetet.
Vypredané
6,91 € 7,27 €

365 nap boldogság


"Mitől leszünk boldogok? A munka, gyermekeink, a természet vagy épp a hétköznapok tesznek boldoggá? Tizenkét hónapra tizenkét témát választottunk, hogy mai és klasszikus szerzők gondolataival, humorával fűszerezve tudjunk meg többet a boldogságról. Az élet szépségét dicsérő könyvet Schall Eszter rajzai teszik még vonzóbb olvasnivalóvá." (a Kiadó)
Vypredané
6,18 € 6,50 €

365 nap inspiráció


"Mi az, ami inspirál? A szerelem, a siker, a pénz vagy épp a művészet? A "365 nap inspiráció" tizenkét téma köré rendezve az év minden napjára kínál elgondolkodtató vagy épp humoros idézeteket magyar és külföldi szerzőktől. Az élet szépségét dicsérő könyvet Schall Eszter rajzai teszik még vonzóbb olvasnivalóvá." (A Kiadó)
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Londontól Londonig (CD melléklettel)


Most, hogy még frissen élnek bennünk fényes londoni sikereink, különösen időszerű felidézni olimpiai aranyaink dicsőséges történetét! Erre vállalkozik ez a kötet: a szerző az 1948-as londoni olimpiától a 2012-es londoni ötkarikás játékokig eltelt hatvannégy év magyar olimpiai bajnokai közül azokkal beszélgetett, akiknek aranyérmes döntőjét a legemlékezetesebb, az MTVA archívumából származó filmhíradó-, rádió-, és televízió-kommentárok őrzik. E forró hangulatú közvetítéseket a csatolt CD segítségével Önök is újraélhetik. A felvételek között megtalálják a magyar olimpiatörténet talán legmegrázóbb, 1984-es bejelentését is. Az interjúkötetben maguk a bajnokok vallanak sorsdöntő küzdelmükről, az odáig vezető útról, az azóta eltelt időről. És megszólalnak a kommentátorok is, akik személyes élményeiket, emlékeiket fűzik hozzá e győzelmek krónikájához. A 2012-es londoni játékok úszóbajnoka, Sors Tamás révén ebben a kötetben első alkalommal kerül méltó helyére a paralimpia is. "A hang elszáll, az írás megmarad - mondják, de ebben a különleges albumban másképpen van: a hang is megmarad, megőrzi a magyar sport aranyérmes hőseinek emlékét a jövő nemzedéke számára. A lemezt hallgatva és a könyvet lapozgatva megelevenednek sportolóink erőfeszítései, képet kapunk küzdelmeikről és örömeikről." (Szepesi György) (Gerevich Aladár, Székely Éva, Kardcsapat 1960, Pézsa Tibor, Németh Angéla, Tatai Tibor, Labdarúgó-válogatott 1968, Földi Imre, Gedó György, Vízilabdacsapat 1976, Kocsis Ferenc, Borkai Zsolt, Szabó József, Férfi kajak négyes 1988, Repka Attila, Szabó Bence, Czene Attila, Kovács István, Horváth-Kolonics páros, Kovács Ágnes, Csollány Szilveszter, Pulai-Novák páros, Majoros István, Vajda Attila, Berki Krisztián, Gyurta Dániel, Szilágyi Áron, Női kajak négyes 2012, Sors Tamás)
Vypredané
32,85 € 34,58 €

Malá kniha golfu


Kniha seznámí čtenáře se vznikem golfu, slavnými hráči minulosti i současnosti. Zavede nás také na nejslavnější hřiště světa.
Vypredané
15,63 € 16,45 €

Adobe Photoshop Lightroom fotósoknak


Az Adobe Photoshop Lightroom az egyik legelterjedtebb fotósokat célzó alkalmazás, amellyel minden fotós egyszerűen és produktívan végezheti el a fotózás utáni összes szükséges munkafolyamat lépést, a képek katalogizálásával kezdve a feldolgozásukon és manipulálásukon keresztül egészen a nyomtatás vagy a weben való bemutatásig. Ez a könyv segít neked, kedves olvasó, kialakítani a fényképekkel kapcsolatos saját munkafolyamatodat úgy, hogy lépésről lépésre végig vezet az összes, fényképek kezelésével kapcsolatos folyamaton, nagyjából úgy, ahogy a szerző azt a mindennapokban teszi. Ahogy haladsz előre a könyvben megtanulhatsz egy sor billentyűparancsot, képfeldolgozási trükköt, amivel egyszerűen és gyorsan érhetsz el nagyszerű eredményt, legyél esküvői- vagy portré- esetleg egyszerű hobbifotós. De a könyv nem csak így használható. Természetesen kitámaszthatod vele az ajtót, ha huzat van, valamint ha nem vagy kezdő a Lightroom használatában tesztőleges része külön is értelmezhető lesz a számodra, így akár kezdheted az esküvői fotók vagy a férfi és női portrék kidolgozásával, illetve tetszőleges más résszel is és bármilyen sorrendben olvashatod, ahogy neked tetszik.
Vypredané
15,34 € 16,15 €

Naučte se fotografovat krajinu - Šumava


Krajinářská fotografie vyžaduje trpělivost, štěstí na světlo a důkladné znalosti. Ani jednu z prvních dvou podmínek neovlivníme, potřebné znalosti však nabízíme v této knize. Andrej Macenauer je zkušený fotograf-krajinář, který uskutečnil řadu fotografických expedic do exotických a vzdálených míst (Himálaj, Karakorum, Kavkaz, Etiopie, Mexiko, Island, hory Evropy i Severní Ameriky), ale vždy se vrací na Šumavu. Proto je kniha, která je učebnicí základů krajinářské fotografie, věnována Šumavě a obsahuje (až na jednu) pouze fotografie zde pořízené. Publikace je rozdělena do dvou hlavních částí: první se zabývá fotografickou technikou, nezbytnými základy digitální fotografie, které jsou pro krajináře zásadní, prací se světlem v krajině a samozřejmě všemi aspekty kompozice, která je zejména v krajinářské fotografii tak důležitá. Druhou část publikace tvoří komentované ukázky fotografií Šumavy rozčleněné podle čtyř ročních období na jaro, léto, podzim a zimu, na nichž autor dokumentuje techniky, postupy a principy uvedené v předchozích kapitolách. Kniha tak slouží jako srozumitelná učebnice, vhodná pro každého začínajícího až středně pokročilého fotografa, a současně představuje inspiraci pro všechny, kteří se zajímají o krajinářskou fotografii nebo třeba jenom o Šumavu.
Vypredané
18,76 € 19,75 €

Képes enciklopédia: Kutyák


Több mint 180 kutyafajta közérthető, látványos és szakszerű bemutatása a családi kedvenc labrador retrievertől és cocker spánieltől a különleges keeshondon, a perzsa agáron és a portugál vízikutyán át a breton spánielig. -Minden, amit a fajtákról tudni érdemes: ápolás, táplálás, a szükséges gyakorlatok, az egyes kutyafajták jellegzetes karaktere, vérmérséklete, és még sok-sok hasznos és érdekes információ. -A kutyák gondozásával kapcsolatos szakszerű és közérthető tanácsok, melyeket látványos és részletes fényképsorozatok kísérnek. -Nélkülözhetetlen segítség leendő tulajdonosoknak és családjuknak a megfelelő házi kedvenc kiválasztásához. Hasznos tanácsok a gondozás, etetés, idomítás, tenyésztés, fialtatás, valamint egészségmegőrzés és az elsősegély témakörében. -Több mint 700, illusztrációs céllal készült nagyszerű felvétel. -Ez az enciklopédia minden kutyabarát hasznos segítőtársa lehet.
Vypredané
18,23 € 19,19 €

Válogatott gyűjtemény


A "Válogatott gyűjtemény" című 336 oldalas képekkel gazdagon illusztrált kiadvány a magyar labdarúgó válogatott - amely éppen idén 110 esztendeje játszotta első hivatalos mérkőzését- történetének legemlékezetesebb, legérdekesebb meccseinek történetét dolgozza fel.
Vypredané
18,23 € 19,19 €

Tatra


Kniha pojednává o historii nákladních automobilů Tatra od počátku výroby až do současnosti. Kromě technických informací, vzpomínek pamětníků a zajímavé historie zde naleznete fotografie, perokresby a archivní nákresy, z nichž větší část dosud nebyla zveřejněna. Publikace obsahuje všechny sériově vyráběné i individuálně upravené typy vozidel, speciální modifikace, vojenská vozidla, prototypy i nerealizované projekty.
Vypredané
13,77 € 14,49 €

Pýtate sa, čo s voľným časom? Potom Vás táto kategória určite inšpiruje. Skúsili ste už fotografovať, prípadne sa chcete naučiť fotografie upravovať digitálne? Pre tých, ktorí milujú autá je tu skvelý výber auto-moto titulov a pravidiel cestnej premávky. Hlavu si môžete precvičiť nad krížovkami, alebo vo voľnom čase pestovať záhony v záhradke. Všetky užitočné rady z chovateľstva, stavby, rybolovu, ručných prác či remesiel nájdete práve tu.